Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu an yapacak eleştirim yok. geçen sene 4 haftada 10 puan vardı sonuç malum.

10-12. haftayı görmek lazım
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Bu transferleri Scout ekibimi yapti yoksa önceden belirlenen oyuncularmı. Scout ekibinde elemanlar hangi kafayı yaşıyor. ts nin bu ekibe ihtiyacı yok.ts yetiştirme yurdu değil. Genç oyuncu alıp 3.5 sene bekleme yeri değil isterse 2 sene sonra barcayi transfer olsun.hiç önemli değil. ts günlük başarıya ihtiyacı var.iho yu sevmesem de Allah için transferleri çok iyiydi..sadece hoca ve uyum sorunu yaşadılar ve hakem rezaleti

en basit gözümüzün önündeki eren.adam gs yi sirtliyor.belki Scout ekibi olmasaydı biz alacaktır. Scout ekibi varken tanınmış topçu ve gozumuzun onundeki adami alamayız ve buda bize zarar olur..ha alırsak bu sefer de Scout ne gerek var deriz...
      Bugün onazi castillo 3 takimdan birine koy ilk 11 oynayamaz.bu bir ölçülür ilk maç kendini yırtarlar.tıpki mbiaa cavadna ve ok ayin ilk maçta oynadıkları gibi.diğer maçlar yatarlar
      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 18.09.2016, 00:01.
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor'un kendi değerlerinden kastınız nedir?

Daha açık yazar mısınız?
        Trabzonspor'un kendi değerlerinden sen Yumlu, Yavru anlıyorsan, zaten bi zahmet konuşmayalım arkadaşım.

Trabzonspor'un misyonu nedir, değerleri nedir?

Kişiden değer olur mu?

Dozer Cemil'in ruhu,

Ali Yavuz'un ruhu,

Karadeniz Fırtınası denilen takımın değerlerinden bahsediyorum. O azim ve mücadeleden, geleni Trabzonlu yapan, devşiren ruhtan.

Yoksa değerlerden kasıt öze dönüş masalı değildir.

Kişinin Trabzonspor'a hizmeti kafidir. Trabzonlu olması ekstra bir değerdir, gururlanırız.

Hasılı, geçiniz adamcılığı, geçiniz "büyük başkan" naralarını.

Trabzonspor deyin, Trabzonspor ile bitirin.

Korkmayın, eleştirin.

Kimsenin adamı olmayın, Trabzonspor'un adamı olun.

Dahası acıyın be kardeşim. Acıyın milyonlarca bordo mavi taraftara.

Yarın kanser ameliyatı olacak adama acıyın. Bize acıyın. Ne yaptık biz size?

Tek göreviniz var sevk ve idare onu da beceremiyosunuz.

Amaaa.

Bırakmak yok, aman haa, bırakmak ve kaçmak yok.

Yorum

• Ne scoutu ya 12m euro 12 harcanan para sonuç 1m euroya kurulan takımlara gol atamıyoruz.Scout dediğim 1m euroya banko oyuncular bulur.3 er 4er vererek scout transferi mi olur hadi oldu diyelim Castillo Onazi Durica 7 de 3 mü oynar banko yazık ya.Zamanında Sadri Şenere kızmıştım şlye gittiğimiz sezon çok para harcamamıza rağmen Henrique Adrian Zokora Volkan Şen çok daha ucuza iyilerini alabilirdik.Sonraki sezon daha da kötü transferler yaptı.Sonra Iho geldi 30 kusur oyuncu aldi yarısından fazlasını para vererek gönderdik sonuç yine hüsran.Şimdi 7 transfer yapılmış azımsanmayacak bonservis ödenmiş sonuç yine hüsran..
          Bu takım 10 numaraya para versin savunmayı kiralasın,scout da afrikaya gidip hızlı kanatlar baksın 500 bin euroya.Ne biliyim ya
          #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Mağlubiyetler peşpeşe gelince malum sırtlanlar ortalığa çıkmaya başladı. Bunlardan yerel medyada da çok var, Trabzon kahvehanelerinde. Kafaları şikebahçe maçlarında sahaya atlayan gerzeklerle aynı paraleldedir. Dertleri Trabzonspor'un geleceği değil, herkesi ve her şeyi eleştirmenin kendilerine verdiği mutluluktur. Çözüm sunmazlar, sadece o eğitimsiz kafalarıyla eleştirip dururlar. Bunları kaale almak yersiz. Çözüm yeniden yapılanmadır, yeniden yapılanma da mali durumu düzelterek başlayacaktır. Bu sezonun kötü geçeceğini ve beklentilerinizi düşük tutmanız gerektiğini zaten önceden hesaplamalıydı herkes. Bu sırtlanlara prim vermeyin

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şu başlığa hakaret amacı ile giren girmesin,

Onların takımı 3 haftadır yenilgiye layık.

Sizi gidi küçük zihinli hizipçiler, güce kulluk eden Azizcik müsveddeleri!

Yorum

• Taraftar mı hangi taraftar?Avni Aker'e veda maçında her türlü teşvik ve desteğe rağmen 5 bin bilet satılan maç mı?Yeni yapılan stada rağmen 15 TL maç başına rağmen satılan kombine ortada.

Sana Cyzio ve Paff'ı getirmiş,darbe yapılan ve herkesin gelmeye korktuğu zamanların sonrasında bu yönetim,tamamı cebinden parasını vermiş loca almış,kimler gelmedi o maça Hami,Fatih Tekke.
                  Durum bu,şehir bu,kapasite bu,bu kadar yüksek ego bu kadar birbirinden nefret eden insanların olduğu bir şehrin geleceği de yoktur.

O sahada bir ve stadta bir şehrin analizini yapabilirsin,sanatta,politikada,ekonomide ve sosyal yaşantısındaki durumunu,potansiyelini,geleceğini o kadar net gösterir ki,anlayabilene.
                  Şehir tam bir nefret ortamına dönmüş,birileri hata yapsa da kellesini koparsak diye bekliyor.
                  En son sasone tarafından düzenlendi; 18.09.2016, 00:17.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar mı hangi taraftar?Avni Aker'e veda maçında her türlü teşvik ve desteğe rağmen 5 bin bilet satılan maç mı?Yeni yapılan stada rağmen 15 TL maç başına rağmen satılan kombine ortada.

Sana Cyzio ve Paff'ı getirmiş,darbe yapılan ve herkesin gelmeye korktuğu zamanların sonrasında bu yönetim,tamamı cebinden parasını vermiş loca almış,kimler gelmedi o maça Hami,Fatih Tekke.
                    Durum bu,şehir bu,kapasite bu,bu kadar yüksek ego bu kadar birbirinden nefret eden insanların olduğu bir şehrin geleceği de yoktur.

O sahada bir ve stadta bir şehrin analizini yapabilirsin,sanatta,politikada,ekonomide ve sosyal yaşantısındaki durumunu,potansiyelini,geleceğini o kadar net gösterir ki,anlayabilene.
                    Şehir tam bir nefret ortamına dönmüş,birileri hata yapsa da kellesini koparsak diye bekliyor.
                    İşte bunlar yönetime sirayet ettiğinde Trabzonspor bu durumlara düşüyor.

Çok doğru tesbitler ve tahliller var.

Herkes üzerine düşen çıkarımları yapmalı.

Ancak ahmaklar "kayıtsız destek" ilkesi ile yola çıkar. Ancak düşünen kişiler doğrusu ile yanlışını ayırt eder.

Tekrar tekrar tekrar.

Başkanın da hocanın istifasını istemiyorum. Bugüne kadar dillendirmedim.

Ancak idareciler değişebilir.

Yorum

• Sabır gösterilmesi adına verilen telkinlere de ,sabır gösterilecek pek bir ışık göremediğinden isyan edenlere de katılıyorum fakat herkes dozajında yazmalı. İçinde doğrular barındırsa da Trabzonsporun bittiğini,tükendiğini ve gelecek adına zerre ümitvar olunamayacağını söylemek ağır bana göre.

Geçen sene sonuna doğru başlayan ağır rezaletler silsilesi (saha içini kastediyorum) yüzünden Sayın Usta ekonomi yönetimi,şike davasındaki tutumu v.s. olarak yüksek kredisini korusa da 10.haftaya kadar ancak bu şekilde devam ederse destekçilerinden de eleştiri almaya başlayacaktır.

Ben sabırlı olmayı telkin edenlerin safındayım. Elbette hepimizin derdi Trabzonsporun iyiliği onun yüzünden keskin ayrışmaları reddediyor herkesi sukunete davet ediyorum.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu topçular teker teker alınırken de yazdım, hiç biri fark yaratmaz diye ancak bunu ne Muharrem Usta ne de Ersun hoca gördü çok mu zordu adamların geçmişinde ne yaptıklarına bakmak. O kadar topçu aldın 1 tanesi iyi çıksın be ne olur, çok mu zor bu? Yazıklar olsun, kime güvenip aldıysanız bu topçuları şimdi gidip o şerefsizlere derdinizi anlatın ama hela olsun o şerefsizlere ki hiç bir şeye yaramayan adamları nasıl cilalayıp bize kastılar

Sent from my iPad using Tapatalk
                        Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yönetim hatayı eskileri göndermeyerek yapmıştır. Buna en başta Onur ve Ekici dahil.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Ne sabrı ya? Bu takım küme gidecek bunu er ya da geç acı şekilde göreceğiz kaldı 30 hafta ve toplamamız gereken 37 puan var. Bu ligde %100 puan alabileceğimiz takımları yazın ve toplayın bakalım 37 puan ediyor mu?

Sent from my iPad using Tapatalk
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Çözüm sunmadan sadece menfaatler uğruna burada yer işgal eden Trabzonspor düşmanı cahilleri kaale almayın. Hepimizin derdi Trabzonspor, onların değil.

Yorum

• En kötü gün bu gün mü ? Bu başlığı açtığınıza göre bugün... Siz ne derseniz deyin, en kötü gün bugünse bugün de Trabzonsporluyuz.
                                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X