bence oraya girmeyelim en azından girip müdahil olmayalım, biz onları değil onlar bizi takip etsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
rakibi 2.yarıya kadar açamazsak ceyhunu oyuna alıp duran top silahını güçlendirebiliriz o yuzden dedim baştan hüseyin başlıycak zaten erkenden skoru yakalarsak zaten ceyhunun frikiklerine gerek kalmazİlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhun Hüseyin' i kesti de, frikiklere vurması kaldı

Yorum
-
Maçı teknik olarak analiz edecek olursam: )
Kötü bir maç bekliyorum.Futbol kalitesi yüksek olmayan bir orta saha mücadelesi.
Orta sahada daha avantajlı olduğumuzu düşünüyorum.Defans olarakta onlardan daha iyi durumdayız.
Forvette onlar daha iyi.
Sıkışık bir maç olacak.
Duran toplar ve uzaktan atılacak şutlar bu maçın skorunda çok etkili olacaktır.
Yattara'nın kanattan bindirmelerini beklediğim kadar,Gökhan Ünal'dan bu maçta çok özel oynamasını bekliyorum.
Maçın anahtarı bence Gökhan Ünal'ın elinde.
Son haftalarda ki çıkışını bu maçta da sürdürecektir.Herkese Merhaba
Yorum
-
Umarım 2 nci yarıya kadar rakip bizi açmış olmazİlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerakibi 2.yarıya kadar açamazsak ceyhunu oyuna alıp duran top silahını güçlendirebiliriz o yuzden dedim baştan hüseyin başlıycak zaten erkenden skoru yakalarsak zaten ceyhunun frikiklerine gerek kalmaz
O değil de şu elindeki silahı son dakikalara saklama geyiği bana hep saçma gelmiştir
Ucuz bir aksiyon filmi değil ki bu, ilk başta yumruklarınla saldırıp köteği yedikten sonra cebindeki sustalıyı son anda çıkarasın..
Yani elinde bir silah olduğuna inanıyorsan neden onu en başta kullanıp rakibini daha kafadan sürklase etmeyi düşünmezsin?
Hem sonra rakip havaya girerek moral kazandığında sonradan bel bağladığın sustalı bile işe yarayamayabiliyor..
Bunları genel anlamda tüm TD lere yazdım; sen üzerine alınmayasın
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasın sitesinde bizim taraftar fink atıyor onlar rakip taraftara izin veriyor ama çoğu yazıyı da siliyorlar.Yine de adamlarda iyi sabır var bizde olsa kan gövdeyi götürür.
Vallaha dayanamadım bunca sivasın forum sitesini darmadagın ettik laflarına bi girdim baktım... Sonuc komedi
Bir iki Trabzonspor'luyla başa cıkamıyor adamlar.. Bi lafla nakavt oluyorlar hemen
Ne kadarda şişirmişler kendilerini öyle yaa.. Arada bir bikaç kişi gidip gazlarını almak lazım
Neyse hafta sonu mutlu bi sonla geri dönüş yolculugu yaparız inşallah. BMN SAMSUN.
TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
Yorum
-
Mac icin cok güzel hazirliklar varmis okudum bugün. 61. dakika gösterileri kolbasti show, futbolcular hepsi forma atacakmis taraftara. Stad zaten dolu olacak. hersey cok güzel. birtek galibiyet lazim. oda olursa trabzonda bayram var.
Hadi usaklar üzmeyin bizi,Trabzonspor
Yorum
-
Hamza Mısırın katıldığı o prgramı bende izlemiştim.
Neler dönüyor neler.
Çakallara Hırsızlara bırakmamalıyız meydanı. (Federasyon , febe gese vs..)
Sadri Şenere bu konuda çok güveniyorum.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
1-Tahkim kurulunu yeni , yine ve yeniden öğrettiğiniz için teşekkür ederim . Ders almayı severim ama bunlar sıkıcı konular . Yani bildiğimiz şeyler . Her kurulun aldığı kararı tabiki beğenmek zorunda değilim üstelik sizin gibi çelişkili cümlelerde kurmuyorum . Örneğin ; üzerine basarak tahkim kurulunun aldığı bir karar olduğunu belirtmenize ve savunmanızı buna göre yapmanıza rağmen kurulun aldığı karardan memlun değilsiniz . Yani kendi onayladığınız bir kurumun aldığı karar sizi rahatsız etmiş . Eee ne yapalım kurul böyle karar aldı diyerek '' Buyruk Altına mı girelim '' daha sonrasında '' Koyundan '' Farkımız ? Ben bulamıyorum . Üstelikte beğenmediğiniz bir kararın haklılığını nasıl savunursunuz ? Bu ne yaman çelişkidir ? Elimi nereye atsam elimde kalıyor . Benimde düzenin işleyişine ters olarak sonuna kadar '' HAKLI OLMADIKLARINI '' söyleyecek cesaretim var . Acaba düzenin altında bulunmak mı buna karşı çıkmak mı daha '' Cesaret '' gerektiren bir duruş ? Neyse ...İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Karar mercii olan hakimlerden kurulu kurur karar verdi. Adına tahkim kurulu diyorlar. Beğendin mi kararını.? Ben beğenmedim ama haklı olduklarını söyleyecek cesaretim var.
