Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıldız Milli Takımımız Balkan Şampiyonu oldu!

Tebrikler çocuklar...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yıldız Milli Takımımız Balkan Şampiyonu oldu!

Tebrikler çocuklar...
      Tebrikler...

:Bayrağımız:
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Basın Sözcümüz Ertuğrul Doğan, Pınar Karşıyaka ve Fırat Aldemir’e geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Doğan: ‘Türk Basketbol’unun yıldız adaylarından Furkan Aldemir’in sakatlığı tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da büyük üzüntü yarattı. Furkan Aldemir’in Fenerbahçe karşılaşmasında ayak bileğinden geçirdiği bu talihsiz sakatlığının bir an önce geçmesini ve aramıza dönmesini temenni ederken, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’na da geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.’ dedi.

Yorum

• Alaeddin hoca kulübe ihtarname çekmiş. Galiba 130.000 bin alacağından 65.000 binini alamamış..
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alaeddin hoca kulübe ihtarname çekmiş. Galiba 130.000 bin alacağından 65.000 binini alamamış..
            küs ayrılmış kulüpten diye biliyorum, Mustafa haberi nerde okudun?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              küs ayrılmış kulüpten diye biliyorum, Mustafa haberi nerde okudun?
              Twitter'da gördüm.. Haber sitelerinde göremedim ama sorduğum kişiler doğru olduğunu söyledi.
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Acı ama gerçek bu takımdan küs ayrılmayan yok maalesef.

Eski oyuncularımızın birçoğu alacaklarını almak için kulübe ihtarname çekmişti daha önceden.

Yorum

• inşallah yeni hocayla birlikte yükselişe geçeriz...
                  TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Davete gitmeden önce forumdan Doğan Hakyemez'e sorulmasını istediğiniz konuları paylaşmanızı isteyecektim. Fakat çok ani oldu. Az çok burada tartıştığımız konuları sormaya çalıştım. Sağolsun sayın Hakyemez tüm açıklığıyla cevapladı sorularımızı. Altyapı, salon, mali yapımız ve güncel konulara ilişkin söyleşimiz için;

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Davete gitmeden önce forumdan Doğan Hakyemez'e sorulmasını istediğiniz konuları paylaşmanızı isteyecektim. Fakat çok ani oldu. Az çok burada tartıştığımız konuları sormaya çalıştım. Sağolsun sayın Hakyemez tüm açıklığıyla cevapladı sorularımızı. Altyapı, salon, mali yapımız ve güncel konulara ilişkin söyleşimiz için;

http://www.trabzonbasket.com/?Syf=18&Hbr=96914
                      Paylaşımın için Teşekkürler Oğuz Abi
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Vikipedi (Türkçe) sayfalarındaki kadro durumu şekli geliştirildi.

Aynı zamanda depth chartı da Türkçe sayfalara uyarlandı.

Oyuncuların kişisel sayfaları (Türkçe-İngilizce) yapımı için destek beklenmektedir.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 23:27.

Yorum

• basketfaul.com'un araştırmasına göre ilk 8 hafta itibariyle Beko BL'ndeki takımların seyirci istatistikleri:

2010/11 SEZONUNDA İLK 8 HAFTA

TAKIMLAR ORTALAMA
                          Mersin BŞB 844
                          Bornova Belediye 1420
                          Tofaş 923
                          Banvit 2020
                          Efes Pilsen 971
                          Aliağa Petkim 1967
                          Galatasaray 1425
                          Türk Telekom 1950
                          Erdemir Ereğli 1332
                          Oyak Renault 1200
                          Beşiktaş Cola Turka 1636
                          MP Trabzonspor 998
                          Pınar Karşıyaka 1774
                          Antalya BŞB 1038
                          Olin Edirne 1738
                          Fenerbahçe Ülker 2049

*

Ayrıca haberde şöyle bir açıklama var:

"Trabzonspor, kendi sahasında beklendiği kadar olmasa da, deplasmanda salona alınmasına izin verilen maçlardaki taraftarıyla BEKO ortalamasını yükseltiyor."

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.

NOT: İlk 8 haftada dört deplasmanın yalnız ikisine gidebildik (Bornova ve Oyak R. - Fb ve Bjk'ya açıklanamayan nedenlerden dolayı gitmemiz yasaktı).
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 17:30.

Yorum

• seyirci ortalaması 1200'lerde olsa gerek ...bu hakikaten çok büyük bir hayal kırıklığı ..merak ediyorum biz pelitlide kaç kişiye oynayacağız?

Yorum

• Sandığımız kadar iyi değilmişiz demek ki !
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• 19 mayısın kapasitesinin 1100 olduğunu göz önüne alırsak, en yüksek doluluk oranına oynayan takımlardan biriyiz ligde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X