Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayseri maçı geldi ama bir türlü yazamadım maçla ilgili görüşlerimi,fırsat bu fırsat özetleyeyim isterim ;

Makyajlanan stadımızda ilk maçımdı bu sene,beklentimin çok üstünde bir atmosfer vardı.
    Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum,çok güzel olmuş stad bazı eksiklerine rağmen..Kale arkalarının stada yaklaşması çok ama çok etkili olmuş,rakip futbolcuların yerinde olmak istemezdim. Hele o yağmura rağmen,stadı dolduran muhteşem taraftara helal olsun. Hep eleştirirdim taraftarı,kıskanırdım Beşiktaş taraftarını.. Hala birliktelik olmasa bile,çok aşama kaydedilmiş gördüğüm kadarı ile. Özellikle tribünlerin sırayla Bordo-Mavi-En Büyük-Trabzon tezahuratını yaptığımızda,Maratondan gelen ses çok etkileyiciydi,rakibin korkmaması mümkün değil !

Maçtan bir gün öncesine gideceğim; Sivastan 5 kişilik bir kafileyi bekledim gece 1 e kadar,sonra otelde onları karşıladım dayı oğluyla (adı Temel,sivaslıların bayaa hoşuna gitti),saat 3 e kadar oturduk,sohbet ettik. Takımımıza yaptıkları övgüler göğsümüzü kabarttı,tüm ısrarlarıma rağmen topçuların oda numaralarını vermedikleri için 3 te onları istirahatlerine bıraktık..( Yeni yapılan oteli çok beğendiler,bencede Trabzon için çok iyi bir yatırım ama daha çok eksikleri var,özellikle personel tecrübesi açısından).

Maça,misafirlere eskortluk ederek geldik..Araçların plakası Sivassporu çağrıştırdığından misafir otoparkına kadar eşlik ettik,ne olur ne olmaz

Maçtan sonra yorumlarını sorduğumda ; 10 numara bir takım,10 numara bir taraftar ve atmosfer cevabını aldım..Ayrıca misafirperverliğimizden çok memnun kaldılar (Geçen sene bizi çok iyi ağırlamışlardı) 1 puanı aldıkları için çok memnunlardı..Bu yorumlara çok memnun oldum ama maalesef yine yenemedik Sivası..Bir çok konuda bizi örnek alacaklarına eminim.

İnşallah Sivastaki maçı alıp bu talihsizliğe bi son veririz ve artık Sivası yeneriz,sadece biraz şansss..

Yorum

• Hala bu maçtamıyız
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhaba ,

O zaman ben size sadece nüfus cüzdanında Trabzon yazmayan ama sahada Trabzon luların yap(a)madıkları kadar Trabzon un ruhunu , karakterini temsil eden oyuncularımızı yazıyım ...

1 Egemen

2 Serkan

3 Song

4 Selçuk

Bu 4 lü benim Trabzon lularda gör(e)mediğim hırsa sahip ! Hepsini alınlarından öpüyorum ... İşte Trabzonlu böyle olunur ... Şartsa eğer kütüklerini Trabzon a aldırabiliriz Sonra Bozulmasınlar Yok yok böyle iyi İnş.bu tür Trabzon luların sayısı gittikçe artar . Artık Gerçek TRABZON lular istiyoruz takımımızda !

Saygılarımla

saydığın bu dört isime aynen katılıyorum kardeş iyi bir tespit.

Yorum

• İzninle bu 4 'lüye Umut'u da eklemek istiyorum.Her ne kadar sahada koşmaktan , pres yapmaktan son vuruş yapmaya mecali kalmıyor olsada hırsı , azmi ve mücadelesiyle bu kategoriye girecek futbolcuların başında geliyor.

Yorum

• Bence takımda herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Sadece Gökhan Ünal'da bir sıkıntı vardı o da yavaş yavaş havaya giriyor gibi geldi.
            Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İzninle bu 4 'lüye Umut'u da eklemek istiyorum.Her ne kadar sahada koşmaktan , pres yapmaktan son vuruş yapmaya mecali kalmıyor olsada hırsı , azmi ve mücadelesiyle bu kategoriye girecek futbolcuların başında geliyor.
              sakın eklemee nolurr arkadass guzellcee yazmıss hepsını hepsınedee dogrudur katılıyorum ama su umtttan artık umudu kesınn yhaa umuttun forvett olmadıgı görmek cok mu zor hemde bır trabzonlu olarak futboldan anlayan bırı olarak yokmuu benii destekleyenn
              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• yaa su umutt yuzundenn macları ızleemeyenn fanatık bı abii tanıyorumm yaa bende ızlemek ıstemıyorum dıorum ama ts sevgisii izin vermıyoo
                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• artık önümüzdeki maçlara bakalım...kayseri sayfasındayız!!!!!!!!
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak oz.yiğiter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    özlemimiz sahada gezen öz evlatlara değil abi, sahada Trabzonlu olduğunu belli eden bu karakteri sahaya yansıtan bi öz evlat.. özledik vallahi..
                    Valla bence sahada futbolcu olduğunu belli eden ve bu karakterini sahaya yansıtanlar daha makbul.
                    İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba ,

O zaman ben size sadece nüfus cüzdanında Trabzon yazmayan ama sahada Trabzon luların yap(a)madıkları kadar Trabzon un ruhunu , karakterini temsil eden oyuncularımızı yazıyım ...

1 Egemen

2 Serkan

3 Song

4 Selçuk

Bu 4 lü benim Trabzon lularda gör(e)mediğim hırsa sahip ! Hepsini alınlarından öpüyorum ... İşte Trabzonlu böyle olunur ... Şartsa eğer kütüklerini Trabzon a aldırabiliriz Sonra Bozulmasınlar Yok yok böyle iyi İnş.bu tür Trabzon luların sayısı gittikçe artar . Artık Gerçek TRABZON lular istiyoruz takımımızda !

Saygılarımla
                    Şöyle geçmişe doğru bir açılım yaparsak;

1) Ünal
                    2) Orhan
                    3) Abdullah
                    4) Tolunay
                    En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 27.11.2008, 20:22.
                    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Bu maçı alacağımızı düşünüyordum. Zaten bizi takım değil, santraforlar yanılttı...

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazdıklarına dikkat edersen iyi olur.
                        Aklın sıra laf gönderdiğini sanıyorsun .
                        Seviyesiz ve insanları rahatsız edici mesajları silme ve düzenleme hakkı burada Site Yöneticilerinde.
                        Burada senin tabirinle seviye belirleyici tiplemeler sözü BMN Yöneticilerini hedef alıyor.
                        Senin istediğin şekilde hiç bir yönetici ikili tartışmalarınızı görmemek için az önce tarif ettiğim şekilde Üye Kp yi kullanarak sadece sizin mesajlarınızı görmemek için sizi engellemez. Kurallar neyi gerektiriyorsa onu yapar.
                        Yöneticilerin görevi bu sayfalarda seviyeyi sağlamaktır.
                        Cevap hakkımı Danışma başlığında kullandım..

Kimsa kusura bakmasın; daha önce yazabilme şansım yoktu maalesef
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• kayseri maçı yarın oynanacak biz hala bu maçı mı konuşuyoruz
                          taraf

Yorum

• İlk olarak todoron tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hala bu maçtamıyız
                            tam onu diycem okumadım doğru düzgün yorumları ama derbi maçı bile bu kadar tartışmıyoz 1 hafta da ne oldu bu konu konuşuluyo
                            [ille d' 7]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X