işin gücün konuşmak be başgan... vır vır vır dır dır dır !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Benim Bjk maçı öncesi yazdıklarıma geldiniz mi?
Bu işler öyle duyguylarla fanatizmle olmuyor.
Kral çıplak arkadaş.Bunu söylemek zor mu?
Bu takımın ne bir amacı ne bir misyonu var.Eskiden İstanbul takımlarına karşı kafa tutmak gibi bir misyonumuz vardı.
Şimdi İstanbul klupleri bizi her alanda EZİYOR BÜZÜYOR!
Gerçek bu!
Ayrıca, lig başladı ve hala bir forvet alınamadı ya!
Bu yönetimden de bir şey olmaz!
Yazıklar olsun diyorum. 30 senedir bu taraftarın umutlarıyla oynayanlara!
Açın gözünüzü de azcık dünya görün dünya...Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
-Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
-Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!
Yorum
-
Bu takımda forvet var mı? Yok!
Solbek var mı? Yok!
Stoperlerin vasat, ben sana ucuzundan PTT 1.ligden iki tane stoper bulurdum, şimdikilerden daha iyi hemde... Yani senin stoperini PASPAS yaparlar paspas!
Beğenmediğimiz Serkan Balcı'yı bile mumla arayacağız! Aha şuraya yazıyorum.Not edin. Mete abiniz dediydi dersiniz!
Ortasahada kala kala Zokora'ya ve gitmek için her türlüğü pisliği yapan Colman'a kaldık mı? Kaldık!
Olcan ile Volkan efendiler var ki, bunlar sadece koşar! Daha ikiye bir yakalanan pozisyonlarda bile pas verme özürlüleri bunlar. Zaten birinin ayağı da yamuk!
Gelelim değerli forvetimiz Henrike'ye...
Pozisyon bilgisi sıfır! Sadece vücut var. İyi güreşçi olur! Yanlış spor dalı seçmiş. Sadri Şener kazığıdır Henriqe bize!
Gerçekleri konuşup reel bakacaksınız!
Bu takım bu ligi taşıyamaz! En az 10 hafta sonra lige havlu atarız, devre arası Mustafa Hoca'nın işine son verilir. Yönetim de bir sene sonra olağanüstü genel kurul toplantsı yapar!
Üzgünüm ama gerçekler acıdır!Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
Yorum
-
Tükiye'de en çok konuşan spor kulübü başkanı kim ?
Yorum
-
İlk olarak Kobalas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTükiye'de en çok konuşan spor kulübü başkanı kim ?
Yahu sayın başkan!
Takım top oynamıyor, esasen ortada bir takım da yok. Kemik kıran karması var.
Sen önce bu takıma bir el at başkan olarak. Kabak gibi ortada bu sene ne olacağı! Daha ne diye konuşuyorsun. Hem kendini hem de bizi rezil ediyorsun!
Bir bırak bu işleri Allah aşkına ya!
Takıma takım demeye bin tane şahit de yetmez! Zeki ile Olcan, Volkan, Colman,Zokora inan ben sayamıyorum bunlarla mı başarı elde edeceksin?
Yoksa amacın Trabzonspor'un başarısı değil mi?Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
Yorum
-
DEEP BLUE
Trabzonspor'u bitirme operasyonu kusursuz işliyor...
İki yıl önce yazdım, yine tekrar ediyorum;
Bu plan, Trabzon şehrindeki Trabzonspor taraftarlarının oranı, İstanbul takımlarının altına ininceye kadar sabırla uygulanacaktır. Trabzonspor denince, yolunda giden bir tane şey geliyor mu aklınıza? Stat, lisanslı ürün, yönetim, takım vb...
Beynimize nakşediyorlar... Trabzonspor=dert, tasa, problem... Böyle koparacaklar yeni nesli ve bitirecekler... Çare ne mi? Çare Ömer Rıza...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u bitirme operasyonu kusursuz işliyor...
Bu plan, Trabzon şehrindeki Trabzonspor taraftarlarının oranı, İstanbul takımlarının altına ininceye kadar sabırla uygulanacaktır. Trabzonspor denince, yolunda giden bir tane şey geliyor mu aklınıza? Stat, lisanslı ürün, yönetim, takım vb...
Beynimize nakşediyorlar... Trabzonspor=dert, tasa, problem... Böyle koparacaklar yeni nesli ve bitirecekler... Çare ne mi? Çare Ömer Rıza...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u bitirme operasyonu kusursuz işliyor...
çok sevdiğim, kardeşim gibi gördüğüm bir ergen var, komşumuzun oğlu... babası vefat etti bu kış, onla çok daha yakından ilgilenmeye çalışıyorum.
liseye başlayacak bu yıl. yaz tatiline gitti memleketi artvin e, döndü. geçen gün bir gezdireyim dedim gittik bir parkta banka oturduk. ee ne yaptın ne ettin felan konuşurken, iyide transferler yaptık dedim. ''evet bizde iyi adamlar aldık, abi atiba nasıl oyuncu sen bilirsin ?'' dedi bana. dünya başıma yıkıldı, meyilliydi zaten tıpkı benim çocukluğum gibiydi, sık sık takım değiştirirdi(çocukluk derken yani ben bebelik dönemimde değiştirirdim, çocuklukta felan öyle bir vukuatım olmadı) buda biraz büyüsün doğru yolu seçecek zaten bizim ekipten dedim (çevre olarak çok yakınız, aile gibiyiz buradakilerle hepte Ts liyiz) formaydı felan herşey yolunda gidiyordu her hafta maç izlerdik.... geçen sezon bjk ye kaymaya başlamıştı ibre, dedim bişe olmaz... ama oldu
gardaşum gitti geldi, şimdi bjk diyor ve artık çocuk dencek yaşıda geçti.... hiçte bişe demedim, yapıcak birşey yok. seçim onun seçimi ama üzüldüm işte...."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum