Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu maç kesinlikle golsüz bitmez... sanırsam ligin en güzel maçını seyredicez pazar günü...
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

Bu maçı alalım da nasıl alırsak alalım. Avniakerde sivasa puan verirsek içim gider.

Yorum

Zor mac olacak ama kazanmaliyiz....
        YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

intikam duygusuyla yaklaşmak her nekadar yanlış ise de,
          sivasla görülecek ufak bir hesabımız var.
          lütfen sakın centilmenlik fairplay falan havasına sokmayın milleti.Zaten yıllardır o ayaklarla uyuttular bizi.
          Koyun ettiler taraftarımızı.Heyacanımızı aldılar,hırssızlaştırdılar.
          bu maçı seyirci alacak öncelikle,sivasın şehre ayak atar atmaz kuvvetle baskı altına alınması gerek.
          fiili bir müdahele olmadan yapılabilecek bütün baskıların hatta kötülüklerin yapılması lazım.
          Kısaca bu maç bence varoluş savaşımız.ve oynayacağımız 4.ciddi maç.
          ilk üçü olumsuzdu.Peş peşe çok sıkı maçlarımız var.Bu ilki çok ama çok önemli,
          Haydi Trabzonum,Haydi taraftarım,
          Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
          ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
          KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

hakem doğru düzgün maç yönetsin yeter
            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

kayseri maçından önce mutlak kazanmalıyız ki kayseri maçında olası puan kaybı bizi etkilemesin
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

İlk olarak Canİlker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben ne zaman açacam bu başlığı ya gençler maçını bi alsakta hayırlısıyla
                Arkadaşım bende senin gibiydim ben ne zaman açacam diyordum ama sabırla bekledim ve o gün ve o maç geldi çok büyük bir kin'le açtım ama açtım tam maçında tam zamanında açtım işte.Bu maç başka onlarla görüşülecek bir hesap var ben hiç bir şeyi unutmadım en baştada yazmıştım zaten ben değil bütün trabzonspor taraftarı unutmadı ama onların tek unttuğu şey vardı oda trabzona bir daha geleceklerini unutmuştu.
                Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

Beşiktaşa 5 Galatasaraya 9 Fenerbahçeye 10 puan fark atmışız......

puan farklarını toplamı 24 yine 2 puan fark çok iyiz ama sadece puan tablosunda
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Hesaplaşma Zamanını Bekliyorum...

Yorum

3-0 dan aşağısını kabul etmiyorum
                      "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

Gerçekten çok önemli bir viraj. İnşallah yeneriz. Sanırım cezalımız ya da sakat oyuncumuz yok as kadrodan. Sivasspor da diger anadolu takımları kadar defans yapmıyor bu işimizi kolaylaştırabilir. Erken bir gol bizi çok rahatlatır. Haydi Trabzon.....
                        sürmene

Yorum

Önümüzdeki 2 haftayı lider kapatırsak devre arasına kadar lider gideriz.
                          gs ve fb şu anda tehlikesiz.bjk'nin onlarla maçı var hatta bu haftada bursa ile oynayacaklar.Ankaraspor istikrarlı gidemez.O yüzden fikstür olarakta avantajlı durumdayız.
                          Özkan SÜMER

Yorum

Maç son dakikalara 0-0 girsin Sivas'ı ezelim , atak atak üstüne atak yapalım , yine top oynamadan 1-0 öne geçipte son 20 dakika ecel terleri dökmeyelim.. Sivas'a sahayı dar edelim gerekirse 1 puan alalım ama zor durumlara düşmeyelim artık Gençlerbirliği maçındakı gibi..

Yorum

Sivas maci cok zor olur,ama mutlaka kazanmamiz gereken bir mac,insallah kazaniriz...

Yorum

Ne intikamı,ne hesaplaşması normal bir lig maçı işte...Her maçımız önemli bu maç da önemli bir maçımız. Yeni düşmanlara ihtiyacımız yok bizim. Azıcık aklıselim düşünelim. Geçen sene Sivas ın yaptığı çıkışın bizim aklımızı başımıza almamızda hiç katkısı yokmu?...Bundan sonra herhangi bir başkan ve ya yöneticimizin "İstanbul takımları ile mücadele etmek zor çünkü ekonomik olarak çok güçlüler" şeklinde bir açıklamasına inanırmıyız artık. Hiç derbi kazanmadan 70 in üzerinde puan alan Sivas değilmidir bize hala yapabiilirizi hatırlatan...Evet o gün edepsizlik yaptılar. Ama ondan sonra gerek başkanları gerek futbolcuları gerekse hocaları Trabzon aleyhine en ufak bir terbiyesizlik yaptımı??...Taraftar ıslığını uğultusunu tabiki yapacak.Ama Allah aşkına intikam naraları atmanın kime ne faydası var. Hem unutmayın o maç olmasaydı kimbilir belki hala başkanımız Nuri bey hocamızda Ziya bey di )
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X