Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Ve içimden bir ses diyor ki; seneye bu takımın hocası Altar Tunçkol olur. Yanlış anlaşılmasın, sadece iç ses."

17 Nisan'da Altar Tunçkol için yukarıdaki şekilde bahsetmiştim.

Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...

* Ve bugün basketbol medyasının Trabzonspor haberleri:

Network Solutions - Original domain name registration and reservation services with variety of internet-related business offerings. Quick, dependable and reliable.

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

İş resmileşirse detaylarını konuşuruz. Ama Altar Hoca'yı şehrin kabulleneceğini sanmıyorum. Dediğim gibi Altar Hoca Trabzonspor için uygun kişi değildir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz bana da öyle geliyor valla, Doğan Hakyemez'in has adamıdır Altar Tunçkol.

Bu arada bizimle bağlarını koparan Medical Park ile adı anılan Galatasaray'da çok enteresan işler oluyor, Ünal Aysal Ntv'de Ersan İlyasova ile görüştüklerini açıklamış, her ne kadar gerçekçi olmasa bile Medical Park'ın sponsorluğu çıtayı yükseltmişe benziyor.Önce Taurasi şimdi bakalım sırada kimler var, bütçenin 8 milyon dolar seviyesine yükseltilebileceği konuşuluyor.

Yorum

• Altar Hoca genç ve hırslı.

Türk Milli Takımı - Yıldız Milli Takım Avrupa 3.lüğü
        Genç Milli Takım - Avrupa 4.sü
        İTÜ - Yıldız Takımı Türkiye 4.lüğü
        Darüşşafaka - Yıldız Takımı Türkiye 2.liği
        Genç Takım Türkiye 3.lüğü başarılarını elde etti.

2006-07 Darüşşafaka Baş antrenör 14 G - 16 M /// Lig 8.si /// Play-off 1 G - 2 M ( Fb Ülker serisi) (Yılın Koçu)
        2007-08 Antalya BŞB Asistan koç
        2008-09 Antalya BŞB Asistan koç (İlk 9 hafta) - Baş antrenör (21 hafta) 12 G - 9 M /// Lig 6.sı /// Play-off 0 G - 2 M (Fenerbahçe Ülker serisi)
        2009-10 Antalya BŞB Baş antrenör 12 G - 18 M /// Lig 11.si

Genç bir hoca için başarılı geçmişe sahip.

*

Altar Tunçkol'u severim. Onun ve Orhun, Harun, Levent gibi gardların muazzam zamanlarını izleyerek basketbola adım atmış bir sporsever olarak Altar Tunçkol-Trabzonspor olası birlikteliğine dair belirtmem gereken bir nokta var.

Onu da ilerleyen zamanlarda paylaşırım.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Öncelikle, Altyapımız olması için kesinlikle Bölgesel Ligde bir takımımız olması gerekiyor.
          Geçen sene KTÜ'nün çok cüzi bir miktar karşılığında Bölgesel Ligde mücadele etmesi sağlanabilirdi.
          Trabzon basketbolunun geleceği çok parlak değildir, gerekli hamleler atılmadan bu ihtimal gerçekleşemez.
          Futbol takımının her hafta altyapıdan yetişen futbolcuyu kadroda bulundurma kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle ödediği miktara KTÜ mücadele edebilirdi.
          Bu takıma bu kadar üvey evlat muamelesi yapılması içimi acıtıyor.
          +
          Ben kariyerli, tüm oyuncuların saygısını kazanabilecek altyapısı olan bir yabancı koçtan yanayım.
          Yerli koçların üst düzey olanları bizi tercih eder mi?
          Ciddi şüphelerim var bu konuda.
          En son Hamdi Karamahmutoğlu tarafından düzenlendi; 21.05.2011, 01:20.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Yahu rahat birakalim su Futbol haricindeki branslari, biz bir "Spor" Kulübüyüz, bunu bizim Yöneticiler halen anlamis degiller maalesef.

Futbol kadar Basketbol'da önemli...
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Basketbolla hentbolun kıyaslamasını yapan arkadaşlar konuyu çok yüzeyden inceleyip hatalı yerlere geliyorlar. Şimdi bir bakalım dünyadaki basketbolun geldiği noktalara. NBA ve Avrupadaki bazı takımların bütçeleri bir çok Futbol takımından fazla. Eğer Trabzon Avrupanın en zor liglerinden biri olan Türkiye Basketbol liginde üst sıralara oynayacak bir takım kuracaksa bu hiç de kolay olmayacak. Futboldaki şampiyonluk kadar zordur basketbol liginde şampiyonluk hatta daha zordur. Yani Hentbola benzemez. Geçen yıl yapılan hata iyi oyuncuları Trabzonda tutacak bir yapının gerçekleştirilemesidir. Ali Karadeniz Türk statüsünde oynuyor. Ama en az 4 tane milli takım düzeyine gelen yerli adam getirilmeli Trabzona ve bunlar 3-4 yıl şehirde tutulmalı. iyi yabancılarla ilk 8 içinde kalınmaya çalışılmalı...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Altar Hoca genç ve hırslı.

Türk Milli Takımı - Yıldız Milli Takım Avrupa 3.lüğü
                Genç Milli Takım - Avrupa 4.sü
                İTÜ - Yıldız Takımı Türkiye 4.lüğü
                Darüşşafaka - Yıldız Takımı Türkiye 2.liği
                Genç Takım Türkiye 3.lüğü başarılarını elde etti.

2006-07 Darüşşafaka Baş antrenör 14 G - 16 M /// Lig 8.si /// Play-off 1 G - 2 M ( Fb Ülker serisi) (Yılın Koçu)
                2007-08 Antalya BŞB Asistan koç
                2008-09 Antalya BŞB Asistan koç (İlk 9 hafta) - Baş antrenör (21 hafta) 12 G - 9 M /// Lig 6.sı /// Play-off 0 G - 2 M (Fenerbahçe Ülker serisi)
                2009-10 Antalya BŞB Baş antrenör 12 G - 18 M /// Lig 11.si

Genç bir hoca için başarılı geçmişe sahip.

*

Altar Tunçkol'u severim. Onun ve Orhun, Harun, Levent gibi gardların muazzam zamanlarını izleyerek basketbola adım atmış bir sporsever olarak Altar Tunçkol-Trabzonspor olası birlikteliğine dair belirtmem gereken bir nokta var.

Onu da ilerleyen zamanlarda paylaşırım.
                zaman ilerledi Oğuz

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zaman ilerledi Oğuz
                  Cengiz Abi,

Kimsenin ekmeğine taş koymak gibi bir amacımız olamaz. Zaten yöneticilerimiz uygun gördükten sonra biz hep susup alkışlarız (Nedense böyle bir yapım(ız) var).

Ama çok sevdiğim Altar Hocam'ın Trabzon'da rahat edebileceğini sanmıyorum, şu yüzden.

"Caddemız (Bağdat olsa gerek) bugun bır baska guzel. Burnuma ŞAMPIYONLUK kutlaması kokuları gelıyor.)

T.S- Bursa macı, sezon oncesı oynanan hazırlık karşılaşmaları gıbı. Tek fark ıkı takımın sadece 3 er oyuncu degıstırme haklarının olması..

Bursa ve Gazıantep ın şampıyonlar fınalı lıgı gıbı yaptıgı mucadelenın, trabzon karşısında da takıpcısıyız."

vs. vs. gibi mesajlar Altar Hoca'ya ait (twitter'da). Gayet doğal, sonuçta hepimiz özgürüz, hepimiz bir takıma gönül vermişizdir. Ama futbol takımına bunları yazıp, sonra gidip o kulübün basketbol takımını çalıştırmak çelişki değil mi?

Cevap: Profesyonellik. Kusura bakmayın, ben profesyonel değilim.

Peki, buna karşılık Trabzonsporlu koç mu bulacağız? Samanlıkta iğne aramak daha kolay olsa gerek... Elbette şu aşamada bu çok zor. Ama bu kadar sivri bir ismi kaldırabilir miyiz, pek emin değilim.

Belki yanlış düşünüyorum, o zaman da Altar Hoca'dan özür dilerim.

Yorum

• Oğuz şu okuduklarımdan sonra Altar Tunçkol'la ilgili düşüncelerim 180 derece değişti, eğer olur da yanlışlıkla basketbol takımının başına geçerse ben o takımı tutmam ...Altar da nasıl profosyonel olunacağını bir öğrensin öyle gelsin!!!

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oğuz şu okuduklarımdan sonra Altar Tunçkol'la ilgili düşüncelerim 180 derece değişti, eğer olur da yanlışlıkla basketbol takımının başına geçerse ben o takımı tutmam ...Altar da nasıl profosyonel olunacağını bir öğrensin öyle gelsin!!!
                      Abi,

Yanlış anlaşılmak istemem, tekrar edeyim. Kimsenin ekmeğine mani olmak istemem. Ama bu mesajları da wikileaks dosyalarından çıkarmadım. Alenen, herkesin görebileceği bir ortamda yazmış. Ben de bir Trabzonspor taraftarı olarak üzüldüm. Hatta biliyorsunuz, aylar önce demiştim size de büyük ihtimalle Altar Hoca gelebilir diye.

Basketbol bilgisi, yeteneği, efendiliği, liderliği... vs. sözüm yok. Başka bir takımda çok başarılı olabilir, zaten arka sayfada kariyerindeki başarıları yazmıştım.

Ama ben doğup büyüdüğüm Trabzon'u biraz biliyorsam, Altar Hoca yapamaz.

Bu arada Aleaddin Hoca bizi Beko'ya çıkardı, Trabzonsporlu muydu? Değildi. Ama bu derece fanatik çıkışları yoktu (varsa da ben bilmiyorum, taraftar bilmiyor, rahatsız olmadık).

Yorum

• ona bakarsan Oğuz Çetin Yılmaz da fb'yı 20 sene üzerine şampiyon yapan bir adam ama onda da böyle çıkışlar yok, son 6-7 aydır ismi bizle geçen altar efendi nasıl bir profosyoneldir ki hiç düşünmeden twitine bunları yazabiliyor!!! ben de okudum ayrıca ...eksik olsun gitsin 2. ligde takım çalıştırsın ...

Yorum

• Abi,

(Aydın Örs, Oktay M., Ergin A., E. Kunter, Orhun Ene Hocaları geçiyorum.)

İlk sıra adaylar: Çetin Yılmaz - Murat Didin

İkinci sıra adaylar: Tolga Öngören - Murat Özyer

Üçüncü sıra adaylar: Ahmet Kandemir, Mete Babaoğlu, Yücel Platin, Ayhan Kalyoncu, Cem Akdağ

Yorum

• Murat Didin şu anda bir takımı çalıştırmıyor mu Oğuz? bana sanki ikinci sıra adaylar daha olabilir gibi geliyor, sen olsan özyer'i mi öngören'i mi tercih edersin?

Yorum

• Didin, Almanya'da hala. Takımı sonuncuydu.

*

Özyer mi, Öngören mi? Abi bütçesi belli olmayan takıma hoca olmak zor. Bu koçlar hep pahalı takımları çalıştırdı. Ülker, Tofaş... vs.

Yani bize eldeki ekmekten, köfte yapacak biri lazım. Yücel Hoca bu işi iyi yapıyor, keza Kandemir de. Talihsiz bir süreçten geçiyor her ikisi de.

Tüm bunlar düşünüldüğünde Çetin Yılmaz gibi bir ismi takıma başına getirebilirsek, iyi iş başarmış oluruz. Çetin Hoca sempatiktir. Ama iş disiplini yüksektir. İnsanlarla diyaloğu iyidir. Tecrübesini etrafındakilerle paylaşır. Kaprisli değil. Uygun bir takım yapılıp verilse kendisine...
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 22.05.2011, 00:42.

Yorum

• bunun yanında Çetin Yılmaz Dodo ile de çok samimi bildiğim kadarıyla, daha ne olsun ....kariyerinin sonlarına doğru en azından Trabzon basketboluna 5-6 sene hizmet edip tarihe geçme fırsatı bir daha ele geçmez...Aydın Örs bu fırsatı kaçırdı, bari Çetin Yılmaz olsa....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X