Beni maçtan maça bile takip etmeyecek duruma getirdi kendisi. Artık görünce tepem atıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak Frank Lampard tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇare Hakan KulaçoğluHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
--------------------------------------------------------------------------------
ben ümidi kestim başkandan durgunluk geldi üstüne buralarda millet de farklı bakmaya başladı ona en büyük destekcilerindendim. ama olmayacak sanırım.
sadece geçmişe takılıp kupa kupa diyerek başarı yakalanmaz önüne bakması lazım.En son Yunus Emre AYAZ tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 01:15.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasi görüşü beni ilgilendirmiyor. Ben oglumun rizkiyla bilet forma alayim başkan şikecilerin taraftarini yalasin. İş mi yani? Ben gururuma yediremiyorum bu sozleri. Mezhebim o kadar geniş degil. Ayrica sizden ricam Trabzonsporun menfaatlerini her şeyin ustunde tutun.
>>ayrica oğlunun rizkiyla sayet sen Trabzonspor maci için bilet aliyorsan acizane kanaatim doğru yapmıyorsun..Trabzonspor senin evladından ehemmiyetli olamaz..
>>Trabzonspor'un menfaati dediğiniz sey hemen hemen butun taraftarlar için aynidir heralde,,ben de Trabzonspor'un menfaatini düşünerek diyorum ki ; söylenene gore eski yönetimin mali hesaplarda usulsuzlugu konuşuluyor,,yapilan sözleşmelerde o bahsettiginiz takimin menfaati hic dusunulmemis,dusunulduyse de uygulanmamis,,bunlar konuşulmaya daha layik seyler,,
>>
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın halinin bu kadar kötü olduğunu tahmin etmemiştim. Lig başlayınca net belli oldu.
Avrupa maçları ölçü değilmiş.
Ölçü derken futboldan anlayan o maçlardan öngörmüştür bugünleri..
Yorum
-
Takımdaki hataları görmek için illa bjkye kaybetmek gerekmiyordu. Yönetim 3 aya 3 yıla sığmayacak hata sığdırdı. 2 eski büyük isim ve 2 dandik takıma karşı geçilmiş tura gözü boyananlar çoktu. Şimdi kel göründü ama iş işten geçti çoktan.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sadece senin gözlemin, emin ol sayı olarak çok daha fazla kişi Trabzondan vazgeçiyor, ama Bordo Mavi den değil, yöneticilerin ahlaksız akılsız mesnetsiz beyanlarından bıktıkları için, taraftarların sırf siyasi görüşüne uyuyor diye bu ahlaksızlığa destek olduğu için gidiyorlar.
Genelide bjk ye gidiyor. çarşıya duydukları sempati yüzünden.
TRABZONSPORLU OLUNULMAZ,TRABZONSPOR LU DOĞULUNUR,
Bu takım küme bile düşse taraftar sayısı azalmaz,
Ts bir üst kimliktir,
bizim diğer bir çok Anadolu kentinden farkımız budur,
mesela Rize ye Samsuna gitseniz derbilerde daha çok FB GS BJk taraftarı olur,
Yorum
-
bu adam Trabzonspor başkanlığına yakışmıyor...
Allah yakışanı nasip etsin...
siyasi görüşü hiç önemli değil, yeterki özelinde kalsın, içinde yaşasın...
adam olsun, akıllı olsun, varsın parası olmasın önemli değil...
başkanı savunan sadece ve sadece siyaseten savunuyor....
o yüzden tartışmaya bile gerek görmüyorum, zira onların umrunda bile değil TS......... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutboldan anlayana ölçü de biz futboldan anlamıyoruz, en azından çoğumuz, bunu kabul etmek lazım.
Ölçü derken futboldan anlayan o maçlardan öngörmüştür bugünleri..
Yorum
-
Kongre öncesi atan tutan başkan seçilince nedense sessizliğe büründü
TFF deki çıkışı ve Kulüpler birliğindeki çıkışı haricinde yapılan hiçbir şey yok
Ben Bu seçilen Yönetime hakkımı HELAL ETMİYORUM
(Bu helallik yüzünden Başkan beni telefonla aradı kendisinede helal etmediğimi söyledim)
Yapılan okadar yanlış varki hangisinianlatalım herkes yapılan yanlışları biliyor
Mecnun ODAYAKMAZ olayı zaten benim gözümde Başkanı bitirmiştir
Geçen günlerde TV lerde çıkmış soruyorlar kendisine
28 AĞUSTOSTA CAS FB ŞİKE YAPTI DERSE PLANINIZ VARMI NE YAPACAKSINIZ.?
İHO:Herhangi bir planımız Yok Türkiyede Bu işi kapatanlar yeniden soruşturma açacak Bu işin FİFA boyutu var gibi saçma sapan bir açıklama yaptı
Yani 28 ağustosta CAS UEFA kararlarını onarsa bizimki TÜP KAFALI ŞEREFSİZDEN karar düzeltme bekliyor hala Türkiyede bir şeylerin düzelmesini bekliyor.
2 yıl önce söyledim bugün yine söylüyorum
Trabzonsporun başkanı kim önemli değil Trabzonsporun yapması gerekenler
1-Liglerin durdurulması için Mahkemelere gidecek
2-UEFA FİFA CAS nezdinde haklarını aramak için davalar açılacak
3-TFF PFDK TAHKİM ETİK KURUL başta olmak üzere bir çok kuruma Görevi kötüye kullanma davaları açacak
4-FB aleyhine TFF aleyhine Türkiye Cumhuriyeti aleyhinde Yüklü miktarda tazminat davaları açacak
5-Tüm Siyasi partilere posta koyacak (mevcut başkanın yaptığı gibi MHP ye sessizlik CHP ye saldır AKP propağandası yap olmayacak)
bu ve buna benzer olaylar yapmadığın müddetçe sadece Şikecilere destek vermiş olursun
İHO Sadri Şeneri suçluyor kendisi ne yapıyor Sadri şenerden farklı olarak hatta daha ileri gidiyor Şikey destek veren AKP ile kol kola miting miting geziyor Mecnun Odyakmazı mahkeme kararına rağmen aklıyor
Malesef Yağmurdan kaçarken Doluya tutulduk
Trabzonspor BU yönetimle Uçuruma doğru sürüklenmektedir
Özkan Sümer Dönemini bile Mumla arayacağız gibi geliyor bana
(İşi Özkan May Tartışmasına çekmeyin Trabzonspor tarihinin en kötü dönemi -14 averaj 14.sırda 2 puan farkla ligde kaldık ondan daha kötü dönem yoktur Trabzonspor tarihinde)
O kadar işe yaramaz Oyuncu İçine 1-2 yıldız almakla büyük takım olunmuyor
Başkanı hedefsiz (Tek hedefi Var AZİZ YILDIRIM)
Teknik Direktörü hedefsiz
Oyuncuları hedefsiz kafaları karma karışık Bir takımın başarılı olma şansı Yoktur
Trabzonsporun gidişatını hiçmi hiç iyi değildir
İnşallah Aralık ayına kadar takım iyi kötü idare eder ligde orta sıralarda yer buluruz yoksa durum karanlık
Bugüne kadar öngörülerimde hiç yanılmadım İnşallah bu sefer yanılıyorumdur.Neticede ne olursa Olsun Kişilerden ziyade Bizi Trabzonspor Bağlıyor
keşke Bu Yönetim Bu hoca ve Bu futbolcularla Takım Şampiyon olsa avrupada başarılı olsa Ama Görünen Köy kılavuz istemiyor.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Siyasi konulardaki açıklamalarını anlamsız bulsam da, sportif anlamda aldıkları kadro tam bir enkazdı. Zamanla daha iyi bir kadro kuracaklarına inanıyorum.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Trabzonspor'da çok kötü yönetimler gördük ama bu yönetim gibisiniz görmedik. Umurlarında bile değil bence şuanki durumumuz. Hepsinin amacı bambaşka. Benim kafamda hep Hacıosmanoğlu için bir şüphe vardı . Ama bu kadar insanı nasıl inandırmış aklım almıyor. Çok daha kötü günler bizi bekliyor maalesef. Yazık yazık.En son İlker Gazioğlu tarafından düzenlendi; 20.08.2013, 11:20.2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum