Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar Nejat Saymanla facebookta konuştmda Aydın Örs transferinin gerçekleşmesine çok az kaldığını söledi
    naptın sen yaaa )..o adama zerre kadar itimatım yok.

Yorum

• Gerçek olmasına çok az kaldı....Aydın Örs'ün konumu Alaeddin Yakan'ı asla rahatsız etmez...zaten Milli Takımda eski yardımcısıydı....onlar çoktan aştı bu tip şeyleri....süper olur giderse.....
      İşte Nejat Sayman'ın vermiş olduğu cevap.

Altyapı adına atılan çok büyük bir adım olur bence.

Bu arada belediyeden basketbol sahaları istiyoruz.

Bizim yaşımız geçti bari çocuklar bu fırsatı bulsun.
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 29.05.2010, 18:55.

Yorum

• Yukarıda da belirttim belediyenin sahilde yer alan dolgu yerlerine basketbol sahası yapması lazım.Bunun için belediyeye baskı yapılamaz mı acaba.Ben Trabzon'da dışarda basketbol oynanabilecek bir yer bilmiyorum doğru dürüst.

Ben mesela Affan Kitapçıoğlu Lise'sini bitirdim, öyle ya da böyle güzel bir salonumuz vardı ama nedense o salaon beden eğitimi derslerinde bile kullanılmazdı.

Basketbol böyle gelişmez ise, gideceksin okullara paneller vereceksin.Genç çocukları bu spora yönlendireceksin.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yukarıda da belirttim belediyenin sahilde yer alan dolgu yerlerine basketbol sahası yapması lazım.Bunun için belediyeye baskı yapılamaz mı acaba.Ben Trabzon'da dışarda basketbol oynanabilecek bir yer bilmiyorum doğru dürüst.

Ben mesela Affan Kitapçıoğlu Lise'sini bitirdim, öyle ya da böyle güzel bir salonumuz vardı ama nedense o salaon beden eğitimi derslerinde bile kullanılmazdı.

Basketbol böyle gelişmez ise, gideceksin okullara paneller vereceksin.Genç çocukları bu spora yönlendireceksin.
          Beşirli tarafında sahilde birkaç pota ve okul bahçeleri vardı... Biz eskiden üniversitede oynardık. Şimdi nerelerde var bilemiyorum?

Panellere değinmişsin Murat. Çok önemli gerçekten.

Aklııma yine İsmet Badem geliyor.

Sayısını bilemiyorum ancak köşe bucak gezip basketbol sevgisinin yeşermesinde müthiş katkısı vardır.

İlköğretim ve liseler bu işin üstüne düşebilir.

Belediyenin tenis kortları yapmasına lafım yok, ancak mini basketbol sahaları yapılması gerektiğine katılıyorum.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• basketbol takımına isterlerse 100 milyon dolar harcasınlar, sponsor desteği çekildiği an, oyunculara para veremediğimiz az sıfır(0) olarak kalıyoruz basketbolda an itibarıyla. bunun önüne geçmek için tek çare altyapı. taraftar desteği olduğu sürece bir şekilde birileri gelip bize sponsor olacaktır ama o zaman basketbolda asla istediğimiz noktaya çıkamayız. istediğimiz nokta nedir; tabi ki şampiyonluk. bu belki 5 sene sonra belki 10 sene sonra olur ama sağlam bir altyapımız olursa biliriz ki olur. basketbolu idame ettiren yöneticilere sesleniyorum; bu sene altyapı için artık son seneniz adım atın lütfen.
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• Sponsporsuz bir tane klüp var mı beko basketbol liginde ?
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Belediye takımları var, onlardan da Kepez küme düştü zaten.

Yorum

• belediye sanırım sahile portatif basketbol sahaları yapmayı planlıyor. bir yerde okumuştum ama hatırlamıyorum şimdi

Yorum

• Banvit'ten Bir Basketbol Sahası Daha

Bandırma'da güzel işler olmaya devam ediyor. Bundan önce 4 tane basketbol sahası açıp, bu sahalara Aydın Örs, Önder Seden, İsmet Badem ve Özcan Mutlugil'in isimlerini veren Banvit, 5. basketbol sahasını da açtı. Mehmet Baturalp'in adının verildiği 'Mehmet Baturalp Açık Basketbol Sahası' Balıkesir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi kampüsünde yer almakta ve nizami ölçüleriyle dikkat çekmekte. Kalabalık bir açılışla hizmete sunulan basketbol sahası tüm Bandırma'ya hayırlı olsun. Banvit'e de bir kez daha kocaman teşekkürler olsun.

sunlardan trabzona 10-15 tane olsa cok güzel olur basket sevme adına her birini bir iş adamına verceksin isminide o koyacak olacak bitcek
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk etapta 5-10 tane yapsınlar yeter, bakalım belediye başkanımız basketbol adına ne gibi işlere imza atacak.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Banvit'ten Bir Basketbol Sahası Daha

Bandırma'da güzel işler olmaya devam ediyor. Bundan önce 4 tane basketbol sahası açıp, bu sahalara Aydın Örs, Önder Seden, İsmet Badem ve Özcan Mutlugil'in isimlerini veren Banvit, 5. basketbol sahasını da açtı. Mehmet Baturalp'in adının verildiği 'Mehmet Baturalp Açık Basketbol Sahası' Balıkesir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi kampüsünde yer almakta ve nizami ölçüleriyle dikkat çekmekte. Kalabalık bir açılışla hizmete sunulan basketbol sahası tüm Bandırma'ya hayırlı olsun. Banvit'e de bir kez daha kocaman teşekkürler olsun.

sunlardan trabzona 10-15 tane olsa cok güzel olur basket sevme adına her birini bir iş adamına verceksin isminide o koyacak olacak bitcek
                        Trabzonda yağmur yağıyor , kapalı olursa zemin açısından daha mantıklı olur.

Kapalı halı sahalar gibi , kapalı basket sahaları da yapabiliriz
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Basketbol Yönetimimiz'den (Asbaşkan C. Hekimoğlu) Aydın Örs konusunda açıklama yapılmış:

Kaynak: DHA
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Trabzon'a o görüntüdeki gibi sahalardan yapın, gençler minyatür kale kurup o sahalarda yine futbol oynar
                            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• Alaeddin Hoca'nın üstüne bu kadar kişi konması ne kadar doğru? İsimler teker teker çok iyi olabilir ama uyum önemli olan. Doğan Hakyemez'den sonra Aydın Örs ismi de heyecan verici ilk başta, umarım bahsettiğim türden bir sıkıntıyla karşılaşmayız.

Yorum

• arkadaşlar kombineyi nereden alabilirim???
                                Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X