Arkadaşlar o maçta sahaya inen seyircileri dövmeye kalkışanlar hangi sivslı futbolculardı? Bilgisi olan var mı?
Bir de hatırladığım kadarıyla şunu da doğrulatmak isterim. Seyircimizin sahaya inmesini başlatan asıl olay Mehmet Yıldız ile Ersen Martin arasında geçti diye biliyorum. Sahaya inen ilk taraftarın da direkt olarak gidip ona vurduğunu hatırlıyorum. Bilgisi olan paylaşırsa güzel olur. Belli başlı futbolcuların bu maçta ıslıklanması lazım. Olayları unutmadığımızı göstermemiz lazım bence. Yukarıda bir renkdaşım Musa'nın ıslıklanması gerektiğini söylemiş mesela.
Maç boyunca olaylara karışan bu futbolcuları ıslıklarsak gereken tepkiyi göstermiş olacağımızı düşünüyorum...
Maçtaki olaylara karışan sivaslı futbolcuların kimler olduğu hakkında detaylı bilgisi olan yok mu yav???
Maçtaki olaylara karışan sivaslı futbolcuların kimler olduğu hakkında detaylı bilgisi olan yok mu yav???
ne yapacaksiniz detayli bilgiyi birakin gecmiste kalan gecmiste kalsin tabiki sivas macini unnutturmayalim ama o kadar detayada girmenin bir anlami yok sivassporun gecen sezon yaptiklari icin tepkimizi ortaya koyalim ama bu sakin olsun,küfürsüz olsun ve en önemlisi taskinlik olmasin.onlarda kendini bir .... sanmasinlar Trabzonspor taraftarinin tepkisini almak her klübe nasip olmaz bunu bilsinler karsilarina trabzonsporu almasinlar altinda kalirlar bunlari sadece .tezahüratlarla (küfürsüz) pankartlarla(küfürsüz gösterecegiz)
işte size en sağlam orta saha ceyhun kesinlikle değerlendirilmeli neredeyse toplara hami gibi vuran biri niye yedek beklesin ki
dönen toplarda ve ceza sahası önündeetkili olan musa aydın ve mehmeti tutalım gerisini düşünmeyin geçen seneyi unutmadım inşallah futbolcularımızda hatırlar
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
bence her sivasli futbolcunun ayagina geldiginde islik ve ugultu sert bisekilde cikarilsa yeter..bu onlarin hata yapmasina yeter..taraftar tezavrat etmesine gerek bile kalmas..sadece islik ve ugultu..islik calmayi herkes biliyodur sanirim
Bizim hemşehriyi boğazından tutan Sedat dediğin kimseyse eğer, bana boğmaya çalışıyor gibi geldi...
Bu arada sorayım. Şu tekme vuran Musa mı? Bir de arkadan çocuğun alnını avuçlayan futbolcu kim? Onları merak ettim.
Hayır maçı dün gibi hatırlıyorum Sedat adamı kamufle edip korumaya çalışıyordu, tekmeyi vuran Muhammed Ali, Musa da olayın içinde var ama fotoda yok.. Her neyse bunların bir önemi kalmadı sorduğun için gösterdim zaten ancak küfürsüz adam gibi bir protesto yapılmalı !
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
"Sakin Olun", "Ortalığı Germeyin" vb. yaklaşımlarda bulunan kıymetli renkdaşlarım. Sizleri anlıyorum. Burada kimse sivaslı oyunculara illegal bir tepki gösterilmesi gerektiğinden bahsetmiyor. En doğal hakkımız olan "ıslıklamayı" öneriyoruz. Resimleri görmek tabiki onlara karşı olan tepkiyi artıracaktır. Bu da çok doğal karşılanmalı. İlgili resimlerdeki bazı futbolcular nefsi müdafa hakkını kullanmaktan öte, bir çevik kuvvet veya jandarma edasıyla sahaya girenlere müdahale ediyor. Üstlerine gelen olursa iterler-kakarlar. Ama tekme-tokat dalmak, saç-baş yolmak da neyin nesi! Bunları unutmadık unutmayacaz!
Evet kimse gaza gelipte yanlış şeyler peşinde koşmasın ancak sizler de çıkıp doğal tepkilerini göstermek isteyenleri "ortalığı germeyin" gibi söylemlerle yumuşatmaya çalışmayın...
En son Sen_Teksin_61 tarafından düzenlendi; 15.11.2008, 02:12.
rakip topa ayağını deydiğinde başla ıslığa bu kadar basit bunun sadece bu maç değil avni akerde ki her maçta olması lazım bizim stadımızda baskı yok zor bişey de değil bu bi çekirdek top rakipteyken 2 dakika yeme
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum