Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hadi Sivaslıları yabancı madde yağmuruna tutalım!

Küfürler savuralım!

Sahaya dalalım!

Trabzonspor mu? Kimin umurunda...

Yorum

İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kimseyi gaza getirdiğim yok,onlar yüzünden 1 senemi kaybettim ben kusura bakma,senin gibi bana yapılanı unutacak kadar geniş midem yok sadece
      Yahu adami araya aldilar diye sivasli futbolculari sorgulamayin.O macta sivasli futbolcular cok cirkeflik yapti ama sahaya inen gerizekali dayagi haketmisti zaten.Iyi yapmislar..
      Adim gibi eminim ayni olay sivasta olsa ve bizim futbolcularimiz kendisine saldiran seyirciyi dovse helal olsun koclarim benim diye tepki verirsiniz.

Sormasi ayip neyin senesini kaybettin,sivasli futbolculari sorgulayacagina o turunculu aptali sorgula..

Yorum

niye mi kaybettim?
        boş boş konuşmayalım gerçekten
        5 maç sahası kapatılan,3 puanı silinen takım benim takımımdı.sen bu sene takip etmeye başladın herhalde
        o maçta büyük olaylar çıktı taraftar sahaya girdi,sivaslılar onu dövdü,hakem bir hafta öncesi gs-fb maçında anons yaptıramazken bizim maçı tatil etti,hatta valinin garantisini bile görmezden gelerek.
        neyse forumu incelediğinde geçen sene olanlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin.
        iyi geceler
        .

Yorum

zaaten taskinlik yapanlar artik yükü klübe bindiremezler her tarafta kameralar var ve görüntüler artik degerlendirilecek eger ufakta olsa trabzonspora zarar veren ''TRABZONSPOR TARAFTARLARi''(gerci onlara taraftar denmez ama) kendileri cekecek cezayi bunun icin herkesin kendi bilecegi bir is.

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hadi Sivaslıları yabancı madde yağmuruna tutalım!

Küfürler savuralım!

Sahaya dalalım!

Trabzonspor mu? Kimin umurunda...
            böyle birşey söyleyen ya da savunan görmedim,duymadım.
            yalnızca tepkimizi belli etmemiz gerekiyor,ayaklarına top geldiğinde stad ıslıklarla,yuh sesleriyle inlemeli.
            .

Yorum

maca demirleki verseler, ne tapki verirdik acaba, ya da ne yapabilirdik. . .
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                böyle birşey söyleyen ya da savunan görmedim,duymadım.
                yalnızca tepkimizi belli etmemiz gerekiyor,ayaklarına top geldiğinde stad ıslıklarla,yuh sesleriyle inlemeli.
                Size katılıyorum. Ne yazık ki bazıları uç örnekler vererek kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyor...

Yorum

İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu adami araya aldilar diye sivasli futbolculari sorgulamayin.O macta sivasli futbolcular cok cirkeflik yapti ama sahaya inen gerizekali dayagi haketmisti zaten.Iyi yapmislar..
                  Adim gibi eminim ayni olay sivasta olsa ve bizim futbolcularimiz kendisine saldiran seyirciyi dovse helal olsun koclarim benim diye tepki verirsiniz.

Sormasi ayip neyin senesini kaybettin,sivasli futbolculari sorgulayacagina o turunculu aptali sorgula..
                  maç sonu yalan beyan veren , 3 puanı almak için hastanelere giden o turunculu muydu? ben demiyorum o turunculu haklı ama işin bu yanını görmezden gelmeyelim
                  evet 1 sene mi kaybettim , taraftarı olduğum takım uzun süre o maçın ve o maç sonu verilen cezaların etkisinde kalıp iddaasını daha başlamadan kaybetti
                  .

Yorum

Bu maça diğerlerinden farklı bir anlam yüklemek Sivas gibi bir takımı rakip olarak gördüğümüz anlamına gelir, gerek yok.

Umarım her dakikasını keyifle izleyeceğimiz, sonucunda da şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağımız bir maç olur.

Yorum

• Unutmayalım! Tepkimizi Ortaya Koyalım...

Sahamızda oynadığımız geçen sezonki sivas maçıyla ilgili olarak bazı acı hatıraları taze tutmak gerektiği kanaatindeyim. Onun için Bülent Demirlek’in, sivassporlu bazı oyuncuların ve başkanları Otyakmaz'ın o günkü tavırlarını her Trabzonsporlunun, defterlerine silinmeyecek şekilde yazmaları gerektiğini düşünüyorum.

Maç bitmek üzereyken çıkan hadiselerden sonra güvenlik sağlandığı, vali ve emniyet müdürü güvence verdiği halde müsabakayı devam ettirmeyip tatil eden bu hakemi, taraftarımızı ve futbolcularımızı tahrik etme hususunda ellerinden geleni yapan sivaslı oyuncuları, futbolcular arasındaki mücadeleyi Arap-İsrail savaşı gibi cahilane bir benzetmeyle açıklayan Otyakmaz'ı ben hep nefretle hatırlayacağım. Ayrıca bu maçı önce Trabzonsporumuzun lehine tescil eden, bir müddet sonra da takımımızın maçı 0-3 hükmen kaybettiğini bildiren, Haluk Ulusoy’un başında bulunduğu o yanar-döner federasyonu da unutmadım. Bir maçın sahada değil masa başında veya hakem desteğiyle kazanıldığının en çirkin örneklerinden biriydi geçen sezonki Sivas maçı.

Yapılan haksızlıklar unutuldukça yenilerinin yapılması müstehak olacaktır...

Yorum

• Bütün bu ıslık uğultu ws nin bunlara İstanbul deplasmanlarından artık alışmış olan ( o anlamda "kaşar" )Sivas lı futbolcuları daha fazla motive etme ihtimalide var. Kimse kabul etmez bence ama sahaya çıkarlarken onları alkışlamak maçı bizim açımızdan daha laylaylom havasına sokar ve kazanırız...Bunlar da benim fikrim...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          niye mi kaybettim?
                          boş boş konuşmayalım gerçekten
                          5 maç sahası kapatılan,3 puanı silinen takım benim takımımdı.sen bu sene takip etmeye başladın herhalde
                          o maçta büyük olaylar çıktı taraftar sahaya girdi,sivaslılar onu dövdü,hakem bir hafta öncesi gs-fb maçında anons yaptıramazken bizim maçı tatil etti,hatta valinin garantisini bile görmezden gelerek.
                          neyse forumu incelediğinde geçen sene olanlar hakkında daha fazla bilgi edinebilirsin.
                          iyi geceler
                          Biz biliyoruz olaylari da senin anlamadigin birsey var, sahamiz sivasli futbolcular yuzunden kapatilmadi,kendi taraftarimiz yuzunden kapatildi.Gerci iki uc tane suzme salagi taraftardan saymak ne kadar dogru bilemiyorum .Allah askina nerde gorulmus taraftarin sahaya dalip futbolcu dovmeye calismasi.
                          Siradan bir lig maci olarak bakmak lazim, sivas oyle veya boyle guclu bir takim ve sivas gibi takimlarin ligde artmasi gerekiyor.Istanbul takimlarindan her daim puan aliyor,daha ne yapsin adamlar.
                          Acikcasi gecmisle pek fazla ilgilenmiyorum,guzel bir sezon geciriyoruz, buna golge dusurcek herseyden uzak durmamiz gerekiyor.Onlari yuhalamak,tepki gostermek en fazla onlari maca daha fazla motive eder,bu tepkimiz bizim futbolculara gereksiz bir baski uygular.Baska da bir ise yaramaz.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bütün bu ıslık uğultu ws nin bunlara İstanbul deplasmanlarından artık alışmış olan ( o anlamda "kaşar" )Sivas lı futbolcuları daha fazla motive etme ihtimalide var. Kimse kabul etmez bence ama sahaya çıkarlarken onları alkışlamak maçı bizim açımızdan daha laylaylom havasına sokar ve kazanırız...Bunlar da benim fikrim...
                            sivas diye tezahüratta yapalım arada
                            .

Yorum

• İlk olarak -çağrı- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sivas diye tezahüratta yapalım arada
                              Sakin ol olurmu kardeş... Canın ne istiyorsa onu yap ama sakin ol...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Maça böyle bir psikolojiyle başlayıp, olası Sivas golünde veya oyuncumuza yapılan sert harekette tribünlerin tepkisi 'yuh'tan küfürlere geçecektir. Daha da ilerisi yabancı madde olacaktır.

Bu maçta taraftarlarımız büyük bir sınav verecek. Dilerim ceza alacak bir durum söz konusu olmaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X