En koyu Trabzonspor dusmani ve en fanatik fenerbahce avukati parti olan chpyi burada savunanlara aciyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazizin paralı sosyal medyadaki paralı askerleri Trabzonspor'a başkanın sözleri üzerinden vurmaya, taraftarlarını doldurmaya başladı bile...
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn koyu Trabzonspor dusmani ve en fanatik fenerbahce avukati parti olan chpyi burada savunanlara aciyorum
Yorum
-
Bunda daha kötüsü olamaz demiş olanlar el kaldırsın.
Benim gördüğüm en kötü bu. Üstelik çok kısa sürede bu başarıyı (!) gösterdi, korkutucu bir durum.En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 18:23.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
TS başkanı alanen ve açıktan parti propogandası yapmamalı. Trabzonspor taraftarı Hakkari, Şırnak gibi tektip ve homojen bir düşünceye sahip değil. TS taraftarı belli bir ideolojiye ve siyasi fikre bağımlı değildir. Başkanımız bunu idrak edememiş durumda. Spor'un siyasete karışmayacağını bilmeyecek kadar da saf bir insan. Bunca tepki ve eleştirinin vuku bulması normal. Başkan bu siyasi söylemlerden uzak durmalıdır. Kamuoyu önündeki imajımızı bir partiye angaje şeklinde sunmamalı. Sporun birleştirici ve kucaklayıcı bir bağ olduğunu hatırlayarak buna göre bir tarz ve politika oluşturmalı.
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bir strateji, resmen Ak partiye yanaşıp kendini sağlama almaya çalışıyor.
Bir sonraki seçimde tekrar seçilebilmek için şimdiden yatırmları güçten, yani iktidar yana yapıyor.
Hatta yapılan transferlerin perde arkasında Erdoğan Bayraktar'ın olduğunu düşünüyorum. Para iktidarda...
Trabzonspor tarihinde hiç bir başkan siyaseti kulübün içine bu kadar sokmamıştı...
yapılan transferlerin arkasında siyasi destekli Trabzonlu işadamları vardır.
erdoğan bayraktar yol gösterici, usta adayı idi hacıosmanoğlu ondan daha iyi çıkınca usta'da hacıya destek vermek zorunda kaldı.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn koyu Trabzonspor dusmani ve en fanatik fenerbahce avukati parti olan chpyi burada savunanlara aciyorum
Yorum
-
Trabzonspor´u bundan önce yönetenler " cok iyi bir kadro kursak bile sampiyonlugun garantisi yok" diye düsünürler. O kurulabilecek takimin maliyeti yüksektir.
Sonra baktigimizda ise, cok iyi bir kadro yerine kurulan yari kalite bir takim görürüz. Ama isin ilginc yani, iki takiminda maliyeti aynidir!
Kazin ayagi ise, yüksek kaliteli kadroda cebe inecek para yoktur ama ya onun yari kalitesindeki kadroda?
Simdiki Yönetim ise eldeki yerli kalitemizi düsürerek (olasi sakatliklarda paftan bile oyuncu cikarabiliriz), bunu 2 yabanci yildiz transferi ile kamufle etme derdinde..ama asil hedefin Siyasi oldugunu secim öncesi yazmistik!
"Kupa´nin Trabzonspor´a gelmemesinde Basbakan´in hicbir sucu yoktur" diyen adami secip, simdi bu siyasi cikisa niye sasiriyorsunuz???“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
http://gundem.milliyet.com.tr/stadyu...74/default.htm
Başkan yandı!! Stadlara siyaset sokulmayacakmış.
Yorum
-
İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://gundem.milliyet.com.tr/stadyu...74/default.htm
Başkan yandı!! Stadlara siyaset sokulmayacakmış.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle% 100 durum tespiti bu.
yapılan transferlerin arkasında siyasi destekli Trabzonlu işadamları vardır.
erdoğan bayraktar yol gösterici, usta adayı idi hacıosmanoğlu ondan daha iyi çıkınca usta'da hacıya destek vermek zorunda kaldı.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDahası Muharrem Usta ile İbrahim Hacıosmanoğlu'nu yanak yanağa poz vermesini sağlayanda Erdoğan Bayraktar'dır. Haliyle basketbol takımına Muharrem Usta'nın destek olmasının tek nedeni Erdoğan Bayraktar'dır.AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
şu gerçeği unutmayın başbakan ile baş başa görüşmek zor iştir.
Trabzonspor başkanı olmadan önce hacıosmanoğlu kaç kez başbakan ile görüştü?
hacıosmanoğlu Trabzonspor'u kullandı.
başbakan söylemleri belli olan biri 2010-2011 kupası için söz veren biri ile neden görüşür?
bu görüşmeyi neden kabul eder?
ortada bir anlaşma mı var?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum