bi koç vardı gs'de koçluk yapmıştı gayet iyi birine benziyordu onu alalım koray mincinozlu mu ne ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Altar Tunçkol mu? Onu getireceklerine basketbol şubesini kapatsınlar daha iyi. Acayip uyuz oluyorum o herife. Düştüğümüz duruma bak arkadaş. O kadar yerli/yabancı arasında başka adam mı bulamamışlar?
Merak ettim Altar Tunçkol'u isteyen takımın başına getirelim teklifini yapan kim acaba.. Doğan Hakyemez mi?33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
evet ne yazık ki!! Antalyada beraber çalıştılar diye biliyorum hatta sezon ortası da böyle bir düşüncesi vardı Dodonun..İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltar Tunçkol mu? Onu getireceklerine basketbol şubesini kapatsınlar daha iyi. Acayip uyuz oluyorum o herife. Düştüğümüz duruma bak arkadaş. O kadar yerli/yabancı arasında başka adam mı bulamamışlar?
Merak ettim Altar Tunçkol'u isteyen takımın başına getirelim teklifini yapan kim acaba.. Doğan Hakyemez mi?
Yorum
-
yani Trabzonsporun önünde yine başka bir isim olacak !!!İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponorluk işi birçok blogda haber olarak geçildi. Açıklama yakında gelir.
Yorum
-
Artık önünde mi olur arkasında mı olur bilmiyorum ama sponsor desteksiz bugünkü koşullarda işin içinden çıkılamaz.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani Trabzonsporun önünde yine başka bir isim olacak !!!
Sadri Şener, sene içinde basketbol takımını bünyemize katacağız demişti, dediğiyle kaldı. Hele ki bugünkü şartlarla basketbolun "b"sini duymak istemeyeceğini düşünüyorum.
Takımdaki M. Usta / M. Park etkisi bitti. Şimdi olaya salt sponsor sıfatıyla yaklaşacak bir grup bulunmuş gibi...
Bu işin finans ve idari yönetim boyutu. Her ne kadar kusursuz olursa olsun "basketbol aklı" taşımayan insanlar göreve getirilecekse yine hüsran yaşanır.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
------------------------------------------------------------------İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-11 Sezonu Kısa Analizler
1) YABANCI PİVOT
H. Jamison & V. Dragojlovic
Toplam 14 maçta görev aldılar. Yaklaşık 287 dakika sahada kaldılar. Maç başına ortalama 20 dakika yapıyor.
43/71 = %61 2FG
13/28= %46 Faul atışı
7.1 sayı 5.5 ribaund 0,6 asist 0,2 blok 0,5 top çalma 1,6 top kaybı 3,1 faul
Yabancı pivotlarımızdan aldığımız katkı böylesine sınırlıydı.
*
Aslında sezonu pivot gibi oynayarak geçiren Cakic'i de eklediğimizde (yani Jamison + Vlade + Cakic üçlüsünü tek bir oyuncu gibi düşünürsek);
Ortalama 19-20 dakikada; %56 2FG, %33 3FG, % 62 Faul atışı, 6,7 sayı, 4,6 ribaund, 1 asist, 0,3 blok, 0,5 top çalma, 1,3 top kaybı, 2,7 faul.
Üç yabancı uzunumuzun sezon boyunca toplamdaki performansının istatistiksel dökümü bu şekilde.
Verimsizlik gayet açık!
-----------------------------------------------
2) YERLİ UZUNLAR
Mutlu Demir - Hakan Yapar - Serhat Büker
Ortalama 8,5 dakikada; %45 2FG, %21 3FG, %60 Faul atışı 2,2 sayı 1,2 ribaund 0,4 asist 0,0 blok 0,3 top çalma 0,3 top kaybı 1,3 faul
Görüldüğü üzere yerli uzunlarımızı da tek bir oyuncu gibi düşününce pek verimli bir sezon geçirildiğini söyleyemiyoruz.
--------------------------------------------------------------------
Geriye Wright ve Hadi kalıyor. Hadi, sezon içinde gelişim kazandı. Şahsen onun hakkında yanıldım. Kenardan gelip enerji kattı takıma.
Wright için söylenecek çok şey yok, normal şartlarda normal sezon MVP'si olmalı.
4-5 pozisyonlarında oynayan 8 oyuncudan Wright ve Hadi (biraz da Cakic) dışında faydalı olan olmadı (sezon genelinde).
Serhat'ın kupa çeyrek finalindeki performansını unutmadık veya Hakan'ın Beşiktaş deplasmanında maçı kafa kafaya getiren iki üçlüğü... Vlade'nin geldiği ilk maçlarda skora katkısını...
30 maçın geneline bakınca sonuç: Pivotsuz oynamışız!
3) YABANCI OYUN KURUCU
A. Rasic ve I. Milosevic
1 numarada uzun süre Rasic ve Milosevic'i kullandık. İkisinin birleştirilmiş performansı;
Ort. 26,2 dakika %56 2FG, % 35 3FG, %73 Faul atışı 9,6 sayı 4,5 asist 2i6 ribaund 1 top çalma 2,7 top kaybı 2,2 faul.
*
Bu standartları tutturabilecek bir yerli oyun kurucu ligimizden bulunabilir. Aklıma ilk gelenler Can Akın, Hakan Demirel...
Böylece yedek gard olarak ise İlker Türel'in yerine gelişime müsait genç oyuncu düşünülebilir.
-------------------------------------------------------------------
4) YABANCI SG/SF
Alvin Snow & D. Obasohan
Doğan Hakyemez'in kendi sözüdür: "Oyun kurucu diye getirdik, iki numara çıktı" (A. Snow).
Obasohan ise bence takımın kilit oyuncusuydu. Takımın skoreri diye getirildi fakat tek yerli iş yapan oyuncumuzla (Ersin'le) aynı pozisyonda olduğu için sene boyunca kenardan geldi. Sezona da sakat girdi, toparlaması zaman aldı.
Ort 26,1 dk %44 2FG %38 3FG %85 Faul atışı 11,1 sayı 2,4 asist 3,4 rib 1 top çalma 2,4 top kaybı 2,5 faul
*
Bu pozisyondaki yerli oyuncu tercihimiz Ersin Görkem'di. Tecrübesiyle, savunmasıyla, ceza şutlarıyla milli takım aday kadrosuna kadar yükselmişti. Özellikle şut performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Kariyerinin en düşük rakamları bu sezona ait.
*
Yeni sezonda Ceyhun Altay SG/SF olarak düşünülebilir. Hem savunma bilinci hem de hücum becerisiyle komple bir oyuncu (Alternatifler Bjk'nın bırakmayı düşündüğü Serhat Çetin, tecrübeli İnanç Koç)...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Sponsoru Medical Park’ı kaybettikten sonra maddi sorunları daha da artan Trabzonspor, geçen sezon büyük katkı veren Ali Karadeniz’i kadrosunda tutabilmek için sponsor arıyor.
3 milyon TL civarında borcu bulunan Trabzonsporlular, menejerinin Ali Karadeniz için istediği rakamı kulübün gelirleriyle ödeme olasılıklarının az olduğunu ancak sponspor arayışlarının sürdüğünü belirttiler. Karadeniz geçen sezon 22.9 sayı ortalaması ile oynayarak Trabzonspor’u düşme hattının üzerinde tutmuştu. Karadeniz’in (Michael Wright) Türk statüsünde bulunması, transfer ücretini önemli boyutlarda etkiliyor.
Öte yandan 2 yıllık sözleşme ile transfer ettiği Ersin Görkem’den verim alamayan Trabzonspor’un, bu oyuncudan çıkmaya çalıştığı ya da ikinci sezonki rakamını aşağı çekmeye çalıştığı öğrenildi. Görkem, sakatlıkların da etkisiyle 6.8 sayı, % 23.5 üç sayı ortalamasıyla oynamıştı.
Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
*
Yorum: Aliağa, Erkan Veyseloğlu ve Ümit Sonkol'a 450-500 (bin TL olsa gerek) civarında vermiş.
Bu sene fiyatlar uçacak gibi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 18:09.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Dikin ulan bunun heykelini@Alex10combr
Aykut'un da dıkın heykelını
)
T.S- Bursa macı, sezon oncesı oynanan hazırlık karşılaşmaları gıbı. Tek fark ıkı takımın sadece 3 er oyuncu degıstırme haklarının olması..
Bursa ve Gazıantep ın şampıyonlar fınalı lıgı gıbı yaptıgı mucadelenın, trabzon karşısında da takıpcısıyız.
Besle kargayı yırtsın kıçını(başkaları ıcın) OlCAN ADIN.
Fenerbahçemiz'in en kritik maçı.. Galıp gelırsek, bızı kımse tutamaz..
@tanersener51@Burak_Uysaloglu @anilaksac
Yunus Emre Sel Altar Tunçkol'la anlaştığımız söyledi. Bu adamı getirdiler ya takımın başına yazıklar olsun. İlk günden beri 1000 tane hata yaptınız birşey demiyordum ama sonunda bunu da yaptınız ya helal olsun. Başka adam kalmadı dimi piyasada.. Dik duruşa bak. Aferin Doğan Hakyemez çok iyi iş başardın.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum