Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sevgili kyodou kardeşim. Benim de yazmak istediklerim var ama üşeniyorum. Bıktım, yoruldum... Sadece şunu söyleyeyim, yeni yönetim ne yapıp edip DEEP BLUE'nun mağlubiyet ve kötü futbol sonrası forumda ceza almasına sebep olacak yazılar yazmasını sağlayacak tedbirler almalı... 7 maç 5 mağlubiyet ve bu abiniz ceza alacak birşey yazmıyor artık... Sözün filan bittiği yerde çünkü...
    7 maç 4 puan sıradan bir anadolu takımının hazmedemeyeceği bir tabloyu biz hazmettik .Ben bu yaşıma kadar böyle bir şey görmemiştim .Hanı yazıyor ya 'Daş düşebülü Ayu çıkabülü' diye. Bu saatten sonra Trabzonspor da herşey olabülü.....
    En son nakzo tarafından düzenlendi; 08.11.2015, 10:35.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• IHO'nun tekrar aday olacak yüzü bulması bile maalesef üzücü.
      Bundan çok daha iyileri bu kadar yüzsüzlük yapmamışlardı.

Asıl tartışmamız gereken IHO bu cesareti nereden buluyor?

Ama bizim de biraz öz eleştiri yapmamız gerekir. Burada birilerinin gazı rakibine yapılan ithamlar hatırımda. Biz ettik biraz da.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İHO nun bu kulübe kim karşısında aday olursa olsun tekrar başkan seçilme şansı yoktur hatta aday olursa barajı dahi geçeceğini sanmıyorum.(% 10 barajı)
        Abi kusura bakma ama yaşına rağmen Trabzon ve Türkiye gerçeklerini okuyamadığını düşünüyorum.

Her zaman söylüyorum bunlar daha iyi günlerimiz.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sahada başarılı olamazsan kimse gözünün yaşına bakmaz burası Türkiye.Hacıosmanoğlu'nun yeniden seçileceği ihtimali zayıflaştı.

Yorum

• Vallah önümüzdeki tabloya rağmen iho yu destekliyen ve oy veren asla Trabzonsporlu olamaz fb köpeklerle varki yok benim icin. antu dan birini Trabzonsporun basina Baskan yap ihonun verdiği zarari veremezzz
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Abiciğim şu yaşadıklarımızın izah edilir tarafı yok hani şota aklını kaçırdı veya arsız bir adam para için istifa etmiyor Ey iho ,sen elaleme rezil oldun.Şu tabloya nasıl sabrediyorsun soto ve hurma denen iki herifi odana çağırıp dümdüz gitsene bunlara. 7 maçta 4 puanı sen nasıl hazmediyorsun .3 senede 300 milyon TL harcayıp hiçbir tekrar ediyorum ;ama hiçbir başarı gösterememişken ve camiaya her yönüyle tarihinin en kötü dönemlerini yaşatıyorken o seçim salonunda nasıl bir konuşma yapacaksın hiç mı yüzün kızarmıyacak be adam hiç mı utanmayacaksın.
              En son nakzo tarafından düzenlendi; 08.11.2015, 16:47.

Yorum

• Usta-kulaçoğlu
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abiciğim şu yaşadıklarımızın izah edilir tarafı yok hani şota aklını kaçırdı veya arsız bir adam para için istifa etmiyor Ey iho ,sen elaleme rezil oldun.Şu tabloya nasıl sabrediyorsun soto ve hurma denen iki herifi odana çağırıp dümdüz gitsene bunlara. 7 maçta 4 puanı sen nasıl hazmediyorsun .3 senede 300 milyon TL harcayıp hiçbir tekrar ediyorum ;ama hiçbir başarı gösterememişken ve camiaya her yönüyle tarihinin en kötü dönemlerini yaşatıyorken o seçim salonunda nasıl bir konuşma yapacaksın hiç mı yüzün kızarmıyacak be adam hiç mı utanmayacaksın.
                  Utanmayacak tabii be bekliyorsun ? Adam baksana birde utanmadan kongrede hesap soracağım diyor . Bilmeyende zanneder ki iktidar başkaları bu muhalefet . Başarısız çok başkan gördüm ama bunun gibisi gelmedi gelmeyecekte sanırım bir daha . Kendi söylediklerini yalamaktan bıkmadı birde utanmadan hesap soracakmış , kime neyin hesabını sıracaksın acaba ? Yaptığın onca borcun , sportif anlamda ki rezaletlerin hesabını kime yüklemeyi düşünüyorsun ? Bunun yönetimine girenleride ciddi anlamda sorgulamak lazım ! Neyin kafasıdır bu , ne tip bir beklenti veya çıkar söz konusu ? Sorulacak o kadar çok soru varki...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Iho ben aday olacagim kesin dedi mi yoksa sagdan soldan duyum mu var aday olacagina dair???
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Arkadaşlar bu başlık her başkanın dönem sonu ile birlikte kapatılıp yeni gelecek yönetimle ayrı bir başlık altında Yönetime Yönelik Eleştiriler 1,2,3,4.... şeklinde devam ettirilse daha güzel olmaz mı.?

Yorum

• iho aday olacağım dediyse bilin ki aday olmayacaktır, çünkü artık kazanma şansı olmadığını kendiside anladı zaten o seçildiğinden beri önce ortalığı bulandırıp sonra söylediğinin tersini yapıyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sahada başarılı olamazsan kimse gözünün yaşına bakmaz burası Türkiye.Hacıosmanoğlu'nun yeniden seçileceği ihtimali zayıflaştı.
                          Sahadaki başarıyı başkanın mali, idari ve teknik anlamda kurduğu kadronun başarısı yaratır.
                          En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 08.11.2015, 21:26.

Yorum

• 11.hafta liderden 12 puan gerideyiz ah iho ah.........

Yorum

• Vallahi enteresan ya cidden insan hayret ediyor. Bu adamların bir özel hayatı var ve Şota, Hurma, İHO insan içine çıkamayacak durumdalar şu anda ama ısrarla hepsi takımı sömürüyor. Yahu hadi haysiyetiniz yok ulan hiç insanların yüzüne bakarken utanmıyor musunuz ya? Yani atıyorum normal biri Trabzonspor değilde kendi şirketini böyle yönetip dibe vursa ya yediremeyip kendine bir şey yapar yada malı mülkü bırakır gider. Bunlarda harbi sağlam bir yüzsüzlük var..
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sahadaki başarıyı başkanın mali, idari ve teknik anlamda kurduğu kadronun başarısı yaratır.
                                2 katrilyon borcu ve her anlamda kötü yönetilen,sürekli hoca ve başkan değiştiren gs son 4 senede 3 defa şampiyon oldu ve hâlâ şampiyonluğa ortaklar.
                                Bu ligde başarılı olmak için biraz hocaya benzeyen birini bulup eline düzgün bir kadro verirsen başarı kolay iş.bizim Hacıosmanoğlu bu sene İyi transferlerin yanına şu beğenilmeyen Yılmaz Vural'ı takımın başına getirseydi en azından 25 puanımız rahatlıkla olurdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X