Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hocanın aklı UEFA maçında anlaşılan. Orada bir kaza yaşamasak bari.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Siyaseti kullandığımız iyi oldu, kullanmasak ne hallere düşerdik kim bilir.
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Biz neye layığız başkan, bizim taraftarımız neye layık. Çile çekmeye mi layığız biz. Bizim taraftarımız çoluğunu çocuğunu bi kenara bırakıp cebindeki son parayla maça gitsin. Başkan bey fener taraftarına övgüler yağdırsın. Biz neyiz burda ne? Bir kez olsun sesimize kulak verildi mi, bize insan gibi muamele edildi mi? 30 yıldır şu taraftara ne verdiniz bi sorun kendinize.

Yorum

• Bizim başkan saraçoğlunda da tribüne çıkar, aziz de seyirciye tâlimat verir, kılına dokunulmayacak diye.

Herkes çok mutlu olur, dostluk kardeşlik kazanır, başbakan kazanır.
          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Çocuklar

Forvet gelecek çocuklar ama orta saha yok o da turu geçersek gelecek.Lig başladı çocuklar 23 Nisan'a kadar bir transfer daha olacak çocuklar
            MRA:incil'le felsefe yapacağım.Malouda'yı stoper oynatacağım.Adrian'ı gönderip,colmanı forvet yaparak volkan şen'i sağbek yapacağım.Sahada iyi bir duruşumuz vardı.Ben filozofum.Ben anarşistim...
            En son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 10:51.
            Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
            Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
            Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Başkanım biraz da takımla ilgilenmeyi denesen?

Yorum

• Takım yenilebilir,daha ilk haftadan takım yenildi diye ne yönetimi suçlarım ne hocayı ne de futbolcuları.
                Yalnız,Hacı artık sağa sola bulaşmayı,mesajlar vermeyi bırakmalı,takıma başkanlık yapmalı.
                Umarım Aralık'ta defolur giderler.
                Hoş kim gelecek o da muallakta ama kim gelirse,bu başkandan daha iyi olacaktır eminim.
                Yazık valla....
                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Konu başlığı değişsin.
                  Şöyle olmalı bence: 13. Sandığa Yönelik Eleştiriler.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konu başlığı değişsin.

Asıl meseleye sen değinmişsin.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Nasıl sözler söylüyor bu Başkan anlamıyorum Muhteşem Fenerbahçe taraftarıda nedemek bu başkan napmaya çalışıyor.
                      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm bir ergen var, komşumuzun oğlu... babası vefat etti bu kış, onla çok daha yakından ilgilenmeye çalışıyorum.

liseye başlayacak bu yıl. yaz tatiline gitti memleketi artvin e, döndü. geçen gün bir gezdireyim dedim gittik bir parkta banka oturduk. ee ne yaptın ne ettin felan konuşurken, iyide transferler yaptık dedim. ''evet bizde iyi adamlar aldık, abi atiba nasıl oyuncu sen bilirsin ?'' dedi bana. dünya başıma yıkıldı, meyilliydi zaten tıpkı benim çocukluğum gibiydi, sık sık takım değiştirirdi (çocukluk derken yani ben bebelik dönemimde değiştirirdim, çocuklukta felan öyle bir vukuatım olmadı) buda biraz büyüsün doğru yolu seçecek zaten bizim ekipten dedim (çevre olarak çok yakınız, aile gibiyiz buradakilerle hepte Ts liyiz) formaydı felan herşey yolunda gidiyordu her hafta maç izlerdik.... geçen sezon bjk ye kaymaya başlamıştı ibre, dedim bişe olmaz... ama oldu

gardaşum gitti geldi, şimdi bjk diyor ve artık çocuk dencek yaşıda geçti.... hiçte bişe demedim, yapıcak birşey yok. seçim onun seçimi ama üzüldüm işte....
                        Bu sadece senin gözlemin, emin ol sayı olarak çok daha fazla kişi Trabzondan vazgeçiyor, ama Bordo Mavi den değil, yöneticilerin ahlaksız akılsız mesnetsiz beyanlarından bıktıkları için, taraftarların sırf siyasi görüşüne uyuyor diye bu ahlaksızlığa destek olduğu için gidiyorlar.

Genelide bjk ye gidiyor. çarşıya duydukları sempati yüzünden.
                        Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
                        -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

Konu başlığı değişsin.
                          uğursuzluğa pek inanmazdım ama hakikaten 13 rakamı uğursuzmuş.bundan sonra 13 le ilglili hiçbirşey yapmayacağım.

Yorum

Konu başlığı değişsin.
                            haklısın

Yorum

Konu başlığı değişsin.
                              secildiginde 13.sandiga oy atanlari tarih affetmeyecek demistim.muharrem usta
                              gelse bundan kotu mu olacakti?
                              muharrem usta'nin paralariyla basket takimi kuruldu..onun adami olan kazim
                              bizim transferleri yapmaya calisiyor..
                              eee bu yonetim nerede peki, napiyor?
                              sadri sener'e gece gunduz sallayip onun zamaninda kurulan kadroyla yola
                              cikmak hangi aklin mantigi urunu?

Yorum

• Bu başkan yüzünden Trabzonspor danda soğudum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X