Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da basketbol bitmiştir. Yönetme becerisi olmayan yönetim, takımdan haberi olmayan şehir (taraftar) elele verdi ve sonu hazırladılar, tebrikler...

Trabzon(spor) bu kafayla yol alamaz. Eleştiriye ve haliyle gelişmeye kapalı, kendisini sorgulatmayan yönetimler, yönetimlerini beğenemeyen ama onları taklit etmekten geri kalmayan taraftarlarıyla Trabzon(spor) sahip olduğu potansiyelin altında her geçen gün sıradanlaşacaktır.

Bilgi yok, gönül (samimiyet) yok! Yeşil, üzerinde Benjamin Franklin olan kağıt parçası konuşuyor... Trabzonsporluluğu adının önünde sıfat olarak kullanan sözüm ona taraftar, takımının menfaatlerine karşı gelip şahsiyet(sizliği)ni düşünüp cebini dolduruyor.

Böylesine ortamda Trabzonspor Basketbol'un varlığı yokluğundan farksızdır. Çünkü taraftarda karşılığı yoktur bu takımın. Taraftar derken futbolla yatan kalkan tipleri kastediyorum. Umut'a küfrettikçe tatmin olan tipler var ya, Trabzonspor taraftar profili budur.

Hayri Gür Spor Salonu peki ne olacak? 2015 seçimlerinde hemşehrilerime havuç olarak uzatılır.

Bu kokuşmuşluk başlı başına mide bulandırıcı. Basketbol gibi güzel bir sporu temiz tutmak lazım.

Zaten "Trabzon futbol şehridir" benim çok bilmiş Trabzonsporluma göre. Basketbol da neymiş?

Suyu bulandırmayın, herkes yediği kadar yesin. Yesin de gün gelecek patlayacaklar, safraları dağılacak. İnşallah o kutsal günde insanların yüzüne bakacak cesarete sahip olurlar.

Yoksa saf yüreklerin elleri ahirette de yakalarındadır.

Gelecek yıl için takımda tutmayı düşündükleri İlker ve Hadi'yi ikinci ligden TED Kolejliler istiyormuş (mixbasket). Otuz yıl önce bir tane İdmanocağı-İdmangücü maçı izlemiş veya kazara parkede yer almış büyükler gelsin de 2011'in basketbolunu konuşalım. Öyle uzaktan martaval okumayla olmuyor bu işler. Futbolun baronlarından sonra bir yıl içinde basketbolun baronları türemiş Trabzon'da. Gözünü sevdiğimin şehri...
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.06.2011, 20:47.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuz, işlerin bu noktaya gelmesinde en büyük suç kimde, Doğan Hakyemez ne kadar sorumlu bu halimizden
      malum Antalya B.B.spor başkanı Dodo ordan ayrıldıktan sonra hiç iyi şeyler söylememişti kendisi hakkında...

Yorum

• 6 milyon $ borc var deniyor. bu borc nereden geldi? oyunculara o kadar parami verdiler?
        nba demi oynuyoruz, ben anlamadim.
        sponsor bu oyuncularin parasini vermiyormuydu??
        hic kimse bisiy demiyor.
        lanet osun!!!
        „Choose a lazy person to do a hard job.
        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
        BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          6 milyon $ borc var deniyor. bu borc nereden geldi? oyunculara o kadar parami verdiler?
          nba demi oynuyoruz, ben anlamadim.
          sponsor bu oyuncularin parasini vermiyormuydu??
          hic kimse bisiy demiyor.
          lanet osun!!!
          evet oyunculara o kadar paralara kontrat yaptılar ama veremediler, borcun büyük bir kısmı budur...

Yorum

• Maalesef Doğan Hakyemez'in yan etkileri bunlar aynı durum Antalya'da da olmuştu.Dodo'yla en fazla 1yıl çalışılır, ikinci yıldan sonra bırakılması lazımdı.Antalya hala bu adamın borçlarını ödüyor.Bizimde yapmamız gereken Dodo'yu yollayıp kısıtlı bütçeyle en az 2 sezon oynamak tabi bu arada borçları kapatmak olacak.Başka türlü biz bu işten çıkmamız imkansız.

Yorum

• Doğan Hakyemez olmayacak oyunculara olmayacak paralar teklif etmiş, bu nasıl iştir, Evren Büker'e tam 800 bin lira teklif etmişti, halbuki o para Oyak Renault'un bir senelik bütçesiydi.

Saner Ayar'ın yapacağı en akıllı hamle Doğan Hakyemez'e yol vermek olur.

Yorum

• İsmail abi şu an Radyospor'da.

Yorum

• Batuhan ne konuştu özetleyebilir misin.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Doğan Hakyemez olmayacak oyunculara olmayacak paralar teklif etmiş, bu nasıl iştir, Evren Büker'e tam 800 bin lira teklif etmişti, halbuki o para Oyak Renault'un bir senelik bütçesiydi.

Saner Ayar'ın yapacağı en akıllı hamle Doğan Hakyemez'e yol vermek olur.
                    onun da sözleşmesi var !!!

Yorum

• Bugünün haberi, Michael Wright ile tekrar anlaştığımız yazıyor. Galiba İsmail Abinin katıldığı radyo programında açıklanmış. Haberde Hadi Doğan diye adı geçen oyuncu da Hadi Özdemir'dir herhalde..

Türkiye'den olsun, Avrupa'dan olsun bir çok takımın 5 numaraya koymak istediği ve transfer durumunu merak ettiği bir isim kuşku yok ki Wrigh...

Sponsor sorunu halledildi mi acaba?
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ali Karadeniz Türk Telekom ile anlaşmış.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• şu basketbol takımıyla da ilgilense şu yönetim artık ya !!!
                          ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• wright'in gittiği haberinin doğru olmaması için dua ediyorum.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ali gittiyse çok kötü. Dün İsmail Alkan anlaşıldı vs. demişti. İnşallah yalandır..

Yorum

• Eğer Wright giderse gerçekten de çok ama çok komik duruma düşeceğiz, daha dün bizde kaldığı haberi vardı.Bu arada şunu da eklemek gerek eğer Wright Türkiye'de başka bir takımda oynamak istiyorsa bize bir senelik ücretini ödemek zorunda, o yüzden bu transfer haberi doğru olamaz, olmamalı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X