Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
Sivas taraftarı geçen maça gelmişti hemen yanlarındaydım bu maça da illaki gelirler gurur yaparlarr şimdii
) hani gelmediler korktular deriz diye gelir 5 10 nefer
gelsinler kafeslerinde uslu uslu otursunlar 
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
valla ne gelecek sivas taraftarı nede onlarn yapacakları beni ilgilendirmiyor. çünkü bizim taraftarımız ne yapacağını nasıl davranacağını bilir. o yüzden önemli olan saha içindeki mücadele olacak bu maçta. ki hemen hemen bütün yorumları okuyorum. bu maçı birden bire derbi maça çevirdik. bizim için sıradan bir maç olmalı. unutmayalım ki bmn takip edilen bir yer. burdan yazılanlar her zeminde yer bulur.
sivas maçının sıradan bir maç olduğunu unutmaylım. lütfennn
Yorum
-
çok güldürdün beni. Allah ta seni güldürsün.İlk olarak yns_emre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Stad dışında gelen sivas taraftarı dövülmelidir.
Neden mi ?
Avniaker'in cehennem olduğunu unutan topluluklar var.
Yok öyle Sivasta ana bacı küfür et burda uslu uslu otur.
yok dostça birşey yazıyım diyorum yazamıyorum.
klasik yurdum insanı durmak yok yola devam.

Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
çiçeğede gerek yok kavgaya da ayrıca ben geçen sene Sivas taki maçta ordaydım bize sadece kale arkasında ki küçük bi grup küfür etti herhangi bir olay yaşanmadı ama bütün stadın hep bir ağızdan bağırdığı Trabzon kümeye sesleri hala kulağımda onun için farklı bir galibiyet istiyorumİlk olarak yns_emre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Stad dışında gelen sivas taraftarı dövülmelidir.
Neden mi ?
Yorum
-
kardeşim millet stadlarında adam öldürür bçaklar sahaya atılır ama sen bu dedğini bir yap türkiyenin gündemi pkk gibi direk sana döner. ondan sonra şerefsizler televizyonlarda bas bas bağırır telleri kaldırmaın elektrk verin diye. ama sıkısştırdığınızı acık hırpalayın ona bende varımİlk olarak yns_emre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Stad dışında gelen sivas taraftarı dövülmelidir.
Neden mi ?
Yorum
-
Benim aklımdan hiç cıkmıyor 'hepiniz o.....ç' lafı.. Tüm stadın söylediginide duyuyordum.. Ligtv'den..İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçiçeğede gerek yok kavgaya da ayrıca ben geçen sene Sivas taki maçta ordaydım bize sadece kale arkasında ki küçük bi grup küfür etti herhangi bir olay yaşanmadı ama bütün stadın hep bir ağızdan bağırdığı Trabzon kümeye sesleri hala kulağımda onun için farklı bir galibiyet istiyorumEn son yns_emre61 tarafından düzenlendi; 16.11.2008, 11:32.7n bitirdin bizi
Yorum
-
Gerek yok gerim gerim gerilmeye.. Yenelim kazasız belasız geçelim.. 3 puanı alalım yeter.. Sivas benim menzilimden geçen sene çıkmıştır.. Hesabımızı Sivas-Toto 'ya yollayarak kestik biz
Acısı içlerinde 
Bu sene ise rakiplerimiz içerisinde Sivas yok zaten.. Bizim için 3 puandan öte bir maç değil
Böyle bakalım bırakalım onlar geriiim geriim gerilsinler..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
bu ligde en nefret ettiğim takımların basında sıvasspor gelıyor ben onları akıslayalım demıyorum kufüru sadece kale arkasındakı kucuk bır grup ettı doğrudur zaten yapılacak olan yapılcaktır bu adamların amacı çirkeflik onun için onalrın eline koz vermemeliyiz dikkatli olmalıyızİlk olarak yns_emre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklımdan hiç cıkmıyor 'hepiniz o.....ç' lafı.. Tüm stadın söylediginide görüyordum ekrandan..
Yorum
-
aynen bende hatırlıyorum...ama bu maçta herkes dersini alacak...İlk olarak yns_emre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklımdan hiç cıkmıyor 'hepiniz o.....ç' lafı.. Tüm stadın söylediginide duyuyordum.. Ligtv'den..OSCAR CARDOZO
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum