İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
En son nakzo tarafından düzenlendi; 08.11.2015, 10:35.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
IHO'nun tekrar aday olacak yüzü bulması bile maalesef üzücü.
Bundan çok daha iyileri bu kadar yüzsüzlük yapmamışlardı.
Asıl tartışmamız gereken IHO bu cesareti nereden buluyor?
Ama bizim de biraz öz eleştiri yapmamız gerekir. Burada birilerinin gazı rakibine yapılan ithamlar hatırımda. Biz ettik biraz da.
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO nun bu kulübe kim karşısında aday olursa olsun tekrar başkan seçilme şansı yoktur hatta aday olursa barajı dahi geçeceğini sanmıyorum.(% 10 barajı)
Her zaman söylüyorum bunlar daha iyi günlerimiz.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Vallah önümüzdeki tabloya rağmen iho yu destekliyen ve oy veren asla Trabzonsporlu olamaz fb köpeklerle varki yok benim icin. antu dan birini Trabzonsporun basina Baskan yap ihonun verdiği zarari veremezzzYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Abiciğim şu yaşadıklarımızın izah edilir tarafı yok hani şota aklını kaçırdı veya arsız bir adam para için istifa etmiyor Ey iho ,sen elaleme rezil oldun.Şu tabloya nasıl sabrediyorsun soto ve hurma denen iki herifi odana çağırıp dümdüz gitsene bunlara. 7 maçta 4 puanı sen nasıl hazmediyorsun .3 senede 300 milyon TL harcayıp hiçbir tekrar ediyorum ;ama hiçbir başarı gösterememişken ve camiaya her yönüyle tarihinin en kötü dönemlerini yaşatıyorken o seçim salonunda nasıl bir konuşma yapacaksın hiç mı yüzün kızarmıyacak be adam hiç mı utanmayacaksın.En son nakzo tarafından düzenlendi; 08.11.2015, 16:47.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbiciğim şu yaşadıklarımızın izah edilir tarafı yok hani şota aklını kaçırdı veya arsız bir adam para için istifa etmiyor Ey iho ,sen elaleme rezil oldun.Şu tabloya nasıl sabrediyorsun soto ve hurma denen iki herifi odana çağırıp dümdüz gitsene bunlara. 7 maçta 4 puanı sen nasıl hazmediyorsun .3 senede 300 milyon TL harcayıp hiçbir tekrar ediyorum ;ama hiçbir başarı gösterememişken ve camiaya her yönüyle tarihinin en kötü dönemlerini yaşatıyorken o seçim salonunda nasıl bir konuşma yapacaksın hiç mı yüzün kızarmıyacak be adam hiç mı utanmayacaksın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Arkadaşlar bu başlık her başkanın dönem sonu ile birlikte kapatılıp yeni gelecek yönetimle ayrı bir başlık altında Yönetime Yönelik Eleştiriler 1,2,3,4.... şeklinde devam ettirilse daha güzel olmaz mı.?
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahada başarılı olamazsan kimse gözünün yaşına bakmaz burası Türkiye.Hacıosmanoğlu'nun yeniden seçileceği ihtimali zayıflaştı.En son dağlıca61 tarafından düzenlendi; 08.11.2015, 21:26.
Yorum
-
Vallahi enteresan ya cidden insan hayret ediyor. Bu adamların bir özel hayatı var ve Şota, Hurma, İHO insan içine çıkamayacak durumdalar şu anda ama ısrarla hepsi takımı sömürüyor. Yahu hadi haysiyetiniz yok ulan hiç insanların yüzüne bakarken utanmıyor musunuz ya? Yani atıyorum normal biri Trabzonspor değilde kendi şirketini böyle yönetip dibe vursa ya yediremeyip kendine bir şey yapar yada malı mülkü bırakır gider. Bunlarda harbi sağlam bir yüzsüzlük var..#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahadaki başarıyı başkanın mali, idari ve teknik anlamda kurduğu kadronun başarısı yaratır.
Bu ligde başarılı olmak için biraz hocaya benzeyen birini bulup eline düzgün bir kadro verirsen başarı kolay iş.bizim Hacıosmanoğlu bu sene İyi transferlerin yanına şu beğenilmeyen Yılmaz Vural'ı takımın başına getirseydi en azından 25 puanımız rahatlıkla olurdu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum