Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ey sevgili medyatrabzon bu haber de ne simdi!!!!

Potadaki ‘DERİN’ Trabzon!
    22 Şubat 2010 / 11:39
    Çomak Sokulmak İsteniyor
    Erkekler Basketbol 2.Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor, Başkan Saner Ayar ve ekibinin büyük özverisi ile 1.Lig hedefine koşar adım giderken, ‘derin Trabzon’ ise tekere çomak sokmak için uzun süredir yoğun bir çaba içerisinde olduğu kulağımıza geliyor.

19 Mayıs Spor Salonu’nda birileri ‘kozmik oda’ gibi Trabzonspor’un Menajeri Doğan Hakyemez’i, hocası Alaeddin Yakan’ın kuyusunu kazmak için yoğun bir kulis faaliyetinde bulunduğu kulağımıza geliyor. Basketbolu yoktan var etmek için yola koyulan bu özverili insanların yanında hiç bulunmayanlar, basketbolda ‘özde’ değil hep sözde destek olanlar şimdi çıkmış kendi olmadıkları yer için her türlü icraata karşı her alanda ‘yıkım harekatı’ başlatmış. Malum kişilerin kim olduğunu aslında tüm Trabzon’un bildiğini ve herkesin bunlara karşı tepkili olduğu ancak şimdilik sessizlik ile herkesin beklediğini öğrendik. Dün olmayan unutulan basketbolu Trabzon’da yeniden yeşertmeye çalışanlara karşı bu ‘kulis’ faaliyeti ile zarar verilmesi herkesin büyük tepkisine yol açıyor. Trabzonspor Basket yönetimi bu yönde dik duruş sergilerken, kadroda sahada bu insanlara gerekli karşılık veriyor.

Şimdi Trabzonspor yönetimi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de önümüzdeki dönemde bu artan saldırıya karşı devreye girmeye hazırlandığını öğreniyoruz. Sadece futbolda değil, basketbolda nelerin yaşandığını bundan sonra da sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Amaç sonuçta Trabzonspor isminin olduğu yerde yanlış yapanları hep deşifre etmek. ‘Derin Trabzon’un’ isimleri basketbolda bizde saklı, ama iş eğer uzarsa bunları kamuoyu ile de paylaşırız, tüm gerçekler ile birlikte..
    Pek kaale alıncak bir haber gibi gelmedi bana

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pek kaale alıncak bir haber gibi gelmedi bana
      Kaale alınacak haber olsaydı, kendi yaptıkları haberi kendileri yayından kaldırmazlardı

Kozmik oda ha, şaka gibi

Yıllardır boş vakitlerimin çoğunu salonda geçiririm ama ben bile bu kozmik odada böyle derin işlerin döndüğünü bilmiyordum.

Maalesef kendi kendimize hayali düşmanlar yaratmakta üzerimize yok.

Haber yapacaksanız, haberin özünü araştırıp objektif habercilik yapın.Yapamıyorsanızda gelin size yardımcı olalım.

Nasılmı ?

Sizin açıklarız dediğinizi ben açıklayayımda sürpriziniz bozulsun

Bahsedilen oda, kendisi orada olduğu müddetçe kapısı sonuna kadar açık olan Osman Arz'ın odası, medyatrabzon'un senaryosuna göre Dodo ve Alaeddin Yakan'ın kuyusuna kazanlar ise Osman Arz, Engin Kanber ve Osman Ekici'dir.Yani Trabzonspor basketbol altyapısının hocaları.Hatta Can Çuvalcıoğlu'nu da katabiliriz.Çünkü can'da altyapı hocası olduğu için potansıyel kozmikçi olabilir

Bu adamlar bu kadar derin işler yapacaklar ve benim haberim olmayacak öylemi.Veya benim haberim olacakta, geldiği günden beri destek olduğumuz Alaeddin hocanın ve basketbolumuzun kuyusunu kazacaklarda biz sessiz kalacağız.Kaldıki Dodo ile ilgili yakın zamandaki köşe yazımı okumanızı da ayrıca önemle tavsiye ediyorum.

İşin aslı şu.
      Basketbol yönetimi ve altyapı arasında sıkıntılar var ama bunlar aşılmayacak şeyler değil.Biraz iyi niyet sorunu kökten çözer.İddaa ediyorum, Celil bey istesin Saner beye bile gerek kalmadan bir akşam yemeğinde tüm sorunları çözer.Çünkü altyapıdaki bahsi geçen insanların, Dodo veya Alaeddin hocanın kuyusunu kazmak veya terfi edip makam sahibi olmak gibi bir niyetleri yok.Tek beklentileri, basketbola bugüne kadar verdikleri hizmet ve emeklerinin yok sayılmaması ve iki tatlı söz.Bu kadar basit sayın medyatrabzon.

Sizin bahsettiğiniz gibi bir oluşumun içerisinde olsalar kimsenin kuşkusu olmasın ki size gerek bile kalmadan önce biz karşı çıkıp kamuoyuyla paylaşırız.Çünkü Trabzon basketbolu gelişsin diyerek en ince detayına kadar takip edip destek olan bizleriz.

Medyatrabzon'u objektif olup, Trabzon basketboluna destek olmaya davet ediyorum.

Bu tarz ağır haberler, emekleme aşamasında olan basketbolumuzda yaşanan sıkıntıların derinleşmesine, iki kulüp arasındaki mesafenin ise gittikçe açılmasına sebep olacağı gibi, kaş yapacağım derken reyting uğruna göz çıkarmasına da sebep olur.

Bizden söylemesi.
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Finalspor maçını canlı izledik İlker türel ile Fırat aydemir çok çok iyiler.
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• takımımızın bugün İtü ile hazırlık maçı vardı acaba kaç kaç bitti haberi olan varmı?

Yorum

• 83-89 maçı kazandık

Yorum

• Eddy Fobbs sakatlandı

Başarılı sporcumuz Eddy Fobbs İtü ile oynanan hazırlık maçında sakatlandı ve burnu kırıldı.
              İtü ile oynanan 2. hazırlık maçında sakatlanan Eddy Fobbs yaklaşık 1 ay aramızda olmayacak.
              bordomavi.net
              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Eddy Fobbs un burnu kırılmış

Yorum

• büyük talihsizlik. jamison hacettepe maçında oynar o zman

Yorum

• Hacettepe maçı canlı yayınlanacakmı ?

Yorum

• Üzücü bir haber.Jamison transferi cuk diye oturmuş oldu böylece.Eddy'e geçmiş olsun.Umarım en kısa sürede sahalarda olur.
                      Colmandante

Yorum

• Eddy'e bende çok üzüldüm.Kendisi Trabzon'a pek uyum sağlayamasada karakter olarak hafızalarımızda yer edinen amerikalıların tam tersi bir yapıya sahip, kendisini çok seviyorum.

Bu üzücü kaza onu final four'a kadar takımdan ayrı bırakacak.Üstelik Jamison transferinden sonra kendini bulmuş ve formunu gittikçe yukarıya doğru tırmandırırken kötü oldu kendisi açısından.

Geçmiş olsun Eddy Fobbs.
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Final Four maçlarına yetişebilir.

Yorum

• geçmiş olsun Edy ...takımımız lig bitene kadar onu aramaz belki ama Hacettepe maçında sıkıntı olabilir... maske ile de zaten 1-2 hafta içinde oynayamaz mı?

Yorum

• Eddy çok iyi giderken

Bu haber çok kötü oldu

Geçmiş olsun Eddy
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İsmail abi bu arada İTÜ maçı ne olmuş ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X