Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben dört zorlu maçtan 8 puan çıkarmayı çok iyi görüyorum. iyinin ötesi bence süper.
    bahtiyar abi hepsini yenecez hic süphen olmasin
    hicbiri bizim ayarimizda degil toplansalar hicbiri trabzonsporumuzun T" si olamaz

Yorum

• bu hafta sivasspor a en az 2 gol atarız gol yemeden bu maçı kesin alırız ama bizim golcülerimiz yine tutuk oynarsa maç zora girer.bu yıl takımızın en iyi tarafı pes etmiyor son dakkaya kadar mücadele ediyor bi şekilde maçı koparmayı beceriyor.bütün bunlara dayanarak sivassporu yeneriz diyorum rahatlıkla
      bursa ve kayserispor maçlarına gelirsek inanın bursasporu çok rahat yeneriz kayserispora karşı zorlanabiliriz ama onuda yeneriz ben bursa maçından hiç çekinmiyorum kayserispor maçı biraz endişeli ama kayserispor son haftalardaki gibi dengesiz oynarsa onuda rahat yeneriz.kendi sahamızda kocaeli ve eskişehiri rahatlıkla yeneriz ben bu dönem yalnızca fener maçından tam emin değilim fener toparlama sürecine girdi sakat oyuncuları iyileşti kadıköyde işimiz çok zor.
      2.yarı kesinlikle en az 2 transfer yapılmalı forvet hattına fatih alınamazsa forvet hattından feragat edilip ortasahaya 2 tane iyi oyuncu alınmalı bunlardan birisi sol açık olmalıdır,transfer yapılırsa şampiyonluğu son haftaya kadar kovalarız yapılmazsa bu kadro yorulur taşıyamaz bu yükü
      ne mutlu türküm diyene

Yorum

• Sivas la geçen sene olanları unutmak mümkün deil ama hatamızında farkındayız sahaya taraftarlar girdi ve bu kabul edilebilir bişey değil ve ayrıca mehmet yıldız günah keçisi ilan edildiki ona bir taraftar saldırdı kendiside biraz kendini korudu ve karşı tepki verdi asıl hayvan türünden davranışları yapan birkaç sivassporlu var musa mesela ortamı sürekli geren yamadığı pisliği bırakmayan adi bir futbolcu yanılmıyosam muhammed ve hayrettin küçücük çocuğa vuracaz diye kovalamıştı bu adiler

mehmet yıldız karakterli futbolcudur ve ben severim orda en ufak hatası olmamıştır

teknik kadro ve yönetimleride ezilmiş gibi davranıp demeçlerde bulunmuşlardı hoş değildi ve sinirleri o dönem gerdiler ama artık bunları bi kenara bırakmalıyız sivasspor bence düşmanca tavırlarımıza maruz kalması gereken bir takım değildir centilmence mücadele ve misafirperverliğimizi göstermeliyiz kişisel olarak uğraşılması gereken futbolcuları ise üste yazdım eğer illa hedef lazımsa onlar olabilir..

Sivasspor tansiyonu yüksek önemli maçları genelde kaybedeb bi takım ve Trabzona gelirlerken akıllarında bir sürü soru işareti var muhakkak taraftar baskısından korkuyorlar ve taraftarımızda susmadan 90 dk tezahüratta bulunumalı ve sivasllıların şaşkınlığının geçmesine müsade etmemeli

gerçekten zor bi maç açıçası vücut vücuda mücadele gerektiren kondisyon ypratacak bir maç olacaktır bu maçta kendimiz değilde oynadığımız topu çok koşturmak gerekli yetenekli ayaklarımız var eğer içeri giremessek dışardan açarız ceyhunumuz selçuğumuz colmanımız var ben bu maçta artık ceyhun oynarsa eğer ayarı bulacağını ve güzel bi gol atabileceğini düşünüyorum.

biz nezaman rahat maç izledikki sivas maçı rahat olsun zar zor yenecez inşallah
        rahat maç bize göre değil biz stresi seviyoruz

Yorum

• İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bahtiyar abi hepsini yenecez hic süphen olmasin
          hicbiri bizim ayarimizda degil toplansalar hicbiri trabzonsporumuzun T" si olamaz
          asıl böyle bizim kalitemizde olmyandan korkacaksın. 8 i de geçtim yanlış hesaplamışım 7 iyidir.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Sivas forumlarında;

"Siz maçları radyodan takip ediyorsunuz di mi?"

Yazan arkadaş kimdi acaba? Güle güle bi hal aldım. ççç
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• aliriz diye düsünüyorum ama zor gececekdir
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• inşallah alıcaz bu maçıda...
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• Trabzon sampiyon ole ole:meşale1:

Yorum

• Sivas bize rakip degil sivasi darmadagan edecegiz kimsenin kusku olmasin.. Sivas macindan sonraki kayseri ve bursa deplasmanlari onemli takimimiz o maclara konsantre olmali bence

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sivas bize rakip degil sivasi darmadagan edecegiz kimsenin kusku olmasin.. Sivas macindan sonraki kayseri ve bursa deplasmanlari onemli takimimiz o maclara konsantre olmali bence
                      bence bu kdar kolay olmaz.... ama inşallah dediğin gibi olur...
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yns_emre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sivas,Kayseri ve Bursa maçlarından 9 puan çıkaracağımızı düşünüyorum.Ama Eskişehir maçında puan kaybedeceğiz (bence)
                        Eskisehirspor büyüklerin belalisi ve mutlaka bizim maca da cok asilacaktir, haklisin.

Sivasspor, Kayserispor ve Bursaspor. Oldukca zor bir viraja girdik. Bu 3 zorlu mac öncesinde Genclerbirligi'ni yenmemiz fevkalede derecede iyi oldu. Bu 3 mactan birindeki olasi 3 puan kaybi durumunda liderligimiz devam edecek. Sivasspor'u evimizde yenecegimizi düsünüyorum ama Kayserispor ve Bursaspor ile deplasmanda oyanyacagiz ve hicte sanildigi kadar kolay olmayacak bu maclar. Sivasspor ve Kayserispor maclarindan cekinmiyorum ama Bursaspor maci hakikatten oldukca zor bir deplasman olacak arkadaslar.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• umut asist yapmaya baslarsa artik her macta cok daha rahat goller atariz.
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Bordoooooooooooo
                            İmza...

Yorum

• kayseri zor deplesman.. çok iyi alan daraltıyorlar.. rakibe pres yapıyorlar.. takım savunmasında gayet iyiler... ama bursa rakibe basmıyor. oynamasına izin veriyor.. bize uygun bir rakip... bursayı yener kayseriyle berabere kalırız en kötü ihtimal....

Yorum

• sivas maçını alırız fakat m.yıldızı durdurmamız lazım. adam duvar gibi.
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X