Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya çiçeklerle karşılayalım da gönderirken çiçeklerin yanına 3 4 adet gol de sıkışıtırsak ellerine güzel olur

fena düşünce değil

Yorum

• Sivas taraftarı geçen maça gelmişti hemen yanlarındaydım bu maça da illaki gelirler gurur yaparlarr şimdii) hani gelmediler korktular deriz diye gelir 5 10 nefer gelsinler kafeslerinde uslu uslu otursunlar
      Alper PEKEN
      Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• neden çiçekle karşılanıp morallendirecekmişiz anlamıyorum,sonuçta rakip..
        mümkünse (değil ama ) pasaport kontrolü yapalım,
        bankolardada uzun uzun bekletelim

Yorum

• valla ne gelecek sivas taraftarı nede onlarn yapacakları beni ilgilendirmiyor. çünkü bizim taraftarımız ne yapacağını nasıl davranacağını bilir. o yüzden önemli olan saha içindeki mücadele olacak bu maçta. ki hemen hemen bütün yorumları okuyorum. bu maçı birden bire derbi maça çevirdik. bizim için sıradan bir maç olmalı. unutmayalım ki bmn takip edilen bir yer. burdan yazılanlar her zeminde yer bulur.

sivas maçının sıradan bir maç olduğunu unutmaylım. lütfennn

Yorum

• Bence Stad dışında gelen sivas taraftarı dövülmelidir.
            Neden mi ?
            Avniaker'in cehennem olduğunu unutan topluluklar var.
            Yok öyle Sivasta ana bacı küfür et burda uslu uslu otur.

yok dostça birşey yazıyım diyorum yazamıyorum.
            7n bitirdin bizi

Yorum

• Piskolojik baskı çok önemli Futbolcular Turuncu Forma Giymeli Taraftarlar turuncu ağırlıklı giymeli tezafuratlar çok baskılı olması lazım.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak yns_emre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Stad dışında gelen sivas taraftarı dövülmelidir.
                Neden mi ?

çok güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün.
                klasik yurdum insanı durmak yok yola devam.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

Neden mi ?

çiçeğede gerek yok kavgaya da ayrıca ben geçen sene Sivas taki maçta ordaydım bize sadece kale arkasında ki küçük bi grup küfür etti herhangi bir olay yaşanmadı ama bütün stadın hep bir ağızdan bağırdığı Trabzon kümeye sesleri hala kulağımda onun için farklı bir galibiyet istiyorum

Yorum

Neden mi ?

kardeşim millet stadlarında adam öldürür bçaklar sahaya atılır ama sen bu dedğini bir yap türkiyenin gündemi pkk gibi direk sana döner. ondan sonra şerefsizler televizyonlarda bas bas bağırır telleri kaldırmaın elektrk verin diye. ama sıkısştırdığınızı acık hırpalayın ona bende varım

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çiçeğede gerek yok kavgaya da ayrıca ben geçen sene Sivas taki maçta ordaydım bize sadece kale arkasında ki küçük bi grup küfür etti herhangi bir olay yaşanmadı ama bütün stadın hep bir ağızdan bağırdığı Trabzon kümeye sesleri hala kulağımda onun için farklı bir galibiyet istiyorum
                      Benim aklımdan hiç cıkmıyor 'hepiniz o.....ç' lafı.. Tüm stadın söylediginide duyuyordum.. Ligtv'den..
                      En son yns_emre61 tarafından düzenlendi; 16.11.2008, 11:32.
                      7n bitirdin bizi

Yorum

• Gerek yok gerim gerim gerilmeye.. Yenelim kazasız belasız geçelim.. 3 puanı alalım yeter.. Sivas benim menzilimden geçen sene çıkmıştır.. Hesabımızı Sivas-Toto 'ya yollayarak kestik biz Acısı içlerinde

Bu sene ise rakiplerimiz içerisinde Sivas yok zaten.. Bizim için 3 puandan öte bir maç değil Böyle bakalım bırakalım onlar geriiim geriim gerilsinler..
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Benim aklımdan hiç cıkmıyor 'hepiniz o.....ç' lafı.. Tüm stadın söylediginide görüyordum ekrandan..
                          bu ligde en nefret ettiğim takımların basında sıvasspor gelıyor ben onları akıslayalım demıyorum kufüru sadece kale arkasındakı kucuk bır grup ettı doğrudur zaten yapılacak olan yapılcaktır bu adamların amacı çirkeflik onun için onalrın eline koz vermemeliyiz dikkatli olmalıyız

Yorum

• 1 olsun bizim olsun ama sivasa bi futbol dersi lazım....
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Arkadaşlar akıllı olalım.Zaten FENERASYON bir pundunu bekliyor ceza yağdırmak için.Milletin ekmeğine yağ sürmeyelim.Bu sefer 15 maç sahamızı kapatırlar.Yine havlu atarız.

Yorum

Benim aklımdan hiç cıkmıyor 'hepiniz o.....ç' lafı.. Tüm stadın söylediginide duyuyordum.. Ligtv'den..
                                aynen bende hatırlıyorum...ama bu maçta herkes dersini alacak...
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X