Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gökdeniz i 8.7m € paraya sattın... g.ünal ı 6.2 selçuk u 3 milyon euroya aldın.

gökdeniz in parasıyla alındı... kulübü 2 yılda dibe vurmuş olabilir ama siyaseti hiçbir zaman kulübe alet etmedi sadri şener.
    Gökhan Ünal transferinde siyasilerin rolü büyüktür.
    Sadri Şener araya milletvekillerini soktuğunu bile itiraf ettiğini hatırlıyorum ~yanlış hatırlıyor da olabilirim ~

Yorum

• Biz zaten "vatan haini" olduğumuzu biliyorduk Hacı, bize esmeyi anlat. Atar yapmayı anlat...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökhan Ünal transferinde siyasilerin rolü büyüktür.
        Sadri Şener araya milletvekillerini soktuğunu bile itiraf ettiğini hatırlıyorum ~yanlış hatırlıyor da olabilirim ~
        Gökhan Ünal transferini Faruk Özak, Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi arayarak yaptırdı. Ancak gayserili bu transferle bizi sağlam kazıkladı. Biz de Burak + 3 Milyon € ile Gökhan'ı satarak feneri kazıkladık. Neticede Cimbom da piyasanın çok altında bir bonservisle Burak'ı alarak bizi kazıkladı
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Ünal transferini Faruk Özak, Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi arayarak yaptırdı. Ancak gayserili bu transferle bizi sağlam kazıkladı. Biz de Burak + 3 Milyon € ile Gökhan'ı satarak feneri kazıkladık. Neticede Cimbom da piyasanın çok altında bir bonservisle Burak'ı alarak bizi kazıkladı
          güzel yorum. Kelebek etkisi. Bütün bunlara gamsız Gökhan Ünal sebep oldu diyebiliriz.
          2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Sayın başkan siyaseti önceki başkanlar gibi çaktırmadan yapsan sıkıntı olmayacak ama sen kalkıp insanların gözüne sokarcasına yapıyorsun başın belada haberin olsun.kazlıçeşme ve mecnun iti demeçlerin haricinde yaptığın tüm hamleler çok iyiydi.fakat biz ne çektiysek siyasilerden çektik yıllardır bunu göz ardı etmemeliydin.

Yorum

• Başkanın konuşmasında hainlik lafını üzerinize niye alıyorsunuz ki?

Başkanın böyle konulara girmesi gereksiz, saçma, olmaması gereken birşey ona eyvAllah. ama taraftarı yada bireysel olarak birileri hedef alır bir açıklama değildir. En azından benim için öyle... Bende ömrü hayatımda akp ye oy vermedim, vermem. ama ben söylemiş olduğu hiçbirşeyi üzerime alınmadım.
              En son Ahmet Kuru tarafından düzenlendi; 30.07.2013, 10:13.
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Başkanın konuşmasında hainlik lafını üzerinize niye alıyorsunuz ki?

Başkanın böyle konulara girmesi gereksiz, saçma, olmaması gereken birşey ona eyvAllah. ama taraftarı yada bireysel olarak birileri hedef alır bir açıklama değildir. En azından benim için öyle... Bende ömrü hayatımda akp ye oy vermedim, vermem. ama ben söylemiş olduğu hiçbirşeyi üzerime alınmadım.
                İktidar partisinin 10 yıllık icraatlerini takdir ediyor musun?
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İktidar partisinin 10 yıllık icraatlerini takdir ediyor musun?
                  ettiklerim de var etmediklerimde var. ortama dersek eğer % 50 dir herhalde.. ne oldu ki?
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• nerdeennnn nereyee. bizimkisi de o hesap neler hayal etmiştik neler oldu.

Yorum

• kısaca ts başkanı ne zaman, nerede, nasıl konuşacağını bilmeyen, zeka ve kültür seviyesi yeterli olmayan(başkanlık koltuğu için) ama kimseden korkusu ve çekincesi olmayan birisidir.

sadri şener in yanına yaklaşamaz bazı konularda ama bazı konulardada sadri şenerin hayatta yapamayacağıı yapar ve yapıyorda
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Sadri Şener son yıllarda Trabzonspor'a en büyük zararı vermiş bir insandır. Adının geçtiği yerde bile sinir katsayım yükseliyor. Doğmamış Trabzonsporluların bile hakkını sağa sola çar-çur etmiş, oyuncuları bedava yollamış inanılmaz derece de kötü bir başkanlık yapmıştır. Yeni başkan birçok hata yapmıştır doğrudur ancak ismi Sadri Şener ile yan yana anılmamalıdır. Sadri Şener Trabzonspor'un yüce divanında yargılanmalıdır...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadri Şener son yıllarda Trabzonspor'a en büyük zararı vermiş bir insandır. Adının geçtiği yerde bile sinir katsayım yükseliyor. Doğmamış Trabzonsporluların bile hakkını sağa sola çar-çur etmiş, oyuncuları bedava yollamış inanılmaz derece de kötü bir başkanlık yapmıştır. Yeni başkan birçok hata yapmıştır doğrudur ancak ismi Sadri Şener ile yan yana anılmamalıdır. Sadri Şener Trabzonspor'un yüce divanında yargılanmalıdır...
                          Katılıyorum.

Sadri Şener'dense 1000 kez Hacıosmanoğlu.

Hani ortada bir pislik var ise en azından yüzeyde duruyor.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener son yıllarda Trabzonspor'a en büyük zararı vermiş bir insandır. Adının geçtiği yerde bile sinir katsayım yükseliyor. Doğmamış Trabzonsporluların bile hakkını sağa sola çar-çur etmiş, oyuncuları bedava yollamış inanılmaz derece de kötü bir başkanlık yapmıştır. Yeni başkan birçok hata yapmıştır doğrudur ancak ismi Sadri Şener ile yan yana anılmamalıdır. Sadri Şener Trabzonspor'un yüce divanında yargılanmalıdır...

Yeni başkan Sadri Şener döneminde çalınan kupanın geri alınma vaadiyle göreve geldi.

Yorum

• Başkana aleni bir şekilde hakaret eden kişiler, başkanın yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri burada atıp tutmasınlar.

bayılıyorum bunu söyleyenlere.

Bunu diyenler bir zahmet Başkanı tutup bir BMN organizasyonuna getirsinler.

Yiyor mu ?

Bunu diyenlere cevabımdır.. Tamam yüzüne de ne düşünüyorsam söyleyeceğim.. Getirebilecek misin ?

Hadi burda diyorsunuz sağda solda Trabzonsporlu olmayanlara bunu söylemeyin. Maganda gibi davranıyorsunuz.

Tamam o zaman dağılalım.

Bi kısmımız Aziz Yıldırıma , Bi kısmımız Demirörene , Bi kısmımıs Mecnuna gitsin..

Bundan sonra böyle(!)... Herkes konuşuyor da bakalım suratlarına söyleyebilecek miyiz.
                              En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 30.07.2013, 10:43.

Yorum

• başkan bence şuana kadar gayet başarılı. oyunu kuralına göre oynuyor. bu biraz bize tuhaf gelebilir ama maalesef türkiye'de şartlar bunu gerektiriyor.

artk transferlerden nemalanma dönemi bitti sırf bunun için bile bende sonsuz kredisi var başknın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X