Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

FArkındaysanız arkadaşlar bu sene ne medya ne hakemler bizi kasıyor.Kendini bilmez bazı taraftarlarımız sağolsun ne hakeme ne medyaya gerek bırakmadan Camiamızı güzel kasıyorlar....HEP DESTEK TAM DESTEK....Sazla sözle olmaz bu iş...
    ßoRDo OF mAvİ
    HERYER RENGARENK 2 RENK
    BORDOMAVİ
    OFLAZ

Yorum

4-0 çok iddialıyım farklı kazanacağız...
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

dilerim artık hesabımızı alırız...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

evet hesap zamanı geldi..
          TRABZONSPOR
          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

İlk olarak Fatih Oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynen kardeşim en güzel cevap bu...Bizim farkımız sadece TRABZONLU oluşumuz değil mert,Dürüst milliyetçi oluşumuzdan ileri gelmektedir...
            benim farkımda sadece RİZELİ oluşumdan değil Ankarada yaşamamdan Trabzonsporlu olmamdan,Dürüst milliyetçi oluşumdan ileri gelmektedir

ayrıca ben gerçekten çok rahat bir galibiyet bekliyorum,zerre kuşkum yok kazanacağımızdan
            .

Yorum

Cakma "büyük takim" ellisekizspora büyük takim nasil oluyormus gösterelim. Avni Akeri cehennem edelim onlara. Sakin tahriklere kapilmayalim. Bu onlari isi. Beles puancilar.
              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

12 agustos 2007 de olanlari unutmadik, sahada ve saha disinda nasil cirkeflestiklerini, nasil aglayip zirladiklarini dun gibi hatirliyoruz. Aslinda boyle sumsuk takimlara prim yaptirmaya da gelmez fakat bunlara iyi bir ders lazim. Gelin bakalim les karkalari, provokasyonun krallari, biyerimizin 4. buyugu. bjk macindaki gibi baskili futbol ve guzel bir galibiyet bekliyorum, Allah utandirmasin...
                En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 15.11.2008, 01:37.

Yorum

hakem bülent demirlek olsun bari...
                  sahi nerde o adam?
                  hakemliği mi bitti garibimin?
                  vah vah çok üzüldüm...
                  Bir de şu sivasspora şöyle manalı bi pankart hazırlanacak mı acaba?

Yorum

Sivas maçı geldi çattı sonunda. Trabzondaki taraftarımıza büyük görev düşüyor Sivas'a iyi bir karşılama yapmak lazım. Muhattabımız olduklarından değil ama unutmadığımızı anlasınlar.. Stadda top ayaklarına geldiğinde ıslıklamalar, protesto veya Beşiktaş maçındaki gibi daha fazla tezahürat vs şeklinde büyük baskı yapmalıyız ki nerden geldiklerini şaşırsınlar.. Takıma da güveniyorum, şu 6 günde 3 maç serisini atlattık, Serkan ve Selçuk'un tekrar dönmesiyle takım sahaya daha güçlü çıkacaktır..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Olmaz.... Olamaz....
                      ben alıştım 3 günde 1 Ts yi izlemeye , nasıl geçecek 9 gün?
                      Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                      Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                      Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                      Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

Arkadaşlar o maçta sahaya inen seyircileri dövmeye kalkışanlar hangi sivslı futbolculardı? Bilgisi olan var mı?

Bir de hatırladığım kadarıyla şunu da doğrulatmak isterim. Seyircimizin sahaya inmesini başlatan asıl olay Mehmet Yıldız ile Ersen Martin arasında geçti diye biliyorum. Sahaya inen ilk taraftarın da direkt olarak gidip ona vurduğunu hatırlıyorum. Bilgisi olan paylaşırsa güzel olur. Belli başlı futbolcuların bu maçta ıslıklanması lazım. Olayları unutmadığımızı göstermemiz lazım bence. Yukarıda bir renkdaşım Musa'nın ıslıklanması gerektiğini söylemiş mesela.

Maç boyunca olaylara karışan bu futbolcuları ıslıklarsak gereken tepkiyi göstermiş olacağımızı düşünüyorum...

Yorum

Tek tek seçmeye gerek yok, alayını ıslıklayalım fark etmez ama tepkimizi göstermeliyiz
                          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

gel bakalim sivas pisi pisi
                            2010-2011 Türkiye Spor Toto Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

petkoviç dışında hepsine tepki,korkutmalıyız
                              .

Yorum

Hani bir söylenti vardır Sivas'ta KEPENEK SUYU İÇMEYENLER SİVASLI SAYILMAZ ...
                                Otobüsleri Ankaradan gelirken arıza yapmış, muavin Sivaslıları bir türlü diğer yolculardan ayıramamış,
                                Sonra aklına gelmiş, KEPENEK SUYU İÇENLER BU TARAFA diye seslenerek Sivaslıları saymış,

KEPENEKSUYU'da Sivas Devlet Hastanesi caddesinde
                                Trabzonlular bilmez,

Onlara statdan KEPENEKSUYUSPOR diye tezahürat yapalım arkadaşlar,
                                BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X