Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor 'u bir siyasi erkin yada tek bir ırkın takımı olarak görmek ve bu yönde kısıtlamak ,bizi büyültmez aksine çok yerelleştirir..

Trabzonspor'un gelecek yıllarda mücadele etmesi gereken en öncelikli konusu budur..
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inanilir gibi degil o zaman (Trabzonsporlu olduguna inanAmiyorum hernekadar ailesi trabzonsporlu olsada !!). Daha gecen aciklama yapmamisdi suat kilic baskalari üzülecek siz sevineceksiniz, bu böyle olmaz gibi sözler etmisdi.

MAA nin Fenerli olarak neler yapabildigini gördünüz.
      bakanın yakın dostuyla aıle sohbetleri yaparız, trabzonsporludur bakan,lakın gelın görünki siyası gömleği ts sevdasını gerı planda tutmasına nedenmış.

Yorum

• Şenol Dayaloğlu kesinlikle katiliyorum. Sürekli yerli olsun o zamanda yerlilerle sampiyon olduk mentalitesi gündeme geliyor hatta istanbul medyasida bunu bize karsi kullanabiliyor, o yöreden adam bulun transfer edin diyebilerek.

Dünya takimi olabilmek hedef olmali. Dünyaya kendini tabii sikeciler gibi hirsiz olarak ilan ederek degil. Trabzon gecmisi bunun icin gayet uygun.
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bakanın yakın dostuyla aıle sohbetleri yaparız, trabzonsporludur bakan,lakın gelın görünki siyası gömleği ts sevdasını gerı planda tutmasına nedenmış.
          Talimatlara uyuyor o zaman !!
          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Ülkemin başbakanını "benim başbakanım" olarak görmezken takımımın başkanını "benim başkanım" olarak görmemek hiç de zor olmuyor. Tüm partilere atarlansa efsane olabilir ama mesele malum parti olunca çocukların bile inanmayacağı açıklamalar yapıyor.

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Talimatlara uyuyor o zaman !!
              ne yazıkkı,

Yorum

• bence hıc sıyaset yapmayacaksın özellikle konu Trabzonspor olunca..

haa yapacaksanda ayırım yapmayacaksın .. yanlıs yapana yanlıs yapıyorsun diyebileceksin..

bunu diyemiyorsan o zaman neden siyaset yapıyorsun ? sorusu geliyor insanın aklına...

en büyük soru işaretide bu zaten..
                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Samimiyet kaybolduğu zaman gidiş süreci başlamış demektir.

Yıldızlarla bir yere varılsaydı tüpadam şimdi bjk'nın onursal başkanı olmuştu.

Onlar da bir yere kadar götürür.
                  En son Adem Erdoğan tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 02:29.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samimiyet kaybolduğu zaman gidiş süreci başlamış demektir.

Yıldızlarla bir yere varılsaydı tüpadam şimdi bjk'nın onursal başkanı olmuştu.

Onlar da bir yere kadar götürür.
                    sonumuz benzemez umarım gerçi biz bonservis vermedik
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ömer_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hangi bakan
                      Bayraktar? Özak?
                      Yoksa Suat Kılıç mı
                      ölümüne trabzon !

Yorum

• Başkanın siyasi açıklamaları beni çok rahatsız ediyor.

Azize yağdırırken tamam sorun yok ama siyasi lafları taraftarı bölüyor. Buna hakkın yok başkan.
                        Bilmeyerek yaptığını düşünmüyorm buda beni rahatsız ediyor.

Bana göre kupamızı alamamamızın tek nedeni başbakandır ama iş buraya gelince siyasileşiyor ve bir olması gereken taraftar bir anda bölünüyor.

Aslında şehir olarak bunu hak ettik sanırım.
                        "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

• aziz yıldırımın gazetecileri atağa kalktı yeni operasyonun adı trabzonun asıl sorunlu bölgesi olan santrafor mevkiine trabzona adam aldırmama operasyonunu aziz yıldırım başlattı.tüm spor basını şunu haykırıyor henriqe dünyanın en iyi takımlarına 3 maçta 4 gol attı neden alıyosun hazcı golcü alınır mı trabzon başarısız olsun diye aziz kendi takımında 3 tane santrafor olmasına rağmen hala 2 santrfaor alkırken trabzona gazaetecileri vasıtasıyla mesaj yollatıyo trabzonda henriqe gibi golcü varken ne gerek var golcüye unutma yönetim bu başlıları attıran aziz yıldırımdır of lu olucaksınız of lu böyle mi olur yönetim

Yorum

• aziz yıldırıma inat bir merkez santrafor bir nokta santrafor transferi bekliyoruz başka oyuncuya gerek yok tarbzonun asıl sorunlu bölgesi santrafor mevkiine adam aldırmama operasyonu tüm hızıyla devam ediyo açın spor gazetelerini okuyun

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oy almak için kömür dağıtan zihniyetle taraftarın sesini kesmek için bize ait olmayan paralarla 2-3 yıldız transfer etmek arasında bir fark göremiyorum.
                              Her yerinden amatörlük akan bu yönetim konu politika olunca bu işin profesyonellerini aratmıyor.
                              İHO'nun mitinge katılması, sonrasında gelen kaynağı belli olmayan paralar, muharrem usta'nın bir anda bu yönetimin en büyük destekçisi kesilmesi vs. Maalesef değerleri itibari ile tuttuğum Trabzonspor benim takımım olmaktan hızla uzaklaşıyor. Umarım tez zamanda tekrar bağımsızlığımızı kazanabiliriz.
                              Bak güzel insan başkanı hiç mi hiç sevmiyorum açıklamalarına da siyasetine de ayar oluyorum.Burası Trabzonspor Çemizgezekspor değil !
                              2008-2009 senesinde Sadri Şener dönemi 25 transfer yaptık hatırlarsan sen bu transferleri nasıl yaptın ? UNICEF mi karşıladı ? Gökhan Ünal'ın sırf bonservisine 6m € verdik onun gibi niceleri.O kadro daha sonra şampiyon oldu hepimiz sevindik ? O da kirli paraydı senin söylemene göre ! Bu takıma siyaset her daim sokulmuştur.Bu takım sayesinde 2 başkanımız bakan oldu BAKAN ???
                              En son Adnan Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 17:45.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hangi bakan
                                Bayraktar? Özak?
                                Yoksa Suat Kılıç mı
                                suat kılıç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X