Hata yaptım, herkes hata yapar. Ama hatayı yaptıktan sonra "hatasızım" demez. Hatasına mazeret üretmez.
2-Hangi yöneden irdelersem irdeleyeyim değişen birşey olmaz.
Sahaya girmenin bahanesi olmaz.
3-Kimse size avni akeri yatak odası sayıp içine koruma müdürü tayin etmedi. Beni etmediği gibi. Bu yüzden adaleti ve düzeni sağlamayı yetkilisine bırakmayıp bi de yetki sahibi gibi macera aramanın alemi yok.
4-Hem sahaya dalıp hem de "dövdüler, hırpaladılar, ezdiler" sözünün ifade şekli budur. Şahsa karşı bir alıntıda yapmadım. Bizzat ezdiler diyen herkese karşı.
5-Hangi şekilde olursa olsun adamlara fırsat vermişsin. Hakkın olmayanı yaparak adamlara hak açmışsın. Onlar da kullanmış. Üslubu ben de beğenmedim. Ama önlerindeki yazılı defterden hak açmışız adamlara.
6-Oyuncunun saha içinde ne olacağına tribünün verebileceği tepki bellidir. İzni vs. si kimseye yetki ile verilmemiştir. En fazla protesto edilebilir. İzin vermem diye bir söz söyleme hakkı tribünde oturan hiç kimsede yoktur. İzin vermeme görevi tribündeki insanlara ait değil.
Hatalı davranış olduğunu kabul edip, mazeret üretmeyin diyorum ben de.
7-Ben kimse ile ilgili karar vermedim. Verilmiş bir karar var zaten ortada. Ben karar mercii değilim dediğiniz gibi. Karar mercii arıyorsanız tahkim kurulu orada. Kararı vermiş. O zaman o karara saygı göstereceksiniz. Madem karar mercii arıyorsunuz, yetki sahibinin kararı bellidir.
Suç ve güç olayını genel olarak söyledim. Camia olarak bir bireyin hatası sonucu kabahatlisiniz. ÜSte çıkıp güçlü olmaya çalışmak tekrar ediyorum; AYIPTIR..
Bana iade edeceğiniz birşey yok.
8-Gs veya Fb ye birşeyler peşkeş çekildi diye bize de çekilsin diyemez hiç kimse. Ben onlar için verilen yanlış kararın bana da yanlış uygulanmasını talep etmem. Başkası kendisinden sorumludur. Mide olayıdır bu. Benim midem kaldırmaz.
9-Saygısız bir kelime falan kullandığım yok.
Kimse şapkadan tavşan diye saygı kuralı çıkarmasın.
Konuşmaları kaldıramıyorsanız TARTIŞMAYACAKSINIZ.
2- '' Hangi yöneden irdelersem irdeleyeyim değişen birşey olmaz. '' Cümleniz daha irdelemediğinizi gösterir . İrdelemediğiniz bir konuda yorum yapmakta '' ÖN YARGILARINIZI '' zaten ipte burada kopuyor . Bunu kabul eden sizken karşılıklı fikir alışverişi olması zaten mümkün değildir !
3-Ben aslında değişmesi gerektiğini düşündüğüm şeylerden bahsetmiştim . Örn ; Bazı durumlarda Nefsi müdafa için insanların yatak odalarında bulunması gerektiği durumlar vb . vb . vb . H.Avni Aker kişilerin futbol mabedidir . Ben yapılanın hala yanlış olduğunu söylüyorum ama sen beni 90 dak. maç içinde döveceksin sonra biz bu olayı günlük güneşli bir ortamda laf olsun diye yapmış olacağız ! Ve Buna göre yargılanacağız . Yahu bu hangi psikoloji bilmine , hangi sosyolojiye sığar ! Hangi adalet bunu göz önünde bulundurmaz ! ( Bizimki dışında )
4-'' Hem sahaya dalıp hem de "dövdüler, hırpaladılar, ezdiler" sözünün ifade şekli budur '' Yahu yaz siz farklı maç izlediniz ( ve dolayısıyla süreç ) yada ben ! Futbolcularının maçın ardından maça çıkamayacak darbelere maruz kaldığını söyleyen benim hocam mıydı ? Sonraki hafta hepsi sahadalardı ne hikmetse ! Üstelik valilik ve emniyet görevleri istenirse tüm stadın 10 dak.boşaltılabileceğini söylerken ben miydim '' Sahaya çıkmam '' diyen ! ( Önce Hakem daha sonra hocaları ) Skor un 1 - 0 lehlerine olması durumunda gösterecekleri tavır sizce ne olurdu ? Bunun üstü remen ve resmen '' Hükmen maça kazanmak için yapılan YATMA '' durumu değildir de nedir ? Böyle bir olayın yaşanmasını Lehlerine Çevirebilmelerine nasıl hakları dersiniz ? Bu nasıl bir anlayıştır ?
Dayak yedik diyen dövünen ben miyim ? Nasıl ben Emrah ım yahu ? Dövüldük diyip bir sonraki hafta hep beraber maça çıkan sivas ... Stadı isterseniz boşaltırız demelerine rağmen çıkmayan sivas ... Olayı ajıte etmek için kaç hafta medya medya gezende sivas ... Hükmen galip gelen yine sivas ... Ama ben ne yapıyor muşum '' Emrah vari hareketler '' Yav bu konunda neresinden baksam yaşananlar komik birde buna mı gülsem !
5- 5 olarak numaralandırdığımla ilgilidir aslında Nasrettin hoca hikayesi . ( Bilmeyenler için kısaca ; Birgün Nasrettin Hoca Eşşeğini bağlamaz ve Eşşeği çalınır . Köylü toplanır başlarlar yaygara - Hocam nasıl eşşeği bağlamassın - Hocam Eşşek yalnız bırakılır mı ? vs vs vs . Ve hoca dayanamaz '' Yahu Arkadaşlar Hırsızın Hiç mi Kabahati Yok '' Der . ) Olayda önemli olan eşşeğin bağlanmaması değil ! Hırsızın kötü niyetidir arkadaşlar bunu görebilmek için 10 numara gözlüğe gerek yokki ! Hırsız ın kötü niyeti olmasaydı eşşek çalınmayacaktı . Her şey i kötü niyetliler ya şunu da yaparsaya taşırsak PARONAYAK olur çıkarız . Böyle şey olur mu !
6- Daha öncede belirttim . Ben sahaya girilme davranışını onaylamıyorum . Sadece içinde bulunulan şartları söylüyorum . Hiçbir Taraftar hatta Taraftarıda geçtim İnsan mutluyken ( Skor olarak öndeyken ) durduk yere sahaya atlamaz ! Birazda bu kısmından bakın . Ağır provakasyon var diyorum yahu insan etten kemiktendir hiç mi psikoloji denilen durumun farkında değilsiniz ? Benim izin vermem değişim bunla ilgili değildi . 20 bin insanın sokağa çıkıp protesto etmesiydi veya sivas sporla oynanacak her maçta SİYAH bandajla sahada olmaydı . Bunlar aklıma şimdi gelen örnekler ! Buda mazeret üretmek değil olayın gelişim sürecini irdelemektir .
7-Karar a saygı göstermiyorum . Ben saygı duyulabilecek şeylere saygı duyarım gerisi bireysel olarak beni bağlamaz . Ama sevdiğim klüp ( kurum ) ilgili kuruma bağlıdır tabiki verdiği kararlara uyma zorunluluğu vardır ama bu benim zaman içinde bu kurul a karşı koyunlaşacağım anlamını taşımaz !
Tekrar ediyorum AYIP ın en büyüğü bireysel bir olayın tüm CAMİA ya maal edilmesidir ki siz bunu yapıyorsunuz !
8-gs veya febe ye çekilen peşkeşlerden değil futbol un adil olmayan yönünden bahsediyorum . Tüm klup ler aynı kuruma bağlıyken 2 olay arasında ( gs-fb maçını hatırlayalım ; polislerin dövülmesi , sahaya koltuk , su şişesi atılması , yoğun küfür vb ) çok bariz uçurumlar ( Lehimize ) varken AYNI KURUMUN 2 olay a bakış açısı ve aldığı kararlar BARİZ Şekilde hatalı ! Bende üstünü ısrarla çizdiğiniz ilgili kurumun KURALLARI konusunda ciddi sıkıntılar yaşadığını düşünüyorum ve böyle çelişkili kuralların olduğu bir kurumun sağlayacağı adil ortamın yeteri kadar adil olamayacağını düşünüyorum . İşte bu nedenledirki siz bu kurumun kurallarını genel geçer görürken ben görmüyorum ! Kurallar Takımlara Göre Değişiyorsa Kimsede Görmemeli Bence ...
9 -Şapkadan saygı çıkarmak mümkün değildir keşke olsaydı . Emin olun sizden çok sevinirdim . Saygılı olmak , kişinin zamanla edindiği birikimin aslında dışa vurumu . O konudaki ısrarınızada birşey diyemiyorum . Tekrar Etmek istiyorum FİKİR ALIŞVERİŞİ farklıdır TARTIŞMAK farklıdır . Tartışmak kişilere bişey kazandırmaz ! Fikiralışverişi ( Ön yargısız yaklaşım )ise çok şey kazandırır . Tartışmaya asla yokum ! Fikir alışverişi içinse herzaman hazırım .
Kardeşinize büyük geçmiş olsun . En kısa zamanda aranıza döner inşallah .
SaygılarımlaEn son firidin61 tarafından düzenlendi; 21.11.2008, 00:12.
Yorum
-
çok güzel açıklamalar ve bunlar biraz yalakalık koksada aslında doğrular ve bu kişiler asla trabzona karşı düşman değiller bize yakışan ağbeyliğimizi göstermekİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Karadeniz insanı Karadeniz gibi"
Geçtiğimiz sezon Trabzon'da yarım kalan Trabzonspor-Sivasspor maçının ardından iki ekibi bir yıl sonra yeniden karşı karşıya getirecek maç öncesi Sivasspor cephesinden tansiyonu düşürmeye yönelik ılımlı açıklamalar geldi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun "Karadeniz insanının Karadeniz gibi olduğunu belirterek, "Yeri gelir bu vatan uğruna, sevgisiyle, yürekliliğiyle, cesurluğuyla, bir Karadeniz dalgası gibi her şeyin üzerine gidebilir. Yeri gelir misafirperverliğiyle o denizin özelliği gibi sade, duru ve çok misafirperverdir" diye konuştu.
Bülent Uygun, o dönem yaşanan olayların da tamamen Sivasspor ve Trabzonspor camiasının dışında olduğunu ifade ederken, "Bugün Anadolu'nun ağabeyliğini yapmış takımlar zaten böyle ufacık ayrıntılara takılı kalmaz. O yüzden Trabzonspor büyük camiadır, gereken bütün misafirperverliği gösterecektir" dedi.
Trabzonspor'un ligde lider olduğunu ve çok iyi gittiğinin altını çizen Uygun, bordo mavili takımın Teknik Direktörü Ersun Yanal'a da övgüler yağdırdı. Bülent uygun ayrıca "Zor bir maç olacağını biliyoruz. Her maç zor. Çünkü bu yıl Turkcell Süper Lig'de bütün takımlar güçlü ve lig çok renkli geçiyor. Bu maçta tabii ki puan almak istiyoruz. Çünkü buradan alacağımız en az 1 puanın bile ligi üst sıralarda bitirmemizi sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Yorum
-
Firidin Hocam bu ne yahu
Yani padişah fermanı halt etmiş yanında
Açıkçası ben biraz satır atlayarak okudum ama Fatih' in yerinde olmak istemezdim
Hemen hemen aynı şeyleri savunuyor olmanıza rağmen bu kadar cevap hakkının nasıl çıktığını da anlayamadım ya neyse; size kolay gelsin
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Evet; bence de gayet güzel şeyler söylemiş Bülent Uygun..
Yani bunu bir nevi yalakalık olarak görmek pek doğru olmaz
Zira aksi yönde bir demeç geldiğinde de bu kez densizlik olarak kabul ediyoruz doğal olarak..
En azından bir Yılmaz Vural' a oranla çok daha aklıselim yaklaşmış maç öncesinde.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Abartmayalım isterseniz. Kimse ikili münakaşalarınızı okumak zorunda değil arkadaşlar.
Ayrıca birbirinizin yazılarından sürekli hoşnutsuz iseniz ve bu yazıları görmek istemiyorsanız
Üye KP ye oradan da
Engelli Listesini Düzenle ye tıklayarak istediğiniz kişiyi listeye ekleyip yazdığı yorumları görmemeyi deneyebilirsiniz.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum