Karşıyakaya 90-74 yenilmişiz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
KARŞIYAKA: Osiris Eldridge 16, Uluğ Kaçaniku 6, Reha Öz 9, Birkan Batuk 14, Furkan Aldemir 14, Alper Saruhan 4, Andrea Smith 6, David Holston 21, Ahmet Erdoğan.
TRABZONSPOR: Evren Büker 4, İsmet Alkan,Michael Wright 24, Ersin Görkem 10, Derrick Obasohan 8, Mutlu Demir 4, Hadi Doğan 2, Hakan Yapar 11, İlker Türel 2, Caner Öner 5, Fırat Aydemir 4Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Jamison'ın sakatlığı vardı oynamadı. Gardımız yok ama Volkan süre alamamış galiba...
Devreyi 45-42 geride bitirmişiz.
Bu maç için ilk 5: İlker-Evren-Ersin-Derrick-WrightEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.09.2010, 22:12.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Koç Yakan, söylemişti Cengiz Abi: “Turnuvada Erdemirspor, Pınar Karşıyaka ve Bornova Belediye ise karşılaşacağız. Oyuncularımıza ağır bir antrenman programı uyguluyoruz. Genel olarak kuvvete önem veriyoruz. Bu nedenle turnuvadan sonuçsal anlamda fazla bir şey beklemiyoruz. Müsabakalarda bütün oyuncularımızı kullanmayı planlıyoruz. Hazırlık maçlarında alınacak sonuçları abartmamak lazım. Önemli olan oyuncularımızı iyi bir şekilde hazırlamak”Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Euroleague, yayın haklarını NTV SPOR'un aldığı söyleniyor. Ama Efes'in maçlarını Sky Türk verecekmiş. Garip iddialar...
NTV Spor, TBL için de Turk Medya grubuyla karşı karşıya gelecektir. Turk Medya grubu gazetelerinde ücretlerin ödenmesi hep gecikiyor. Hatta iki ay önce Tercüman'ı kapattılar...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Dünya şampiyonası Basketbola ilgiyi arttırdı...( Ben bile seyrediyorum)
...Bunun Trabzonspor a yansıması olacaktır...Bir iki de "öz evlat" görürsek tamam
)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Erdal Abi futbol takımımızda bile 2 tane öz evlat yok ...İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya şampiyonası Basketbola ilgiyi arttırdı...( Ben bile seyrediyorum)
...Bunun Trabzonspor a yansıması olacaktır...Bir iki de "öz evlat" görürsek tamam
)
Basket takımında mı arıyorsun ?
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum