Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da Fırat ve Volkan Kadro Dışı

Medical Park Trabzonspor'da Fırat Aydemir ve Volkan İncekara kadrodaki kalabalıklık ve bu geniş kadroda istedikleri süreleri bulamayacak olmaları nedeniyle kadro dışı bırakılmış. Oyun kurucu arayışlarını sürdüren Karadeniz ekibinde geçen hafta da yazdığım üzere transferi gündeme gelen Hakan Köseoğlu ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlanamayınca bu transfer ihtimali şimdilik ortadan kalktı. Arayışlar devam ediyor. Salsabasket özel haberidir.

Ben her ikisi icin de cok uzuldum ozellikle Firat Aydemir icin, Yozgat'taki ve Istanbul'daki maclarin hepsinden sonra kendisiyle bir sure sohbet etme sansi bulmustum, bence takimda olmasi gereken bir oyuncuydu.Anlayabildigim kadariyla bu karari kendisi almis.Hayirlisi olmasi dilegiyle.Birinci lige cikmamizdaki en onemli etkenlerden bir tanesi de onun hirsiydi.Tekrar tesekkurler Firat.
    En son Murat' tarafından düzenlendi; 07.09.2010, 10:35.

Yorum

• İlker-Evren-Caner ve hatta Ersin'in gard rotasyonunda yer aldığını düşünürsek Fırat'ın süre bulması zordu. Ama 1 numarada sıkıntı varken Volkan'ın bırakılması, hem de ümit milli... Bilmiyorum.

Gerçi bir de olayın şu tarafı var: "Altyapıdan oyuncu" kuralı gereğince İsmet ve diğer genç kardeşlerimizden birinin kadroda yer bulmasını sağlayabilir.

Böylesi daha güzel, evet

* Fırat ve Volkan'a teşekkürler, sonrası için başarılar...
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• TBL, TV yayın ihalesi hakkında...

NTV spikeri Emek Ege, NTV'nin bu ihaleye girmeyeceğini açıklamış.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          29 Eylül-2 Ekim / Bandırma’da TUBAD Turnuvası

Trabzonspor, Fenerbahçe Ülker, T.Telekom, Roma, Olimpiyakos, Aliağa veya Banvit (Banvit'in Avrupa Ligi eleme gruplarında ki duruma göre )
          15-17 Eylül RİXOS Turnuvası Antalya Kepez Spor Salonu

MP Trabzon Basketbol

Gs Cafe Crown

Düssledorf Giants (Almanya)

Dinamo Moskova (Rusya)

TV Yayını: SKY Türk

Yorum

MP Trabzon Basketbol

Gs Cafe Crown

Dinamo Moskova (Rusya)

bu iyi oldu takımı sezon öncesi izleyebilecez..
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

MP Trabzon Basketbol

Gs Cafe Crown

Dinamo Moskova (Rusya)

cok güzel oldu son transferimizde gerçekleşirse tam takım mücadele edersek daha iyi olur
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

MP Trabzon Basketbol

Gs Cafe Crown

Dinamo Moskova (Rusya)

Takimimizin durumunu gorebilmemiz acisindan cok iyi olacak.

Sabirsizlikla bekliyorum maclari.

Yorum

• Düssledorf Giants (Almanya) takimini türkler satin alacakti. son bilgiler ne bilmiyorum suan.
                  RIXOS düzenledigine göre aldilar galiba. rixos alacak diye okumustum.
                  antrenörleride murat didim

Yorum

• kerem tunceli alsak varya takıma tem tecrube cok yararlı olur dodo bi el atsın tunceri Trabzonsporda desin cok beğeniyorum
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Çok pis sevdim bu basketi ben

Haydi Trabzonsporum sende bizi böyle sevindir. İnanıyoruz sana.

Yorum

• Basketbol milli takımının sağladığı başarı nedeniyle bu sene basketbola olan ilgi beklenenden çok daha fazla olacaktır bence. Umarım takımımız yüzümüzü kara çıkarmaz.

Yorum

• Bu akşam özel maçta karşılaşacağımız GS CC'a Eurocup'tan davet geldi. Yunan takımı Maroussi'nin kupaya katılamamasından dolayı GS CC bu sene ülkemizi Eurocup'ta temsil edecek.

Kendilerine uluslararası maçlarında başarılar dilerim.

Yorum

• Bu arada Hakan Köseoğlu da Avrupa'da oynamak için bu takıma gitmişti sanırım. Yazık oldu. Bize faydalı olabilirdi.

Yorum

• İsmail Abi'nin yazısı...

Evren kaçtı, takke düştü!

Evren kaçtı, Takke Düştü !

Basketbol teknik adamlarının en büyük korkulu rüyalarıdır havada kalan bütçeler.

Efes hariç tüm kulüplerin, basketbol gibi amatör branşlara ayırdıkları bütçeler hep havada kalmış, bunun sıkıntısını da paralarını alamadıkları için takımlarını terk ederek “hain” ilan edilen basketbolcular ve bu sıkıntılardan sebep başarısız olan teknik adamlar yaşamıştır.

Evren Büker’in kulübe ihtarname çekip kamptan kaçışına duygusal yaklaşırsak karaktersiz, hain de ilan edebiliriz. Dodo’nun tepkisi bize göre normal ve doğrudur. Çünkü Trabzonspor konusunda bizler subjektifiz. Ama dışarıdan bakınca kazın ayağı öyle değil.

En son Cengiz Çubukcu tarafından düzenlendi; 18.09.2010, 07:54.

Yorum

• Bugune kadar hic kimse nedense bu olayin asil nedenini cozmeye calismadi.Taraftarda, Dodo'da isin kolayina kacip Evren'i suclu ve hain ilan ettiler.Bir oyuncuyu bu sekilde taraftarin onune atmak bu kadar kolay olmamali.Bugune nasil gelindi, gecen senelerde durum nasildi eski basketbolcularimizdan birisine samimi bir sekilde sordum ve aldigim cevaplar hic de ic acici degil.

Birisini suclayacaksak onun gercekten suclu oldugundan emin olalim bence, kendimizi bir de onun yerine koyarak dusunelim tartalim, bu gibi olaylarda objektif davranmayi artik ogrenmemiz lazim.

Gelelim asil konumuza, Evren'in gidisine neden olan olay tabi ki de kulubun icinde bulundugu maddi durum bunun baska bir aciklamasi yok.Kulubun kaynaklari neler ben gercekten de cok merak ediyorum, Dodo cikip 4-5 milyon dolar diyor ama bu paralar nerden geliyor bunu soyleyemiyor iste.

Arkadaslar benim aldigim duyumlara gore kulup maddi olarak kotu durumda, gecen seneki oyuncularimizin tumune gecen seneden kalma borcumuz varmis, isin kotusu iki sene onceki oyuncularimiza bile borcumuz varmis ama onlar makhkeme yolunu deneyip kulupten alacaklarini almislar.Oyuncularimizin hicbirisine zamaninda odeme yapilamamis, odemelerin 3 ay geciktigi bile oluyormus.Verilen sozlerin bircogu tutulmamis vs vs.Herhangi birimizin almasi gereken parayi zamaninda alamadigini dusunun, kendinizi oyuncularin yerine koyun.Bu oyuncular profesyonel, bu isi gonul bagiyla yapmiyor.Eger bir soz verdiysen bunu tutacaksin.

Simdi biz gelmisiz daha gecen sene bizi Beko Basketbol Ligi'ne tasiyan oyuncularimiza alacaklarini vermeden Evren'e 800 bin liralik kontrat onermisiz, olacak is mi bu soyleyin.Takimin butcesi benim anlayabildigim kadariyla pamuk ipligine bagli.Evren de kulubun icinde bulundugu maddi durumu anlayinca ilk firsatta gitmeyi tercih etti, kendi kararidir saygi duymak lazim.

Bence Volkan ve Firat'in gidisinde de sure alamayacak olmalari hikaye, bunun altinda da yine para ile ilgili sikintilar vardir mutlaka.Oyunculari oyle ters bir zamanda biraktik ki, her takim kadrosunu olusturdu su anda kulup bulmak icin epey bir ugrasiyorlardir.

Bence asil suc yerine getiremeyecegi sozleri verip daha sonra bu takimi kamuoyunun onunde kucuk dusurenlerdir.Bu olay bizim imajimizi daha lig baslamadancok kotu etkilemistir.Baska takimlar da odeyemiyor gibi bir lafi da kesinlikle kabul etmiyorum, bu kesinlikle bir bahane olamaz.

Bu takim eger bu sekilde saglam temeller uzerine kurulmazsa omru tahmin edemeyecegimiz kadar kisa olur.Her zaman kizacagimiz ilk kisi oyuncular olmasin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X