Dışarıdan bakınca... Osman Hoca'nın en tepede olması gerekmez miydi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Osman hoca sanki görüntüymüş gibi duruyor yönetimde.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDışarıdan bakınca... Osman Hoca'nın en tepede olması gerekmez miydi?Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
İlk cıktıgımız sene yari finalde bjkye kaybetmistik diye hatirliyorum, simdi daha iyi kadro kurduk kupa neden olmasin ?İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye Kupası kuraları bugün saat 16.00'da çekilecek.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Uşak'ın ev sahibi olması kadar saçma bişey yok.Uşak'ın torpili ne?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Trabzon'da all-star düzenlendi. Yeniden bir organizasyon vermezler.İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok zor grup.maçlar trabzon'da oynansaydı bari...
*
Colton Iverson hakkında olumlu analizler okudum. Bizim Coolidge'le kapışmalarını merakla bekliyorum.
*
Bir de itirazlar sonucunda Erdemir ile yerimiz değişebilirmiş. Pek ihtimal vermiyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oğuz, grup oluşumlarında çok karışıklıklar varmış. Düzgün bir federasyonumuz olmayacak mı bizim? Ne futbol, ne basketbol? Allaha emanet gidiyor sporlarımız...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
Abi, takip edemedim gün içerisinde. Az önce bir arkadaşım söyledi; bizi Mersin'e kaydırabilirler diye... Mümkün mü bilmiyorum? Federasyonu aradım fakat ulaşamadım. Ayhan Özgümüş ile görüşecektim.İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz, grup oluşumlarında çok karışıklıklar varmış. Düzgün bir federasyonumuz olmayacak mı bizim? Ne futbol, ne basketbol? Allaha emanet gidiyor sporlarımız...
Yarın deneyeceğim abi, ulaşırsam paylaşırım.
*
Federasyona gelirsek... Hem lig fikstürü hem kupa kuraları çekildi ancak Erdemir'in durumu belirsiz.
Katılır mısınız bilmiyorum, takımlar en az 2 yıllık garanti vermeli federasyona. Bu garanti, (düşmediği takdirde) lige katılım ile ilgili... Bu süreci kapsayacak sponsorluk ve mali şartları yerine getirme kapsamında olmalı. Devir söz konusu ise en geç Haziran ayında onaylanmalı.
Eylül gelmiş, netlik yok.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Büyük ihtimalle Erdemir ile yer değiştireceğiz, bence kuranın tamamının tekrar edilmesi daha mantıklı olurdu.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, takip edemedim gün içerisinde. Az önce bir arkadaşım söyledi; bizi Mersin'e kaydırabilirler diye... Mümkün mü bilmiyorum? Federasyonu aradım fakat ulaşamadım. Ayhan Özgümüş ile görüşecektim.
Yarın deneyeceğim abi, ulaşırsam paylaşırım.
*
Federasyona gelirsek... Hem lig fikstürü hem kupa kuraları çekildi ancak Erdemir'in durumu belirsiz.
Katılır mısınız bilmiyorum, takımlar en az 2 yıllık garanti vermeli federasyona. Bu garanti, (düşmediği takdirde) lige katılım ile ilgili... Bu süreci kapsayacak sponsorluk ve mali şartları yerine getirme kapsamında olmalı. Devir söz konusu ise en geç Haziran ayında onaylanmalı.
Eylül gelmiş, netlik yok.
Yorum
-
Torku Selçuk ile Erdemir anlaşmış. İşin resmiyete dökülmesi için yönetim kurullarının kesin karar alması gerekiyor ve Torku Selçuk bu kararı geçtiğimiz günlerde aldı. Eylül'ün ilk haftasında da Erdemir yönetim kurulu toplanarak nihai kararı alacaklar ve devir gerçekleşecek.İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdemir'in durumu ne oldu? Yerine kim gelecek?
Diğer alternatiflerden Giresun'a federasyon pek sıcak bakmamış. Gerek salon gerekse bazı konularda Giresun'u pek istememiş. Darüşşafaka ise sanırım sadece A takımı bünyesine katmak istemiş ama Erdemir, basketbol şubesinin alt yapılarıyla birlkte tümden devrini istediği için Darüşşafaka alternatifi de ortadan kalkmış. Yani Torku Selçuk önümüzdeki sezon büyük ihtimalle Beko liginde oynayacak.
Yorum
-
Kupada yeni gruplar belli oldu. Gaziantep grubundayız.
Gaziantep Grubu: Banvit, Pınar Karşıyaka, Royal Halı, Trabzonspor
Mersin Grubu: Anadolu Efes, TED Ankara Kolejliler, Mersin BŞB, Türk Telekom
Edirne Grubu: Fenerbahçe Ülker, Olin Edirne, Tofaş, Erdemir
Uşak Grubu: Galatasaray Liv Hospital, Beşiktaş, Uşak Sportif, Aliağa
Zor bir gruptan diğer bir zor gruba düştük maalesef. 2 sene önce yine Gaziantep'te oynamıştık ve grubumuzda yine Banvit vardı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum