Bu forumun en donanımlı üyelerinin başında sevgili Oğuz geliyor, onun gibi birisinin bilgilerinden yoksun kalacak olmamız beni son derece üzdü, umarım bu kararında vazgeçersin sevgili Oğuz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Senin gibi bir değeri kaybetmemeli bu forum kardeşim.
O yüzden, bu kararının sağlıklı olmadığını (en azından Trabzon Basketbolunun gelişimi açısından) sen de anlayacaksın birkaç güne.
Bizde pes etmek yoktur uşak, biz herkes düşse bile 'dik oyna'mayı adet edinmiş bir camiayız.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Oğuz,
Trabzonsporlu birinin üstelik Trabzonlu Trabzonsporlu birinin pes etmesi ne demek ya Trabzonsporlu pes edermi ya 27 senedir futbolda neler yaşadık pes etmedik iki kendini bilmezin lafıylamı pes ediyorsun oldu canım bekle,
dur daha karpuz mevmisi gelmedi
şaka bir yana serzenişlerinde çok haklısın ama unutma bu camia basketbola yabancı daha yeni yeni alışıyor yönetimsel krizlerimiz futbolda ne zaman bittiki basketbolda bitsin sponsporluk maddi sorunlar yönetimin ilgisizlğinden pilot takıma harcanan paraya bakınca hele neyse , işin ehli!!! diye getirdikleri adam ismi var cismi yok böyle bir ortamda bu camiada herkez herşeyi söyler bize sabretmek düşer
Yorum
-
Oğuz'un bir yere gittiği yok arkadaşlar, rahat olun. Keza istese de gidemez ya
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Oğuz ve Pes ?
Yanyana geldiğinde bile hiç yakışık almıyor.
Basketbolu senin yorumlarınla sevdik Oğuz. Çok samimiyim.
Bizleri bilgilerinden yorumlarından mahrum bırakmayacağına inanıyorum.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Dostlar, abiler...
Çocuksu bir küsmek değildir tavrım. Memleketi kurtarır gibi Trabzon basketbolu için fikir üretmeye gerek yok. Ne yapsak linç olacak, Doğan'ın adamı, Saner'in adamı... vs. kurtuluş da yok.
Bilen bilmeyen konuşuyor. Hepimizin işi gücü var. Benim de sınav zamanım, daha tez yazacağım. Biz Trabzonsporlular galiba gerçekçi olamıyoruz, hadi kendi adıma konuşayım, ben olamıyorum.
"Kısıtlar Teorisi çalışayım da memlekete faydalı adam olayım": Yıllarca bizden istendiği gibi... Sorgulama, büyüklerin işine karışma, sus, otur bir köşede... Eee, büyük sözü dinlemek lazım.
Yıllar önce izlediğim bir film vardı, tavsiye ederim: Filler ve Çimen. Birileri tepişsin, ezilen biz olalım.
(Tepişenler el oğlu olduğu kadar Trabzonsporlu ne yazık ki ve de bize "birilerinin adamı" diyen birilerinin adamı.)
Derse kaçayım... Görüşmek üzere.
(Son not: "Yıkılsın düzen, yaşasın devlet" diye inanmışım. İşte bu şiar Trabzonspor için de geçerli. Daha 3 yıllık basketbol takımı bile kendi sistemsizliğini oluşturmuş. O yüzden;
Yıkılsın düzen, yaşasın Trabzonspor)
Saygıyla...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
ne yazık ki yok Batuhan ...İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor ve koç konusunda henüz gelişme yok mu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum