Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstatistikleriyle bu adamı yorumlarken pota altını çok etkili kullandığını söylemiştim.Nitekim İsmail abinin izlenimleri de bu yönde.Takıma büyük katkı sağlayacaktır.
    Colmandante

Yorum

• Sayın Doğan Hakyemez sürekli 5000 kişilik salon diyor ona ileten biri olursa salonun 7500 kişilik olduğunu daha güzel olur söylemleri..Bundan sonra inşallah 7500 kişiye Beko da oynarız diye açıklama yapabilir.
      Saygılarımla,
      Adem Hotaman.

Yorum

• ismail abi sende biliyorsun sezonun ortalarına doğru takımda bir boşluk oluşmaya bir rahatlama havası esmeye başladı. bu benim dışardan izlenimimdi. belki oyuncuların kafasında biz bir şekilde çıkıp görevimizi yapıp sonra işimize bakalım düşüncesi oluşmaya başlamış olabilir.

DADOnun gelişiyle herkese şu mesaj verildi. biz beko basketbol ligini istemekle kalmıyoruz , 2-3 yılda avrupa kupası oynayacak bir takım , bir kulüp yapısı oluşturacağız. bu mesajı bin kere sözle ifade etmektense DADO YU kulübe kazandırmak daha etkili oldu.

Bana göre artık tüm oyuncuların aklında şu var önümüzdeki sezonda bu takımla yola devam etmeliyim önümüzdeki sezona da yatırım yapmalıyım .

sezon başı bende aynı iddiada bulunmuştum bu takım nağmalup çıkar diye . bu düşüncemizde yanıldık ama beko basketbol ligi konusunda yanılacağımızı düşünmüyorum.
        öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
        MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
        BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Lige çıkmanın yolu uzun ve zorlu ama bu yolu başarıyla tamamlayacağımızı umuyorum.. Sponsor anşaşmaları güzel ama bizim de ülker gibi sağlam bir sponsor bulmamız lazım.. Yoksa beko basket ligine yükselsek bile "avrupada oynayacak" seviyeye gelmemiz zor.. Gerçi bir yükselelim de.. onu sonra düşünürüz..
          20+10+20+11 = 61
          2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• Bir düzeltme yapmak istiyorum; yeni transferin 3 haftalık bir açığı var
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yazıları zevkle ve merakla okuyorum.

Teşekkürlerimi sunayım dedim.

Basketbol bilgim gelişti yahu.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir düzeltme yapmak istiyorum; yeni transferin 3 haftalık bir açığı var
                Doğrudur,3 haftayı 3 ay olarak yazmışım, düzelttim.Teşekkür uyarın için.
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,
                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Kaynak : basketbol resmi site

Bu fotoğrafı özellikle bu başlığa koydum ki gözümüzün önünde dursun.

Ayrıca şu fotoğrafa sayfalarca yorum yapıp köşeme taşırım ama şimdi değil.
                  Son ağaç kesildiğinde,
                  Son nehir kirlendiğinde,
                  Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu fotoğrafa bakınca seneye sanırım bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde görürüz gibime geliyor.Her türlü sonuca rağmen.
                    Colmandante

Yorum

• abiler bi sorum var, Kadirga Tv niye cani istedigi zaman Trabzonspor Basketbol maclarini veriyor?

mesala gecen hafta verdi, bu hafta vermiyor?

bilgisi olan beni de aydinlatabilirmi acaba?

saygilar
                      En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abiler bi sorum var, Kadirga Tv niye cani istedigi zaman Trabzonspor Basketbol maclarini veriyor?

mesala gecen hafta verdi, bu hafta vermiyor?

bilgisi olan beni de aydinlatabilirmi acaba?

saygilar
                        Canı istediği zaman değil

Maddi kaynakları yettiği zaman verebiliyor.

Takdir edersiniz ki bu kaynakları sağlamadan vermesi olanaksız
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kaynak : basketbol resmi site

Bu fotoğrafı özellikle bu başlığa koydum ki gözümüzün önünde dursun.

Ayrıca şu fotoğrafa sayfalarca yorum yapıp köşeme taşırım ama şimdi değil.
                          benim ilk dikkatimi çeken şey, Ramazan , İsmet ve Erdalın üzerinde forma yok....

Yorum

• Beko basketbol ligine yükseldiğimizde bu arkadaşlarımız takımın çekirdeğini oluşturucak.. Bazıları kadroda yer bulamayacak doğru ama yapıcak bir şey yok.. Başarı iyi kadroyla gelir.. Kadromuz kötü değil ama Beko basketbol ligi başka....
                            20+10+20+11 = 61
                            2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

• TBL'de izlerken BMN'de yorum da yazmak isterdim senin için...

Olmadı takımım, nasip değilmiş. Fazla gelmişiz birilerine. Ya boşver onu bunu da, harbi TBL'ye çıkacak gibisin...

Hayırlısı

Ama bak dikkat et, bizim millet sever seni ama belli etmez. Şimdi basketbolda 61.dk yok, sen yaşayamacaksın o duyguyu takım.

Çok eleştirecekler seni, gücenme onlara... Bu topraklara yolu düşen, havasını soluyan, suyundan içen, ekmeğini yiyen herkes konuşmayı sever.

Eskiden Meydan'daki çay bahçelerinde başkan veya hoca olurdu, şimdi klavye başında koç olurlarsa şaşma takım.

Seni seviyorum takım

Bu arada sana teşekkür ediyorum takım.

Sayende Cengiz ve İsmail Abilerimi kattın hayatıma... Senin huzurunda kendilerine teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlarla da çok samimi olamadık ama az çok basketbol konuştuk. Sen buluşturdun bizi takım, bizim ortak noktamızdın sen TRABZONSPOR.

Gidiyorum takım, artık yokum, kendine iyi bak
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TBL'de izlerken BMN'de yorum da yazmak isterdim senin için...

Olmadı takımım, nasip değilmiş. Fazla gelmişiz birilerine. Ya boşver onu bunu da, harbi TBL'ye çıkacak gibisin...

Hayırlısı

Ama bak dikkat et, bizim millet sever seni ama belli etmez. Şimdi basketbolda 61.dk yok, sen yaşayamacaksın o duyguyu takım.

Çok eleştirecekler seni, gücenme onlara... Bu topraklara yolu düşen, havasını soluyan, suyundan içen, ekmeğini yiyen herkes konuşmayı sever.

Eskiden Meydan'daki çay bahçelerinde başkan veya hoca olurdu, şimdi klavye başında koç olurlarsa şaşma takım.

Seni seviyorum takım

Bu arada sana teşekkür ediyorum takım.

Sayende Cengiz ve İsmail Abilerimi kattın hayatıma... Senin huzurunda kendilerine teşekkür ederim.

Diğer arkadaşlarla da çok samimi olamadık ama az çok basketbol konuştuk. Sen buluşturdun bizi takım, bizim ortak noktamızdın sen TRABZONSPOR.

Gidiyorum takım, artık yokum, kendine iyi bak
                                Anlayamadık Oğuz Bey, nereye gidiyorsunuz, niye gidiyorsunuz?

Bir veya birkaç kişi yüzünden bırakıp gitmek doğru mu? Nasıl katkı sağlayacağız o zaman bu takıma, bu taraftara? Yeni bir platforma giriyoruz artık, yabancıyız bu oyuna yalan yok, siz ve sizin gibi arkadaşlar lazım bize, özellikle TB1L'de, lütfen...

Sorunu da anlayamadım, buraya yazmayı doğru bulmuyorsanız, özelden yazarsanız sevinirim ve kararınızdan en kısa sürede dönmenizi dilerim.

Saygılarımla.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X