Basın Sözcümüz Ertuğrul Doğan, Pınar Karşıyaka ve Fırat Aldemir’e geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Doğan: ‘Türk Basketbol’unun yıldız adaylarından Furkan Aldemir’in sakatlığı tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da büyük üzüntü yarattı. Furkan Aldemir’in Fenerbahçe karşılaşmasında ayak bileğinden geçirdiği bu talihsiz sakatlığının bir an önce geçmesini ve aramıza dönmesini temenni ederken, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’na da geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.’ dedi.
Davete gitmeden önce forumdan Doğan Hakyemez'e sorulmasını istediğiniz konuları paylaşmanızı isteyecektim. Fakat çok ani oldu. Az çok burada tartıştığımız konuları sormaya çalıştım. Sağolsun sayın Hakyemez tüm açıklığıyla cevapladı sorularımızı. Altyapı, salon, mali yapımız ve güncel konulara ilişkin söyleşimiz için;
Davete gitmeden önce forumdan Doğan Hakyemez'e sorulmasını istediğiniz konuları paylaşmanızı isteyecektim. Fakat çok ani oldu. Az çok burada tartıştığımız konuları sormaya çalıştım. Sağolsun sayın Hakyemez tüm açıklığıyla cevapladı sorularımızı. Altyapı, salon, mali yapımız ve güncel konulara ilişkin söyleşimiz için;
basketfaul.com'un araştırmasına göre ilk 8 hafta itibariyle Beko BL'ndeki takımların seyirci istatistikleri:
2010/11 SEZONUNDA İLK 8 HAFTA
TAKIMLAR ORTALAMA
Mersin BŞB 844
Bornova Belediye 1420
Tofaş 923
Banvit 2020
Efes Pilsen 971
Aliağa Petkim 1967
Galatasaray 1425
Türk Telekom 1950
Erdemir Ereğli 1332
Oyak Renault 1200
Beşiktaş Cola Turka 1636
MP Trabzonspor 998
Pınar Karşıyaka 1774
Antalya BŞB 1038
Olin Edirne 1738
Fenerbahçe Ülker 2049
*
Ayrıca haberde şöyle bir açıklama var:
"Trabzonspor, kendi sahasında beklendiği kadar olmasa da, deplasmanda salona alınmasına izin verilen maçlardaki taraftarıyla BEKO ortalamasını yükseltiyor."
Yorum