İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Rasic'in açıklamaları

Basketbol takımımızın yeni transferi Aleksandar Rasic, Dünya Basketbol Şampiyonası'nın, Türkiye'yi tercih etmesinde önemli bir etken olduğunu söyledi.
Dünya Basketbol Şampiyonası'nda yarı finalde 12 Dev Adam'a yenilerek turnuvayı 4. olarak tamamlayan Sırbistan Milli Takımı'nın oyun kurucusu olan Rasic, "Sırbistan bir basketbol ülkesi ancak şampiyonada görüldü ki, Türkiye de bir basketbol ülkesi olmaya başlamış. Seyircinin ilgisi, yöneticilerin profesyonelliği beni etkiledi. Bu sebeple Trabzonspor'dan gelen teklife hiç düşünmeden evet dedim. Ligin yenisi olmasına rağmen Trabzonspor'u hedefimiz olan ilk 6'ya sokmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım" dedi.Haciosmanoglu ISTIFA
Yorum
-
Murat,
Takımın mali yapısına dair yapılan net bir açıklama var mı? YOK!
Bilinmezlerden yola çıkıp yermek ya da övmek yanlış olur.
Eğer tartışacağımız konu Evren ise; onun sütten çıkmış ak kaşık olduğunu söylemene şaşırdım. Bir olay bir yönetim hatalı diye Evren'i aklamak ne derece doğru?
Size bu noktada katılamıyorum.
Evet, diğer oyuncuların piyasasının olamayacağını tahmin ediyorum. Fakat bir takıma yeni gelmiş bir oyuncunun piyasa araması doğru mu? Etik mi?
Tamam, kulüp sözleşmeleri resmileştirmemiş. Peki sorarım sana: Sözleşme ÇİFT TARAFLI değil mi? Oyuncu bunun aktifleşmediğini görünce, İNANMIYORSA-GÜVEN DUYMUYORSA beklemesin, buyursun kapı açık...
NOT: İki sezon önceki takımın oyuncuları, alacaklarını mahkemeye başvurup aldı.
Geçen sezon alacakları için de aynı yol denenebilir. Trabzonspor yönetimi mafya değil. Yasal girişimlerde bulunsun oyuncular...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 09:37.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
23-25 Eylül/ İzmir
Ural - Soylu Turnuvası
23 Eylül Perşembe
16:00 Olin Edirne -M.Park Trabzonspor
18:00 P. Karşıyaka - Tofaş
24 Eylül Cuma
16:00 Tofaş - M.Park Trabzonspor
18:00 P. Karşıyaka - Olin Edirne
25 Eylül Cumartesi
16:00 Olin Edirne - Tofaş
18:00 P. Karşıyaka - M.Park TrabzonsporAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat,
Takımın mali yapısına dair yapılan net bir açıklama var mı? YOK!
Bilinmezlerden yola çıkıp yermek ya da övmek yanlış olur.
Eğer tartışacağımız konu Evren ise; onun sütten çıkmış a kaşık olduğunu söylemene şaşırdım. Bir olay bir yönetim hatalı diye Evren'i aklamak ne derece doğru?
Size bu noktada katılamıyorum.
Evet, diğer oyuncuların piyasasının olamayacağını tahmin ediyorum. Fakat bir takıma yeni gelmiş bir oyuncunun piyasa araması doğru mu? Etik mi?
Tamam, kulüp sözleşmeleri resmileştirmemiş. Peki sorarım sana: Sözleşme ÇİFT TARAFLI değil mi? Oyuncu bunun aktifleşmediğini görünce, İNANMIYORSA-GÜVEN DUYMUYORSA beklemesin, buyursun kapı açık...
NOT: İki sezon önceki takımın oyuncuları, alacaklarını mahkemeye başvurup aldı.
Geçen sezon alacakları için de aynı yol denenebilir. Trabzonspor yönetimi mafya değil. Yasal girişimlerde bulunsun oyuncular...
Sevgili Oguz Evren de ayni senin soyledigin gibi yapmis iste.
Artik Evren konusunu tartismaya gerek yok bence, olan olmustur, sana gore Evren sucludur bana gore de yonetim.Bunu tartismanin yarar getirmeyecegini dusunuyorum.
Evren artik bizim oyuncumuz degildir, konusmamiza gerek yok bence, bizim konusmamiz gereken bu kulubun nasil yonetildigidir.
Sevgili Oguz yonetimin Firat ve Volkan'i Eylul ayinda herkes kadrosunu olusturmusken kapinin onune koymasi hakkinda ne dusunuyorsun acaba ?En son Murat' tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 09:44.
Yorum
-
"İlker-Evren-Caner ve hatta Ersin'in gard rotasyonunda yer aldığını düşünürsek Fırat'ın süre bulması zordu. Ama 1 numarada sıkıntı varken Volkan'ın bırakılması, hem de ümit milli... Bilmiyorum.
Gerçi bir de olayın şu tarafı var: "Altyapıdan oyuncu" kuralı gereğince İsmet ve diğer genç kardeşlerimizden birinin kadroda yer bulmasını sağlayabilir.
Böylesi daha güzel, evet
* Fırat ve Volkan'a teşekkürler, sonrası için başarılar..."
Böyle düşündüğümü paylaşmıştım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ben onlarin gonderilisinin nedeninin sure alamayacak olmalari oldugunu dusunmuyorum kesinlikle, bunun nedeni kesinlikle maddi sorunlar.Yonetim bu iki oyuncunun gidisiyle birlikte 250 bin liralik bir tasarruf yapmayi planlamistir sadece emin ol.İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=4472
"İlker-Evren-Caner ve hatta Ersin'in gard rotasyonunda yer aldığını düşünürsek Fırat'ın süre bulması zordu. Ama 1 numarada sıkıntı varken Volkan'ın bırakılması, hem de ümit milli... Bilmiyorum.
Gerçi bir de olayın şu tarafı var: "Altyapıdan oyuncu" kuralı gereğince İsmet ve diğer genç kardeşlerimizden birinin kadroda yer bulmasını sağlayabilir.
Böylesi daha güzel, evet
* Fırat ve Volkan'a teşekkürler, sonrası için başarılar..."
Böyle düşündüğümü paylaşmıştım.
Yorum
-
İlker-Evren-Caner-Ersin ve bir de yabancı gard...(Evren'in ayrılacağını hiçbirimiz bilemezdik, ki kendisi 5-0 dk değil en az 25 dk. süre alırdı bu takımda)İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen onlarin gonderilisinin nedeninin sure alamayacak olmalari oldugunu dusunmuyorum kesinlikle, bunun nedeni kesinlikle maddi sorunlar.Yonetim bu iki oyuncunun gidisiyle birlikte 250 bin liralik bir tasarruf yapmayi planlamistir sadece emin ol.
Volkan ve Fırat olayı meydana geldiğinde rotasyon bu şekildeydi. 7 gardlı hangi takım var?
82 maç oynayan NBA takımları bile bu kadar geniş kadro kurmaz.
Oynatmayacağım oyuncudan tasarruf etmenin neresi yanlış?
Dersen ki zamanı yanlış değil mi?
Olayın bu boyutunu savunmayacağımı tahmin edersin...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Oguz benim de kizdigim, sitem ettigim nokta burasi zaten, bu isin zamanlamasi.İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlker-Evren-Caner-Ersin ve bir de yabancı gard...(Evren'in ayrılacağını hiçbirimiz bilemezdik, ki kendisi 5-0 dk değil en az 25 dk. süre alırdı bu takımda)
Volkan ve Fırat olayı meydana geldiğinde rotasyon bu şekildeydi. 7 gardlı hangi takım var?
82 maç oynayan NBA takımları bile bu kadar geniş kadro kurmaz.
Oynatmayacağım oyuncudan tasarruf etmenin neresi yanlış?
Dersen ki zamanı yanlış değil mi?
Olayın bu boyutunu savunmayacağımı tahmin edersin...
Bu oyunculari Haziran ayinda birakmis olsalardi kolaylikla kulup bulabilirlerdi kendilerine, ama bugun gelinen noktada durum boyle degil iste.Ki bu oyunculari gonderirken bile alacaklarini vermiyorsun dusun.
Yorum
-
Murat, bir şey sorabilir miyim?
Mesela bu hazırlık maçları sonrası, koç Yakan dese ki "A oyuncusunun performansı tatmin edici değil, onunla yollarımızı ayırdık."
Zamanlamasını yine eleştirebilir miyiz?
Bence saygı duymalıyız. Sonuçta kendisine şans verilmiş ancak takımda kalması için yeterli görülmemiş. Kendisine oynayabileceği bir takım bulması istenmiş. Şimdi nasıl takım bulacak diye düşünmeli miyiz?
İşin içinden çıkamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu hususta?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
genel bir kanı vardı bu iki oyuncuyla alakalı paylaşmak isterim... Fırat'ı Saner Ayar'ın çok sevdiği ve onun sayesinde takımda kaldığı düşünülüyordu, Volkanı da doğru dürüst şans vermemesine rağmen alaeddin hoca tutuyordu diye biliyorum...ya o da ümidi kesti ya da onun dışında bir gelişme oldu...
