Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç hakkında ilk yorumumu yazıyorum .

Benim de görüşüm maçın sonucunu taraftarımız belirleyecektir.

Yani inşallah bir kaza yaşamayız ve 3 puanı alırız .

3 puanı alırsak eğer çok büyük yol katetmiş olacağız .

Ancak Sivas'a yenilme ihtimalimiz olduğunu da unutmayalım arkadaşlar sonra büyük hayal kırıklağına uğrayıp , takıma saldırabiliyoruz.

Yorum

• Arkadaşlar Sivas -Konya maçını izleyen sivaslı arkadaşım takımlarının çok kötü oynadığını söyledi.Demekki Sivasta bi form düşüklüğü var.Gelecek hafta Trabzon bizi rahat yener dedi.Bu fırsatı iyi değerlendirip en az üç gol atabiliriz.
      Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Sivasla oynamak icin bundan daha iyi bir ortam olamazdi.
        4 puan farkla lideriz ve oldukca rahatiz.
        Mutlaka kazanmak gibi bir zorunlulugumuz yok ve futbolcularimiz istim üstünde.
        Dolayisiyla zaten gergin gecmesi beklenen bu macta futbolcularimiz baski altinda olmayacaklardir.
        Bu firsati iyi degerlendirip bu maci almamiz lazim.
        Nedeni de puan farkini arttirmak icin degil.Zorluk derecesi yüksek maclarda da kazanabilecegimizi görmek icin.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maçta taraftara büyük iş düşüyor.Sivas'ın hemen hemen her maçında çirkef futbolcuları sahayı karıştırıyor.İster galip ister yenik olsunlar kavga mutlaka var.Taraftaımız geçen seneki yanlışa düşmeden neden büyük olduğumunuzun bilinci içerisinde hiç durmadan takımı desteklemelidir.

Dün de söylediğim gibi stoperlerimiz ve ön liberolarımızın performansı belirleyecek bu maçın skorunu.Nasılsa gol atarız diye düşünüyorum, yemeyelim yeter.

Aman dikkat Trabzonspor aşıkları.Olumsuz bir sonuçta da takımımıza sahip çıkalım.Bu sene olmazsa seneye bu iş kesin olacak.

Lider geliyor lider!

Her satırına katılıyorum ama son satırı okuduğumda yemin ediyorum tüylerim diken gibi oldu,acaip ürpermişim,inşaallah sonu da güzel biter bu sevdanın.

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçta taraftara büyük iş düşüyor.Sivas'ın hemen hemen her maçında çirkef futbolcuları sahayı karıştırıyor.İster galip ister yenik olsunlar kavga mutlaka var.Taraftaımız geçen seneki yanlışa düşmeden neden büyük olduğumunuzun bilinci içerisinde hiç durmadan takımı desteklemelidir.

Dün de söylediğim gibi stoperlerimiz ve ön liberolarımızın performansı belirleyecek bu maçın skorunu.Nasılsa gol atarız diye düşünüyorum, yemeyelim yeter.

Aman dikkat Trabzonspor aşıkları.Olumsuz bir sonuçta da takımımıza sahip çıkalım.Bu sene olmazsa seneye bu iş kesin olacak.

Lider geliyor lider!
            aynen bende katılıyorum inşallah alıcaz bu maçı...
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Henüz bu ligin altından çok sular geçer yenersek tabiki çok güzel ancak olası puan kaybında çok şey kaybedeceğimizi düşünmüyorum.
              Ancak; malum hepimizin bildiği Sivas topçularının özellikle Balili başta olmak üzere çok ciddi tahrik hareketleri ve bizim sporcularımızın ve taraftarımızın çabuk gaza gelmeye olan yatkınlıkları bu maçta galip gelsek dahi ileride başımızı ağrıtacak ceza yada sempatimizi kaybetme(* bu medya, hakemler ve diğer rakiplerin özel bilenmesi gibi ihtimaller içindir* bknz) gibi ihtimalleri düşünerek herkesin üzerine düşeni layığıyla yapmasını istediğim bir maç inanın yok.
              Bu yüzden bu maçın skoru kadar kart ve olası istenmeyen olaylar açısındanda önemi bence şampiyonluğun mihenk maçlarından birincisi olmasını sağlıyor.
              * Bu ülkede şampiyonlukların artık sadece sahada kazanılmadığını hepimiz bilmekteyiz bu sebeple tek yürek olmanın yanı sıra dışarıdan olacak tüm tehlikeleri imkanlar ölçüsünde biz taraftarında üzerine düşen görevi takımına sadece sahip çıkarak ve tereddütsüz desteğiyle sağlaması gerekir diye düşünüyorum.
              Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Vallahi bana şu hep ilk 15-20 dakikada bulduğumuz pozisyonlardan biri gol olacak ve rahat alacağız gibi geliyor. Rahatlıktan kastım elimizi kolumuzu sallayarak değil ama, pozisyon vermeyerek. Hacettepe ve Ankaraspor bence çok daha iyi takımlar Sivas'a göre. Ortamın gerileceği ve Sivas'ın bunu kullanacağı su götürmez gerçekler. Bizim kadromuzdaki futbolcuların çoğu Sivas maçını yaşamamış adamlar. Dolayısıyla biz tribünde geriliriz, Sivas sahada gerilir, bizim çocuklar çok etkilenmez diye düşünüyorum.
                Hacettepe sivas a göre daha iyi bir takim mi?
                Bende de sivasspor a karsi bir hirs var ama bu görüs de bu hirsin abartilmisi olsa gerek.
                Bana göre sivasspor ankaraspordan bile daha iyi ve kaliteli kadroya sahip bir takim.
                Sivassporun bu sezonda bizim disimizda en iyi anadolu takimi oldugunu düsünüyorum.

Yorum

• bu maç 3 ihtimali bir maç 1-0,2-0,3-0
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• zor olan gençler maçını zorda olsa geçtik ya ...sivasıda rahat yeneceğimize inanıyorum..defans ve orta sahamız çok iyi mücadele ediyor kalecimizde iyi. gol yolarındada şanslı olursak ..ki şansımızda var biz sivası rahat geçeriz..

Yorum

• alıcaz bu macıkopa kopaaaaaaa
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu bahsedilen 5li virajdan 15 puan ile çıkacağız arkadaşlar.
                        endişeye mahal yok.
                        en iyisi biziz.
                        Ankaraspor cikti, bizim de cikabilmemiz lazim...

Yorum

• İlk olarak bordomaviii61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mehmet Yıldız ve Sezeri kitledikmi Sivasın gol atması zorlaşır... Biz atmaya bakalım.Bu arada Eses maçı kayseri ve Bursadan daha kolay olur.En sıkıntılı maç kayseri ve Bursa maçı şimdilik...İkiside zor deplasman olacak..
                          Bursayi heryerde herzaman yenebiliyoruz, sivas icerde olan mac ve yenmemiz lazim, burda tek kritik gordugum mac kayseri maci, ondan da en az 1 puan cikarirsak minimum kayipla atlatmis oluruz bu zor viraji...

Yorum

• cok önemli bir maç..bize cok büyük iş düsüyor,artık herkes mevki makam yaş farkı gözetmeden takıma destek vermeli tezahuratlara katılmalı..

yenersek maçtan sonraki curcunayı hayal edemiyorum..ALLAH'ım utandırma
                            1461!

Yorum

• Şu ana dek ligin dişli takımları ile oynamış olduğumuz tüm maçlarda puan kaybettik..

Şu maçta alabileceğimiz bir galibiyet, bu olumsuz tablonun üzerimize yüklediği baskıyı tamamen ortadan kaldıracağı gibi önümüzdeki zorlu virajı da moral açısından kolaylaştıracaktır..

Hatta iddia ediyorum; bu maç sadece 6 puanlık değil tam 15 puanlık bir maç olacak bizim açımızdan..
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Söyle bir kadro ile sansimizin yüksek olacagini düsünüyorum:

------------------------------sylva------------------------------------

serkan-----------------song------------------egemen------------cale--

---------------hüseyin---------ceyhun----------------colman----------

------------------------------selcuk-----------------------------------

yattara--------------------------------gökhan-------------------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X