Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oğuz bu haberler kesinleşti mi?

Eğer bu adam geliyorsa takımın başına, komple basketbol şubesini değiştirmeliler.

Saner Ayar böyle bir şeye nasıl izin veriyor?
    İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Ve içimden bir ses diyor ki; seneye bu takımın hocası Altar Tunçkol olur. Yanlış anlaşılmasın, sadece iç ses."

17 Nisan'da Altar Tunçkol için yukarıdaki şekilde bahsetmiştim.

Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

* Ve bugün basketbol medyasının Trabzonspor haberleri:

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

İş resmileşirse detaylarını konuşuruz. Ama Altar Hoca'yı şehrin kabulleneceğini sanmıyorum. Dediğim gibi Altar Hoca Trabzonspor için uygun kişi değildir.
    Altar Hoca genç ve hırslı.

Türk Milli Takımı - Yıldız Milli Takım Avrupa 3.lüğü
    Genç Milli Takım - Avrupa 4.sü
    İTÜ - Yıldız Takımı Türkiye 4.lüğü
    Darüşşafaka - Yıldız Takımı Türkiye 2.liği
    Genç Takım Türkiye 3.lüğü başarılarını elde etti.

2006-07 Darüşşafaka Baş antrenör 14 G - 16 M /// Lig 8.si /// Play-off 1 G - 2 M ( Fb Ülker serisi) (Yılın Koçu)
    2007-08 Antalya BŞB Asistan koç
    2008-09 Antalya BŞB Asistan koç (İlk 9 hafta) - Baş antrenör (21 hafta) 12 G - 9 M /// Lig 6.sı /// Play-off 0 G - 2 M (Fenerbahçe Ülker serisi)
    2009-10 Antalya BŞB Baş antrenör 12 G - 18 M /// Lig 11.si

Genç bir hoca için başarılı geçmişe sahip.

*

Altar Tunçkol'u severim. Onun ve Orhun, Harun, Levent gibi gardların muazzam zamanlarını izleyerek basketbola adım atmış bir sporsever olarak Altar Tunçkol-Trabzonspor olası birlikteliğine dair belirtmem gereken bir nokta var.

Onu da ilerleyen zamanlarda paylaşırım.
    Cengiz Abi,

Kimsenin ekmeğine taş koymak gibi bir amacımız olamaz. Zaten yöneticilerimiz uygun gördükten sonra biz hep susup alkışlarız (Nedense böyle bir yapım(ız) var).

Ama çok sevdiğim Altar Hocam'ın Trabzon'da rahat edebileceğini sanmıyorum, şu yüzden.

"Caddemız (Bağdat olsa gerek) bugun bır baska guzel. Burnuma ŞAMPIYONLUK kutlaması kokuları gelıyor.)

T.S- Bursa macı, sezon oncesı oynanan hazırlık karşılaşmaları gıbı. Tek fark ıkı takımın sadece 3 er oyuncu degıstırme haklarının olması..

Bursa ve Gazıantep ın şampıyonlar fınalı lıgı gıbı yaptıgı mucadelenın, trabzon karşısında da takıpcısıyız."

vs. vs. gibi mesajlar Altar Hoca'ya ait (twitter'da). Gayet doğal, sonuçta hepimiz özgürüz, hepimiz bir takıma gönül vermişizdir. Ama futbol takımına bunları yazıp, sonra gidip o kulübün basketbol takımını çalıştırmak çelişki değil mi?

Cevap: Profesyonellik. Kusura bakmayın, ben profesyonel değilim.

Peki, buna karşılık Trabzonsporlu koç mu bulacağız? Samanlıkta iğne aramak daha kolay olsa gerek... Elbette şu aşamada bu çok zor. Ama bu kadar sivri bir ismi kaldırabilir miyiz, pek emin değilim.

Belki yanlış düşünüyorum, o zaman da Altar Hoca'dan özür dilerim.
    Eren,

Doğan Bey'nın Altar Hoca'yı getirmek istediğini bir süre önce paylaşmıştım, söylentiler doğrudur. O zaman lig devam ettiği için detaylarına girmedim (yukarıda göründüğü üzere).

Gazetede, trabzonbasket'de ve forumda şunu vurguladım: "Bana kalırsa şehrin kabul edileceği ve kendisinin de şehrimizde rahat edebileceği bir hocayı bulmalıyız. Ailesiyle birlikte Trabzon'a gelebilmeli, her fırsatta takımı İstanbul'a götürmemeli...vs."

Ne zamanki haber basında yer almaya başladı, forumda koçun twitter mesajlarını paylaştık. Kimsenin ekmeğiyle oynamak değil derdimiz. Kaldı ki ben Altar Hoca'yı izleyerek turuncu topu elime aldım. Ama kendisi milyonların takip ettiği bir yerde rengini açıkça belli ediyorsa ve taraftarı olduğu futbol kulübü, bizimle haksız rekabet sonucu önümüze geçmişse bunu Trabzonsporlu'ya anlatmak güç olur. Bakın, biz sağduyuyla yaklaşırken bile zorlanıyoruz, diğer taraftarlarımızın olası bir başarısızlıkta göstereceği tepki nasıl olur?

O nedenle uyarımızı yaptık. Tabii ki yöneticiler uygun olanı yapacaktır.

Bu arada, diğer adayın Cem Akdağ olduğu haberleri var. Bunu da paylaşabilirim.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cem Akdağ ismine hayır demem mesela.

İsterim de gelmesini. Umarım Altar Tunçkol meselesi bir an önce kapanır ve Cem Akdağ Hoca takımın başına gelir.
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Sosyal ağda abartılı bir tepki var. Hele küfürler, hakaretler hoş değil. Adamın ne günahı var ki? Burada en masum kişi Altar Hoca. Saner Bey ve Doğan Bey'in bu durumu daha önceden tahmin etmesi gerekirdi. Biz kıt aklımızla günler öncesinden uyardık. Bu haberi Trabzon kaldırmaz dedik. Bu kadarını da beklemiyordum açıkçası. Altar Hoca için üzgünüm. Başka bir takımda başarılı olacağına inanıyorum.

*

İsimleri konuşurken bir noktayı ıskalamayalım. Bir sene önce, Ataköy'de yaşanan sevinç ve basketbol çevrelerinde bize karşı duyulan sempatiden eser kalmadı. Koca bir sene içinde Evren Büker, Telekom maçındaki kavga, 19 Mayıs'da antrenman yapamama, ödeme sorunları gibi nahoş olaylar yaşanırken yeni sezon öncesi sponsor krizi ve koç belirsizliği de tuz biber oldu.

Silkinip kendimize gelmemiz şart.

Tekrarlayalım: Koca Trabzonspor'un kaderi, sponsorların keyfine bırakılamaz!
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Altar'ı bir taraftar olarak kesinlikle istemiyorum, 6 aydan beri ismi bizimle geçen bir coach adayı içindeki duyguları açığa vuracak kadar acemi olamaz!!!
          sponsor konusunda ise çok haklısın Oğuz, sponsor işi bizi bozacak gibi....

Yorum

• Doğan Hakyemez'in gündeme dair açıklamaları için

Yorum

• -------------------------------
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.05.2011, 11:09.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğan Hakyemez'in gündeme dair açıklamaları için

http://www.trabzonbasket.com/?Syf=18&Hbr=168363
                Doğan Hakyemez kendisiyle çelişiyor.Evren büker ayrıldığı zaman ödeme sorunu yoktu neden ayrıldığına anlam veremiyorum diyodu.Şimdi de evren büker ödeme sıkıntısı yüzünden ayrıldı diyo.

Yorum

• Fenerlisin dediler vazgeçtiler !

Trabzonspor’da şampiyonluğun averajla kaybedildiği F.Bahçe’ye olan tepki sürüyor. Öyle ki, sadece futbolda değil, sporun her dalında bir tepki var. Bunun en ilginç örneği önceki gün yaşandı.

Hırvat Sokota’nın görevi bırakmasından sonra basketbol takımı antrenörsüz kalan Trabzonspor’da Medical Park’ın desteğini çekmesiyle maddi anlamda sıkıntı yaşanmaya başlandı.

Fener’e destek mesajı

Bordo mavililer, önceki gün basketbol takımının başına Altar Tunçkol’u getirdi. Ancak, aradan 24 saat geçmeden bu karardan vazgeçmek durumunda kaldılar. Peki neden böyle bir karara varıldı. Sarı lacivertli takımın futbolda şampiyonluk mücadelesi verdiği dönemde Twitter’da yazdıkları Tunçkol’un başına iş açtı ve işinden olmasına neden oldu.Peki Twitter hesabından ne yazmıştı Altar Tunçkol? İşte o mesaj: “Bakalım Bursa ve Gaziantep, F.Bahçe’ye karşı oynadıkları oyunu Trabzon’a karsı da oynayacaklar mı?”

Siteden ‘anlaşmadık’ açıklaması

Altar Tunçkol’un bu mesajını gören bordo mavili taraftarlar, basketbol takımının başına getirildiğini öğrenince büyük tepki gösterir. Aldığı hakaretler üzerine Trabzon’a gitmekten vazgeçen Tunçkol, Twitter hesabını kapattı. Bordo mavili yönetim de bunun üzerine, “Altar Tunçkol’la resmi bir anlaşma olmamıştır” şeklinde açıklama yapmak zorunda kaldı.
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• bir de beni en çok üzen şey Altar Tonyalı olduğunu söylemiş, bugüne kadar hiç bir şekilde Tonyalılığına vurgu yapmayan beyefendi birden bire memleketini hatırlamış...keşke biraz daha dikkatli olsaydı...

Yorum

• vaaayy anam vaaay Salsabaskete bakayım dedim bir de ne göreyim bizim yardımcı coach Taner Günay da fb'liymiş , üstelik 3 yıldır Trabzonsporda olmasına rağmen hala facebook profilinde Fb kıyafetli fotoğrafları var... en çok üzüldüğüm nokta 3 senede bir insan hiç mi ekmeğini yediği yere bir aidiyet beslemez!!!

Yorum

• alın size bir haber daha, ey gidi Altar özrün kabahatinden büyük...

Bilindiği gibi Hırvat Sokota'nın görevi bırakmasının ardından Trabzonspor antrenörsüz kaldı.

Bunun üzerine Altar Tunçkol'un Trabzonspor Erkek Basketbol Takımının başına getirildiği fakat Fenerbahçeli olan teknik direktörün bordo mavili takımın aleyhine yazdıkları nedeniyle görevden alındığı yazılmıştı.

Peki neydi bu olayın aslı?

Bunu öğrenmek için Altar Tunçkol'u aradım. Medyada çıkan haberlere üzülen Tunçkol olayların gerçek yüzünü hurriyet.com.tr'ye anlattı.

"Trabzonspor'la görüştüğüm doğrudur fakat imza atıldı haberleri tamamen yalandır. Medyada Twitter'da yazdıklarım nedeniyle işimden olduğu yazıyor. Zaten imza atmadım ki görevden alınayım. Twitter'da yazdıklarıma gelirsek orası zaten herkesin geyik yaptığı bir ortam. Evet Fenerbahçeliyim bunu da hiçbir zaman saklamadım. Ki zaten baba tarafım Trabzon Tonya'lı. Benim Trabzonlulara karşı olmam gibi bir durum yok. Ben şahsen şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin üzerine çok gelindiğini düşündüm ve yazdım. Daha önce Fenerbahçe'nin aleyhine de yazılar yazdım ama kimsenin bu ilgisini çekmedi. Trabzonspor'da çok iyi oynadı ama kıl payı şampiyonluğu kaçırdı. Ayrıca twitter'dan benim Trabzon'a küfür ettiğimi de söylediler. Bu asla doğru değildir. Ben spor adamıyım asla böyle sözler söylemem. Trabzonluların bu küfürlerine dayanamayıp hesabımı da kapattım."

Altar Hoca ile görüştükten sonra Trabzonspor Basketbol Takımının Genel Direktörü Doğan Hakyemez'e ulaştım ve o da Altar Tunçkol'un söylediklerini destekleyen cümleler sarf etti.

Hakyemez ise;

" Medyada bazı kişiler Altar Tunçkol'u başantrenörlüğe getirdi daha sonra da görevden aldı. Evet Altar Hoca ile görüştük fakat asla imza atılmadı. Yani basında çıkan haberlerin doğruluğu kesinlikle yoktur.Ben zaten birçok antrenörle görüşüyorum. " dedi.

Yorum

• Sevgili kardeşim,seninle kahvaltıda tanışmıştık, pırlanta gibi bir insansın yazılarını özenle takip ediyorum çok iyi bilgiler veriyorsun bizlere, inan bazen ben bile bu kadar konuyu nasıl bulup bizlere ulaştırdığına şaşıyorum,sana hakkımızı her zaman helal ederiz ama pes etmek için çok erken hocam, senden ricam lütfen bildiğin doğrulardaki yazılarına devam etmen unutmaki bizler senin yazılarınla kimi zaman gülen kimi zaman üzülen okuyucularınız lütfen yola devam,kal sağlıcakla kardeşim.

Yorum

• Oğuz pes etme talebin kabul görmedi Trabzon şehri ve Trabzonsporu basketbola layık görmeyip küçümseyenlerin inadına başarılı olmak için daha çok ilgi ve alaka göstermeliyiz, İsmail Abi ve senin sayende Trabzonspor camiası en azından basın olarak belli bir kaliteye ulaştı şimdi sırada bunu takıma yansıtma işi var e bunu da yapacak olanlar tabi ki Saner Ayar ve ekibi...

Yorum

• Oğuz kardeş de pes ediyorsa Trabzon'da basket işi hakkaten bitiyor demektir.
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Sevgili kardeşim Oguz,seninle kahvaltıda tanışmıştık, pırlanta gibi bir insansın yazılarını özenle takip ediyorum çok iyi bilgiler veriyorsun bizlere, inan bazen ben bile bu kadar konuyu nasıl bulup bizlere ulaştırdığına şaşıyorum,sana hakkımızı her zaman helal ederiz ama pes etmek için çok erken hocam, senden ricam lütfen bildiğin doğrulardaki yazılarına devam etmen unutmaki bizler senin yazılarınla kimi zaman gülen kimi zaman üzülen okuyucularınız lütfen yola devam,kal sağlıcakla kardeşim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X