Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetime Yönelik Eleştiriler...

İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kadro belli diyorsun arkadaşım sezon bitmeden oyunculara izin vermek ne demek ? Ahır mı bu kulüp ?
    Rize'ye atılan 6 gol büyük yanılgı yaptı.
    Muharrem Usta'nın işi gerçekten zor,bu yıkmı atlatmak Fetret Devri sonrası Osmanlı'nın yeniden kurulması gibi Trabzonspor'u ikinci defa kurmak olacak.
    Büyük temizlik yapılması ve hem kulüp yönetiminde hem de takım içi disiplin konularında Anayasa Maddesi gibi değişmez ve değiştirilmesi teklif edilemez kurallar getirilmesi şart.
    Amatör ruh,profosyonel düşünce
    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Kim ne derse desin 2 maçta yenilen 13 gol.....

17 maçta alınabilen 16 puan.....

34 maçta yenilen tam 59 golde...

Mevcut yönetiminde payı var.....

Madem Ersun Yanal ile anlaşacaktın devre arası analaşsaydın en azından 4-5 maç daha kazanıp cümle aleme rezil olmazdık....

demekki yönetimin Td konusunda uzun vadeli bir planı filan yoktu....

Luce ikna edilmeye çalışıldı olmadı Ersuna döndük....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Yönetimi eleştirelim ancak Sosyal Medya üzerinden seçim istemeye varacak kadar uçuk talepler görüyorum.

Yahu Hacıosmanoğlu 1 ayda kupayı getireceğim dedi 2,5 ay kaldı. Muharrem Usta Lucescu'yu ortaya attı Ersun ile anlaştı diye millet seçim istiyor.

Lucescu'nun olmayacağını ilk zamanlarda yazıyordum bunlar seçim politikasıdır en üst bürokrattan mahalle muhtarına kadar herkes bu tarz yöntemleri kullanır. Lucescu ile görüşüldü mü? Görüşüldü. Ama olmadı zaten olma ihtimali zayıftı.

Fakat Ersun Yanal bana göre Lucescu'dan daha büyük bir şans yabancı hocalar Trabzon'da ne kadar süre durabilir?
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Trabzonspor bu sene İho ile

13 maça çıktı....

5 galibiyet
          2 beraberlik
          6 mağlubiyet aldı....

Olağanüstü kötü sonuçlardan sonra İho yollar ayrıldı.....
          Usta'yı seçtik.....
          Usta ile
          21 maça çıktık

7 galibiyet
          2 beraberlik
          12 mağlubiyet aldık....

25 gol attık
          39 gol yedik....

Evet bu seneyi yedik.... Yeni yönetim geleli 6 ay olmasına rağmen bütün suçu İho'ya yükledik.... Sanki Hami'yide İho getirmiş gibi muamele ettik.. Devre arasındaki transferleride İho yapmamış gibi davrandık....

Sanki yönetim mevcut futbolcuları hiç motive edemezdi....
          Güzel bir hoca getirip en azında Uefa hedefine sokamazdı bizi...

Evet Dostlar Usta maalesef şimdiye kadar sportif anlamda hiç ama hiç bir katkı sağlayamadı takıma....
          Bazı arkadaşlar kızacak darılacak biliyorum ama bu mevcut gerçeği değiştirmiuyor...

Ha Ersun Yanal ile Muharrem Usta'nın takımı toplarlayabileceğine inanıyorum. Şampiyonluk filan değil ama yeniden üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum....

ama durum tespitide yapmak zorundayım....

geçmişe bakalım ders alalım ama geçmişte takılı kalmayalım....

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadro belli diyorsun arkadaşım sezon bitmeden oyunculara izin vermek ne demek ? Ahır mı bu kulüp ?
            Ben de diyorum ki Antalya maçı için hatta Rize maçın bile eleştirmek doğru. Ama Antalya maçından sonra öyle veya böyle sakatlar cezalar sonrasında elde olan bütün oyuncularla çıkıldı. Hata en başından yapıldı. Daha önce de söyledik burası U21 veya BAL ligi değil. Hedefi olmayan takımlarla bile oynasan topyekün gençleri oynatma lüksün yok. Hepimizin canı acıyor son 2 haftada 2 tarihi skoru kim hazmedebilir. Ama özevlat sevdalılarına böyle acı bir ders gerekiyormuş demek ki. Ersun Yanal da gençleri oynatma baskısı olmadan sezone başlayacaktır...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Aşağıdaki haberler ne kadar "doğrudur" bilemem, ancak "kimse"nin verdiği sözü tutmadığı günümüzde bu tür haberlere bir şekilde itibar etmek lazım.

Shakhtar’la bağlarını koparan Mircea Lucescu’nun, Galatasaray’la yapacağı kritik görüşmenin tarihi belli oldu. Rumen hoca, perşembe günü Fenerbahçe ile...

Douglas ve Aykut Demir’in menajerleri aracılığıyla takım arayışlarına başladığı öğrenildi.

1. haberde bir zamanlar olmazsa olmazımız Lucescu ile ilgili. Yurt dışına gitmesi bir yana ülkemizdeki başka bir takımla anılması dikkatimi çeken...alıştık artık diyelim diğer habere geçelim...

2. haberde ise geçen sezonun en disiplinli, onurlu ve fedakar mücadelesini verdiği taraftarın en kısa yoldan "helal olsun" takdirlerini gönderdiği methiyeler dizilen "Aykutumuz" ile ilgili...burada veya başka bir yerde bir tane de savunan kimse çıkmadı gibi...yeni gelen "hoca" takımdan kendisinden başka bir "Hoca" istemiyor anlaşılan...

Bu hamur daha çok su kaldırır...
              En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 23.05.2016, 08:50.
              ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Acun Ilıcalı : Aziz Yıldırım şuan yargılanıyor. Onun nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu herkes bilir. İnşallah bu süreç onun için iyi geçer. Biz Fenerbahçeliler olarak kendisiyle her zaman gurur duyduk. Bu süreçte de her zaman Aziz Yıldırım'ın arkasında olacağım.

Bilmem anlatabildim mi ?
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

• 1.Mayıs'ta elimizde olması gereken dergimiz....

2 Haziran oldu hala maalesef çoğu yerde yok.....

Millete forma alın dergi alın diyoruz ama bulamıyorlarki alsınlar.....

Yorum

• Bosingwanın sözleşme sona erdi opsiyon kullanılacak mı?

Mustafanın sözleşme sona erdi uzatılacak mı?

Bu konularda hala bir açıklama olmamasının sebebi ne olabilir ki? Karar alındı ise açıklamak ne kadar zor olabilir, karar alınmadı ise bu zamana kadar bu planlamanın yapılmaması ne kadar doğrudur?
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• dergi konusunda ben de hayal kırıklığı yaşıyorum....en azından aynı ay içinde elimizde olmalıydı

Yorum

• Güzel hareketler bunlar

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• 7 ay doldu..... 8. aya döndük.....

Stadyum sponsorluğu ile anlaşılmak üzereydi hala bekliyoruz....

Göğüs Sponsoru ile anlaşılmıştı. Bugün yarın açıklanacaktı hala bekliyoruz....

Kadroda güzel bir temzilik yapılacaktı 4 temmuzda kamp başlayacak daha ne gelen var ne de giden.....

Onu bırakın dergi yahu dergimizi bari zamanında çıkartın oda yok.... Cengiz Çubukçu abinin dergisi tam 50 gün sonra gelmiş... Resmen rezalet bu....

Tek icraat bazı oyuncuların sözleşmelerinde yapılan indirim...

Kusura bakmasınlar ama bu hızla giderlerse takımı düze çıkarmak çok zor olucak....

Yorum

• Konuşma var icraat yok
                            Yumlu Zeki Akbaş var Cardozo Cavanda yok hizipçiler kimdi acaba?
                            Bu yönetim Trabzonspor'un en karanlık saha sonuçlarını aldırdı; sanırım bu seferki yeni hedef takımı özevlatlarla beraber küme düşürmek

Yorum

• sefa örneğinden yola çıkıyorum, bütün göndermek istediğimiz adamlara uyarlayın lütfen.

sefa yılda 5 milyon tl para kazanıyor. biz sefa'yı satmak istiyoruz. sefa'yı almak isteyen bir takım var diyelim, ki yok ama var diyelim. sefa'yı almak isteyen bu takım diyor ki, biz sefa'ya yılda 2 milyon tl veririz. sefa da burada oturduğu yerden 5 milyon tl kazanırken haliyle gitmeyi reddediyor. yani yönetim sefa'yı satabilmek için sadece bonservise değil, hem karşı takımı sefa'ya daha fazla para vermeye, hem de sefa'yı daha az paraya oynamaya ikna etmesi gerekiyor. bunun üzerine yönetimin eli kolu bağlanıyor. yani bu futbolcu satma olayı menajerlik oyunlarına benzemiyor. ayrıca hatırlatmakta fayda var, dünya liglerinin çoğunda transfer sezonu 1 temmuz'da açılır. daha transfer sezonu bile açılmadı yani.

sponsorluk konusu, kaç yıldır forma sponsorumuz yok ben sayamadım. lakin yine bir bilgi verelim, sponsor ücretleri yıllık tahsis edilir. yani şimdi olmasıyla 15 ağustos'ta olması arasında bir fark yok. sezon anlaşması yapılır, gün değil. o yüzden de 2016-2017 sponsoru olur onun adı. 24 haziran'da hala neden sponsor yok diyen adamda ben kötü niyet ararım. allah sizi ıslah etsin, yönetime sabır versin, trabzonspor'u da sizlerden korusun inşallah.

Yorum

• Akbaş, Yumlu ve Zeki'nin kalmasını inşallah Ersun Yanal istemiştir. Bir bildiği vardır hocamızın.
                                En son Murat' tarafından düzenlendi; 24.06.2016, 13:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X