Yorum
-
O halde sunu yaparsin Oguz, oyuncunun ne kadar alacagi varsa hepsini odersin, daha sonra da sozlesmede herhangi bir fesih bedeli varsa onu da oder yollarsin.Biz seni kadroda dusunmuyoruz, hadi git, parani da bir ara gondeririz deyip gonderirsen olmaz tabi ki de.Ve emin ol Firat'a aynen bu sekilde yapilmistir.İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat, bir şey sorabilir miyim?
Mesela bu hazırlık maçları sonrası, koç Yakan dese ki "A oyuncusunun performansı tatmin edici değil, onunla yollarımızı ayırdık."
Zamanlamasını yine eleştirebilir miyiz?
Bence saygı duymalıyız. Sonuçta kendisine şans verilmiş ancak takımda kalması için yeterli görülmemiş. Kendisine oynayabileceği bir takım bulması istenmiş. Şimdi nasıl takım bulacak diye düşünmeli miyiz?
İşin içinden çıkamadım. Siz ne düşünüyorsunuz bu hususta?
Peki bir de su acidan bakalim Oguz.Eger bir oyuncu kulubunden memnun degilse,odemeler 3 ay, 5 ay gec yapiliyorsa ve eger sozlesmesinde de boyle bir madde varsa istedigi kulube gidemez mi ? Ayni sekilde oyuncu da kendi kulubunden memnun degil yani.
Hep kendi takimimiz acisindan bakiyoruz, biraz da oyuncularin acisindan bakalim.En son Murat' tarafından düzenlendi; 20.09.2010, 10:24.
Yorum
-
Kendi takımım açısından baktığımı sanmıyorum (eğer bu eleştiri banaysa), aksine kulubün hatalarını da oyuncuların yanlış davranışlarını da belirtiyorum (bana göre).İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO halde sunu yaparsin Oguz, oyuncunun ne kadar alacagi varsa hepsini odersin, daha sonra da sozlesmede herhangi bir fesih bedeli varsa onu da oder yollarsin.Biz seni kadroda dusunmuyoruz, hadi git, parani da bir ara gondeririz deyip gonderirsen olmaz tabi ki de.Ve emin ol Firat'a aynen bu sekilde yapilmistir.
Peki bir de su acidan bakalim Oguz.Eger bir oyuncu kulubunden memnun degilse,odemeler 3 ay, 5 ay gec yapiliyorsa ve eger sozlesmesinde de boyle bir madde varsa istedigi kulube gidemez mi ? Ayni sekilde oyuncu da kendi kulubunden memnun degil yani.
Hep kendi takimimiz acisindan bakiyoruz, biraz da oyuncularin acisindan bakalim.
Tüm bu olayların özeti şunu gösteriyor:
* Şeffaflık yok! Olaylar gelip geçiyor, kamuoyunun yeterince bilgilendirilmediği ortada...
* "Trabzonspor" markasının var olduğu her mecrada, bizler 20li yaşlarımızda sadece taraftar olsak bile kulübün sorumluluklarını kendimizinmişçesine üstleniyoruz, bu asil bir davranıştır. Yönetim hatalarını sorgulama özgüvenine sahibiz.
* Yollarımızın ayrıldığı oyuncuların arkasından aşırı incitici sözleri kendimize ayıp sayıyoruz, onların haklarını gözetiyoruz.
Sonuç:
(Yönetimin işine karışmak değil niyetimiz, sadece beklentilerimiz...)
1) Trabzonspor Basketbol Kulübü, önceki dönemlere ait borçlarını, alacaklılarına ödemelidir.Bizler, taraftarlar olarak bu söylentilerden rahatsız oluyoruz.
2) "Ayağımız ne, yorganımız ne kadar? Bilmek en doğal hakkımız. Önce 2,5 milyon, ardından 4,5 milyon denildi. Bu takımın bütçesi nedir? Kaynakların ne kadarı sponsorlar tarafından sağlanıyor? Ödemelerde yaşanan aksaklıklar sezon boyu devam edecek mi?"
Bu soruların cevaplarını alabilecek miyiz?
3) Son söz taraftara... Her ne kadar hataları da olsa, bugünler hepimiz için hayaldi, kendimiz kandırmayalım. Bugün basketbol birinci ligindeyiz. Evren gibi ligin son iki sezonun en değerli oyuncusunu getirebildik (sonrasına değinmiyorum). Rasic'i Maccabi'nin elinden almışız. Hazırlık maçlarındaki performansımız hiç de fena değil.
Demek ki bu takım övgüyü de hak ediyor. Bunu es geçmeyelim.
NOT: Fırat, konusunda herhangi bir açıklama/bilgi olmadığı için dikkat edersen şekle ilişkin yorumda bulunamıyorum. Eğer dediğin gibiyse zaten önceki yorumlarımda da bunu tasvip etmediğimi defalarca vurguladım.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum