Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'dan bahsediyoruz. Bahsettiğimiz kulüp Trabzonspor. Marka Trabzonspor. Trabzonspor'da daha önce kimin parası kalmış? Basketbol şubesinin yeni kurulduğu, üstelik birinci lige yeni çıktığı biliniyor. Elbette maddi sıkıntılar yaşanacak. Ama ilk fırsatta üstelik yabancılar dururken bir yerli olarak güle oynaya geldiğin, bu durumların farkında olarak geldiğin bir yerden böyle apar topar ayrılmak bana göre saygıdeğer bir davranış değildir. Bizim değerimiz Trabzonspor'dur, Evren değil
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Iste sorun da burada zaten, o bahsettigin marka Trabzonspor'un gecen seneki oyunculara halen borcu var.Bu isler oyle Trabzonspor'da kimin parasi kalmis demekle olmuyor maalesef.Trabzonspor ismi cok buyuk dogru ama yapilanlar da bir o kadar kucuk dusurucu.Gecen seneki alacaklarini halen odeyememis bir kulup nasil oldu da Evren Buker'e 800 bin liralik kontrat teklifinde bulundu.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 09:47.

Yorum

• Vermeyecek miydi?
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vermeyecek miydi?
          Olay verip vermeyecek olayi degil ki, yapilan bir protokol var ve Trabzonspor bu protokolun geregini yerine getirmemis.Evren'i ayrilmaya iten neden aslinda bu degil bence onu asil bu dusunceye sevkeden durum kulubun icerisinde bulundugu maddi durum.Acik acik konusalim Evren buraya para icin gelmisti para konusunda sikinti yasayacagini anlayinca ayrilma karari aldi.

Dodo Evren'i haksiz yere taraftarin onune atmis ve kendi pacasini kurtarmistir, sanki kabahatin hepsi Evren'de.

Yorum

• Evren kalsa parasını da alırdı. Ama sırf para için gelmiş belli ki. Böyle bir oyuncunun bize yararı ne kadar olurdu? Hiç aidiyet duygusu yok muydu elin yabancıları dururken o ilk fırsatta gemisini terkediyor? Yanlış anlaşılmasın kendisine bir yakıştırma yapmıyorum ama yaptığı yanlış. Türkiye'de işlerin onun istedği kadar dakik yürümediğini, Avrupa kadar profesyonel olmadığını, yeni kurulan bir şubede, 1. lige yeni çıkan bir kulüpte bu tür aksaklıkların olabileceğini Trabzonspor'a gelince mi öğrendi? 1. ligdeki diğer senelerin köklü basketbol kulüplerinde paralar trink ödeniyor mu? Onlar niye bekliyorlar?

Afedersiniz bazen kraldan daha çok kralcı oluyoruz. Devleti de böyle müşkül duruma düşürüyoruz. pkk geliyor insanını, köylünü, işadamını, öğretmeninini, memurunu, imamını, askerini vuruyor, bomba patlatıyor öldürüyor. Güvenlik güçlerimiz harekat düzenlediğinde insan hakları.. Yok öyle şey

Bizim değerimiz Trabzonspor'dur, Evren değil
            En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 10:15.

Yorum

• Murat,

Trabzonspor yönetiminin hatalı olduğuna katılıyorum. Fakat, bir de şöyle bakalım:

Evren'in avukatı diyor ki:"Resmi sözleşme imzalamadık. Trabzonspor, Haziran-Eylül dönemi için ödemesi gereken parayı ödemedi."

O ki resmi bir andlaşma olmamaış, ne hakla para isteniyor? Ve de ödenmedi diye, çekip gidiyor.

Ayrıca Evren'in zaten 3 Avrupa takımıyla irtibat halinde olduğu her yerde yazılıyor.

Yönetimin ödeme sıkıntısı yaşaması acı bir gerçek iken, evren yaptığı ise spor ahlakına uymamıştır.

Yani iki yanlıştan bir doğru çıkmamış, olan Trabzonspor'a ve bizim gibi karşılık beklemeden sevenlere olmuştur.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Travelair,

Sizin düşüncenize de katılıyorum. Yalnız "Evren para için gelmişti" söyleminize itirazım var:

Kim para için gelmiyor ki? Belki altyapıdaki arkadaşlarımız, daha duygusal yaklaşıyordur fakat diğerleri Büyük Trabzonspor sevdasıyla yaşamıyor (ne yazık ki)...

Evren'in yaptığı yanlışları (kendimce) iki gündür forumda paylaşıyorum, basketbol camiasının tepkilerini de yorumsuzca sunuyorum. Hemen hemen herkes, evren'in hatalarını konuşuyor.

Ama ona "zaten para için gelmişti" demenin çok da anlamı yok...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bence söylediğimde bir yanlış yok. Demek ki sırf para için gelmişti diyorum.Oysa ki yabancılarımız duruyor mantıken onların daha önce gitmesi lazım öyle değil mi? Yani bir işe girerken bile şirketi seçerek başvurursunuz, bir aidiyet kurmaya çalışırsınız, sempati kurarsınız, ben burda, bu ortamda yaparım dersiniz sonra imza atarsınız. Kaldı ki Evren birçok kulüpten teklif almıştır ama bizi tercih etti. Ama hiç takımdaşlık, aidiyet duygusu geliştirememiş ki ilk fırsatını bulunca gitmek istedi ve gitti. Yani sırf para için gelmişti o zaman. Peki bu duyguları geliştirememiş bir oyuncunun bize ne faydası olurdu ki bu basketbolcunun üzerinde bu kadar duruyoruz? Bizim değerimiz Trabzonspor'dur onun için diyorum

Yorum

• Haklısınız diyorum ben de, katılıyorum

Ama bugün gitmeyen yabancılar da para için geldi. Diğerleri de... Herkes bu işi para için yapıyor yani...

Mesela Evren giderken, aynı durumdaki abisi niçin kaldı? Ne fark var aralarında?

Evren'in davranışı etik değildir.

Hayırlısı olsun.

Buraya not düşeyim: Rasic'ten sonra bir gard daha alacağız bence...
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 10:34.

Yorum

• Sadece para diyorum. Elbette herkes para için oynuyor. Ama bunun yanında takımdaşlık ve duygusal bağlar geliştiremezlerse varsın gitsinler takım için daha yararlı olur

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sadece para diyorum. Elbette herkes para için oynuyor. Ama bunun yanında takımdaşlık ve duygusal bağlar geliştiremezlerse varsın gitsinler takım için daha yararlı olur
                        Takımdaşlık ve duygusal bağların olmadığı besbelli , Evren böyle bir ortamın içine girmemiş anlaşılan... bir de benim gördüğüm basketbol takımı şehirden izole apayrı bir kurum gibi duruyor... Doğan Hakyemezin işi çok zor...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımdaşlık ve duygusal bağların olmadığı besbelli , Evren böyle bir ortamın içine girmemiş anlaşılan... bir de benim gördüğüm basketbol takımı şehirden izole apayrı bir kurum gibi duruyor... Doğan Hakyemezin işi çok zor...
                          Ne yazık ki öyle...

Bunu hazırlık dönemine bağlamak istiyorum Cengiz abi...

İnşallah sezon başlangıcıyla bedenleriyle birlikte zihinleri de Trabzon'a döner.

Ya da yanlış gözlem yapmışımdır (bu beni mutlu eder), fakat algı bu yönde. Bu algıyı yıkmak, olumluya çevirmek de yöneticilerin elinde...

Yorum

• Ayrıca bu bizim basketbol takımının sayfasında ne zaman güncel haberler göreceğiz.

Takım turnuva oynuyor, oyuncusu kampı terkediyor. Bir tane haber yok!

Kamuoyunu bilgilendirme "SIFIR". Galiba böylesi işlerine geliyor...

Yorum

• Bu arada suçun hepsini Evren'e yüklemek gibi bir hedefim yok yanlış anlaşılmasın. Burda yönetim de Evren'e sözleşme yapmayarak duruma göre pozisyon alma kurnazlığı içine girmiş olabilir. Yani yeni alınacak yabancı için kaynak muhafaza etmek, yabancı alınırsa Evren'in zamansız serbest bırakılması/sözleşmeyapılmaması/ayrılmaya zorlanması ve oyuncunun güç durumda kalması da var işin içinde. İstediğimiz yabancıyı alamazsak Evren'le devam ederiz düşüncesi de olabilir. Yani Evren'in haklı yanları da olabilir ama ben yukarıdaki eleştirileri medyaya yaptığı açıklamaya göre şekillendirdim. Yani ne diyordu? Ödemenin yapılmaması, ilerde de olası yaşanabilecek ekonomik sıkıntılardan dolayı...
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 11:29.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Murat,

Trabzonspor yönetiminin hatalı olduğuna katılıyorum. Fakat, bir de şöyle bakalım:

Evren'in avukatı diyor ki:"Resmi sözleşme imzalamadık. Trabzonspor, Haziran-Eylül dönemi için ödemesi gereken parayı ödemedi."

O ki resmi bir andlaşma olmamaış, ne hakla para isteniyor? Ve de ödenmedi diye, çekip gidiyor.

Ayrıca Evren'in zaten 3 Avrupa takımıyla irtibat halinde olduğu her yerde yazılıyor.

Yönetimin ödeme sıkıntısı yaşaması acı bir gerçek iken, evren yaptığı ise spor ahlakına uymamıştır.

Yani iki yanlıştan bir doğru çıkmamış, olan Trabzonspor'a ve bizim gibi karşılık beklemeden sevenlere olmuştur.
                                Peki Oguz suna ne dersin, oyuncularina gecen seneden hala borcu olan bir kulup nasil oluyor da Evren'e 800 bin dolar kontrat onerebiliyor.Ben yonetici falan olsam yuzum tutmaz.Seni birinci lige tasiyan oyuncularinin hakkini vermemissin bir de gidiyorsun Evren'e veremeyecegin paralari teklif ediyorsun.

Bu arada yonetimin odeme sikintisi da en basindan beri varolan bisey.

Resmi sozlesme konusuna gelecek olursak, basketbolda iki tip sozlesme var.Bunlardan bir tanesi oyuncu ile yapilan ozel sozlesme bu sozlesme bildiginiz gibi Mayis ayinda yapildi Evren'le.Ikincisi de federasyon ile yapilan sozlesme, Evren'le bu sozlesme yapilmamisti iste, Agustos sonu gibi yapilmasi gerekiyordu.Basketbolda bu isler hep boyle yuruyormus.Evren'e tek kurus odeme yapamadiklari icin Evren de takimdan ayrilmis.

Bence konusulmasi gereken sey artik Evren degildir, konusulmasi ve acikliga kavusturulmasi gereken konu kulubun mali ve idari yapisidir.Medical Park'da bize verdigi sozleri tutamiyor galiba.

Yabanci oyuncu konusuna gelecek olursak onlara ne yapip edip bir yerlerden para bulup odemelerini yapmislardir kesinlikle.Turk oyunculara sira gelince bunlar nasil olsa seslerini cikarmaz diyerek borclarini surekli ertelemislerdir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X