İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=2221]oguzhan[/MENTION] turhan
Ya Türkiye'de yasamiyorsunuz ya da Türkçe'yi unutmuşsunuz. Türkçe de maalesef kadın gibi yaşamak gibi bir soyleyis var. Halk arasında ne anlama geldiğini herkes bilir. Korkak yaşamak demektir. Erkek gibi yaşamak diye bir deyiş yoktur.
Hangimiz, "adam gibi vur topa kadın gibi değil" yada "kadın gibi dır dır etme" dememiştim bugüne kadar?
Yukarıda bir arkadaş belirtmiş, aziz millete etek giydirirken kadınlara hakaret edilmiyor, İHO bunu deyince hakaret oluyor.
Şunda anlaşamıyoruz, başkanı sevmiyoruz, başkanlıktan ayrılmasını istiyoruz diye her söylediğinin karşısında oluyoruz.
Bu da İHO' ya değil Trabzonspor'a zarar veriyor.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@oguzhan turhan
Ya Türkiye'de yasamiyorsunuz ya da Türkçe'yi unutmuşsunuz. Türkçe de maalesef kadın gibi yaşamak gibi bir soyleyis var. Halk arasında ne anlama geldiğini herkes bilir. Korkak yaşamak demektir. Erkek gibi yaşamak diye bir deyiş yoktur.
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonu Trabzonspor'da bir olay oldu mu hemen çarpıtılır zaten futbol federasyonu'da hemen harekete geçmiş hem spor yargısı hemde 6222 de yargılanması için bizim taraftarda ha bire başkanına yüklensin bakalım. Ya arkadaşlar zaten kongre sürecine girmişiz bir susun yönetimi , muhalefeti bırakın da takıma sahip çıkalım hep beraber. Çok şey mi istiyoruz. Bunlar bizi parçalamak istiyor bazılara hala ışık tutuyor olmaz olsun böyle taraftarlık. Lütfen rica ediyorum tek ses tek yürek bir kez olsun.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Rezil oluyor camia. Sabahtan akşama rezil oluyor...
Açıklama açıklamayı izliyor, bir kez daha rezil oluyor! Hiçbir şey beceremiyorsan sus be adam!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
[MENTION=2221]oguzhan[/MENTION] turhan
ben prensipler üzerine yaşarım. halk o ifadeyi kullanıyor diye iho da Başkanımız diye yanlisi savunamam kusura bakmayın. yanlış nereden gelirse yanlıştır. Halk arasinda artık kullanilmamasi kalkmasi gereken kadınları asagilayan bu tip deyisleri ilk önce topluma yol yordam gostermesi ve orbek olmasi gereken o makamlardaki insanlar bırakacak. Aziz söyle demisti o yüzden iho böyle dese de yaninda olmaliyiz gibi bir mantik yurutemiyorum. Zaten bu kaç oldu onu da sayamadim. Aksine biz kendimize bakıp kendimizi duzeltmeliyiz yanlis yapani kinamalayiz ki baskasina laf etme hakkımız olsun.
Yorum
-
Bir adamın her hareketi mi vukuat olur, hep mi yanlış yapar, hep mi kuru sıkı atar, yeter be yettiniz ulan.
Yeter şu takıma şu taraftara yaşattıklarınız defolun gidin lan gidin artık.
Memlekette kaldıysa adam gibi bir savcı içeri atsınlar şunu da kurtulalım artık, bu herifin kendi gideceği yok artık anlaşıldı.
Yorum
-
Hacıosmanoğlu'nun kadın gibi lafını isteyen istediği gibi dolandırdı lakin adamın karısı yani kadını ağır ameliyattan çıktı ve Hacıosmanoğlu kadınını hasta yatağında bırakıp Trabzon'a geldi.Adam bu lafı kadınlara hakaret olsun diye söylememiş tabi boşboğazlık etmiş burası ayrı hâlâ kalkıp lafı çekiştirmenin ne anlamı var.
Yorum
-
Soner'e defalarca "kadın gibi" imaları yaptık. ihoya bunun üzerinden vurmak komik geliyor. Kastedilenin ne olduğu ortada. Diğerleri de biliyor neyin kastedildiğini ama şirin gözükmek için olayı kadın edebiyatına çeviriyorlar.
iho bile olsa diğerlerinin başkana vurması beni rahatsız ediyor. Trabzonspor başkanı üzerinden Trabzonspor'a vuruyorlar aynı zamanda. Her yerde mağdur edebiyatı yapıp ezildiğini söyleyenler ülkenin en çok ezilen camiasına bir tekmede onlar vuruyor.
Ülkenin her tarafı y..şak dolu ama biz bu gerizekalı yönetim yüzünden onlara doğru düzgün tepki gösteremiyoruz.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakıma sahip çıkmak adamın yanlışlarına sahip çıkmak mı güzel kardeşim benim? Beceremiyorsun işte kapasiten belli sürekli kulübe zarar veriyorsun. E çekil da az bi' kendini bil de bu camiaya zarar üstüne zarar verme yani. Ama tüm bunlara rağmen hatalarında ısrar edip kulübe büyük zararlar vereni değil de beceremiyorsun, kulübe zarar veriyorsun diyenlere olmayın diyorsan/ız kusura bakma/yın ama bunu anlamakta güçlük çekiyorum.
Yorum
-
"Bir kulüp başkanı kolluk kuvvetlerinin olduğu yerde insanları nasıl alıkoyabilir? O kadar kalabalığın olduğu yerde hakemler nasıl dışarı çıkabilir zaten? Ben arkadaşlarıma, 'Hakemlere çay-kahve ve yemek verin' dedim. Güvenlik sağlanınca da dışarı çıktılar zaten. Dün gece stadın oradaki insanlar sinir olarak çok dolmuş durumdaydı."
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Destek olan destek olur da halk olarak ya aslında öyle demedi söyle dedi olayını bi kenara biraksak süper olacak. siyasilerin söylemlerindem sonra da birrakim zevat çıkıp soylemleri anlamlandirmaya çalışıyor ya öyle dedi aslinda diye. Kendisinin zihniyeti bellidir zaten. Karı gibi yaşamak deyimini siz hangi anlamda kullanyorsaniz o da o anlamda kullandı. destek vermekte serbestsiniz de bu yanlistir ve hakarettir diyene lafı cekistiriyorsunuz demeye hakkınız yok. Hem de hiç
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'nun kadın gibi lafını isteyen istediği gibi dolandırdı lakin adamın karısı yani kadını ağır ameliyattan çıktı ve Hacıosmanoğlu kadınını hasta yatağında bırakıp Trabzon'a geldi.Adam bu lafı kadınlara hakaret olsun diye söylememiş tabi boşboğazlık etmiş burası ayrı hâlâ kalkıp lafı çekiştirmenin ne anlamı var.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner'e defalarca "kadın gibi" imaları yaptık. ihoya bunun üzerinden vurmak komik geliyor. Kastedilenin ne olduğu ortada. Diğerleri de biliyor neyin kastedildiğini ama şirin gözükmek için olayı kadın edebiyatına çeviriyorlar.
iho bile olsa diğerlerinin başkana vurması beni rahatsız ediyor. Trabzonspor başkanı üzerinden Trabzonspor'a vuruyorlar aynı zamanda. Her yerde mağdur edebiyatı yapıp ezildiğini söyleyenler ülkenin en çok ezilen camiasına bir tekmede onlar vuruyor.
Ülkenin her tarafı y..şak dolu ama biz bu gerizekalı yönetim yüzünden onlara doğru düzgün tepki gösteremiyoruz.
Yorum
-
İhonun ne dediğinin ne önemi var ki yok karı demiş de cart curt. Lan kulüp yangın yeri olmuş biz ihonun feminizme yaklaşımını mı tartışacağız burada.
Tünelin ucundan treni gördük üstümüze doğru geliyor biz tren dizel mi elektrikli mi onu tartışıyoruz. Bu kadar boş beleşlik olamaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum