Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih KIRAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    RAkip takımın tahriklerine kapılmayacak kadar tecrübeli ve bir o kadarda profesyönel ekibimiz var Baliliymiş Mehmet Yıldızmış ne kadar tahrik ederlerse etsinler bu ekibe yutturamazlar.Tahrik etmekten çok bu defans duvarını nasıl aşacaklarını düşünsünler.Bence hiç düşünmesinler beceremeyecekler!!!!
    Vallaha çok dogru.....
    İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öncelikle kime neden bu öfkeniz ? Hayatınızda hiç hata yapmadınız mı siz ? Veya hata yapmayan birini tanıdınız mı ? Hata yapanı linç mi etmek gerekiyor ? Yaptıgı hatanın bedelini ödemiştir ve ödeyecektir ( Bizede ödetmiştir ) . Üstelik karar mercihi siz misiniz ? Hakim gibi davranmaya başlamışsınız . Ne hakla ?
      Karar mercii olan hakimlerden kurulu kurur karar verdi. Adına tahkim kurulu diyorlar. Beğendin mi kararını.? Ben beğenmedim ama haklı olduklarını söyleyecek cesaretim var.
      Hata yaptım, herkes hata yapar. Ama hatayı yaptıktan sonra "hatasızım" demez. Hatasına mazeret üretmez.

İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonspor Lig de 34 maç oynarsa 33 ünü istisnasız seyrederim . O maçıda seyrettim ve yerimde sinir krizi geçiriyordum . Bu nasıl futbol oynamaktır ! Sahanın ortasında kasten tekme atmak , dirsek atmaya çalışmak her pozisyonun ardında futbolcuyu sağa sola itmekmidir futbol oynamak ? Yedek klubesi yerinde durmaz o da ayrı bir mesele ! Bu futbolsa diğerleri ne oluyor ? 25 * 17 : 425 maç yapıyor . 25 yılda her sene minimum 17 maç oynan şehirde olay çıkmıyorda neden galip gelinen maçın hemde 90 dak.olay çıkıyor ? Hiç düşünmeye , irdelemeye çalıştınız mı ? Olaylara farklı boyuttan bakmayı denediniz mi ?
      Hangi yöneden irdelersem irdeleyeyim değişen birşey olmaz.
      Sahaya girmenin bahanesi olmaz.

Orada '' hırsızı '' kendi anlamının dışında kullandım örneklemek için bunuda yanına yazdım . Biz kabahati eline fırsat verdiğimiz değil kendi fırsatını illegal yollarla almaya çalışanlarda arıyoruz ! Bencede olay böyle gerçekleşmiştir . Bunun aksini hangi yasayla isbat edebilirsiniz ? Benim Yatak odam avni aker dersem ne diyeceksiniz ! Böyle bir mantık olur mu ?
      Kimse size avni akeri yatak odası sayıp içine koruma müdürü tayin etmedi. Beni etmediği gibi. Bu yüzden adaleti ve düzeni sağlamayı yetkilisine bırakmayıp bi de yetki sahibi gibi macera aramanın alemi yok.

Yahu 1 - 0 öndeyim neyin Emrah vari tavrı ? Dak 90 . Emrahvari oranlar zaten almış 3 puanı . Beni bu şekilde neye dayanarak itham ediyorsunz !!!
      Hem sahaya dalıp hem de "dövdüler, hırpaladılar, ezdiler" sözünün ifade şekli budur. Şahsa karşı bir alıntıda yapmadım. Bizzat ezdiler diyen herkese karşı.

Kapıyı açıp içeri girmek değil zorla arkandan itilip içeri girmekle bence eş değer ! Burada da hem fikir değiliz !
      Hangi şekilde olursa olsun adamlara fırsat vermişsin. Hakkın olmayanı yaparak adamlara hak açmışsın. Onlar da kullanmış. Üslubu ben de beğenmedim. Ama önlerindeki yazılı defterden hak açmışız adamlara.

Doğru sahada oynan sert oyun beni ilgilendirmek ama evimde oyuncumun saha içinde dövülmesinede izin vermem ! He ben böyle davranmam bu hatalı bir davranıştır . Ama burada 90 dk laylaylom olan bir maçta oynanmamıştır . Bu da göz önünde bulundurulmalıdır diyorum !
      Oyuncunun saha içinde ne olacağına tribünün verebileceği tepki bellidir. İzni vs. si kimseye yetki ile verilmemiştir. En fazla protesto edilebilir. İzin vermem diye bir söz söyleme hakkı tribünde oturan hiç kimsede yoktur. İzin vermeme görevi tribündeki insanlara ait değil.
      Hatalı davranış olduğunu kabul edip, mazeret üretmeyin diyorum ben de.

Hem Suçlu Hem Güçlü cümlenizide aynen size iade ediyorum . Suçlu veya Güçlü olmamıda siz karara bağlıyamassınız ! Kendinizi ne sanıyorsunuz siz ? Bu seviyede konuşmaya ne hakkınız var ! Lütfen kendinize gelin ! Beni yargılayamassınız !
      Ben kimse ile ilgili karar vermedim. Verilmiş bir karar var zaten ortada. Ben karar mercii değilim dediğiniz gibi. Karar mercii arıyorsanız tahkim kurulu orada. Kararı vermiş. O zaman o karara saygı göstereceksiniz. Madem karar mercii arıyorsunuz, yetki sahibinin kararı bellidir.
      Suç ve güç olayını genel olarak söyledim. Camia olarak bir bireyin hatası sonucu kabahatlisiniz. ÜSte çıkıp güçlü olmaya çalışmak tekrar ediyorum; AYIPTIR..
      Bana iade edeceğiniz birşey yok.
      Israrla Söyüyorum;. Trabzonspor un 3 Puanı Elinden Zorla Alınmıştır ! gs -fb maçını o sezon izleyenler ( olaylar vs vs vs ) Trabzon dan çok daha fazla olay olduğunu görmüştür .

Saygıya davet ediyorum umarım gelirsiniz !

Saygılarımla
      Gs veya Fb ye birşeyler peşkeş çekildi diye bize de çekilsin diyemez hiç kimse. Ben onlar için verilen yanlış kararın bana da yanlış uygulanmasını talep etmem. Başkası kendisinden sorumludur. Mide olayıdır bu. Benim midem kaldırmaz.

Saygısız bir kelime falan kullandığım yok.
      Kimse şapkadan tavşan diye saygı kuralı çıkarmasın.
      Konuşmaları kaldıramıyorsanız TARTIŞMAYACAKSINIZ.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Agahowa oynasa ne yazar biz inandıkdan sonra hiç farketmez.
        aynen,agahowa fenerden başka kime gol atmış

Yorum

• Yahu hayret bir şey

Bir yandan Firidin' in yazdıklarına diğer yandan da Fatih' in yazdıklarına bakıyorum..

Okuduktan sonra her ikinizin yazdıklarına da katılıyorum ama ne gariptir ki siz biribirinize katıl(a)mıyorsunuz

Bence her ikinizin yazılarından bir harmanlama yapmak lazım aslında
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Karar mercii olan hakimlerden kurulu kurur karar verdi. Adına tahkim kurulu diyorlar. Beğendin mi kararını.? Ben beğenmedim ama haklı olduklarını söyleyecek cesaretim var.
            Hata yaptım, herkes hata yapar. Ama hatayı yaptıktan sonra "hatasızım" demez. Hatasına mazeret üretmez.

Hangi yöneden irdelersem irdeleyeyim değişen birşey olmaz.
            Sahaya girmenin bahanesi olmaz.

Kimse size avni akeri yatak odası sayıp içine koruma müdürü tayin etmedi. Beni etmediği gibi. Bu yüzden adaleti ve düzeni sağlamayı yetkilisine bırakmayıp bi de yetki sahibi gibi macera aramanın alemi yok.

Hem sahaya dalıp hem de "dövdüler, hırpaladılar, ezdiler" sözünün ifade şekli budur. Şahsa karşı bir alıntıda yapmadım. Bizzat ezdiler diyen herkese karşı.

Hangi şekilde olursa olsun adamlara fırsat vermişsin. Hakkın olmayanı yaparak adamlara hak açmışsın. Onlar da kullanmış. Üslubu ben de beğenmedim. Ama önlerindeki yazılı defterden hak açmışız adamlara.

Oyuncunun saha içinde ne olacağına tribünün verebileceği tepki bellidir. İzni vs. si kimseye yetki ile verilmemiştir. En fazla protesto edilebilir. İzin vermem diye bir söz söyleme hakkı tribünde oturan hiç kimsede yoktur. İzin vermeme görevi tribündeki insanlara ait değil.
            Hatalı davranış olduğunu kabul edip, mazeret üretmeyin diyorum ben de.

Ben kimse ile ilgili karar vermedim. Verilmiş bir karar var zaten ortada. Ben karar mercii değilim dediğiniz gibi. Karar mercii arıyorsanız tahkim kurulu orada. Kararı vermiş. O zaman o karara saygı göstereceksiniz. Madem karar mercii arıyorsunuz, yetki sahibinin kararı bellidir.
            Suç ve güç olayını genel olarak söyledim. Camia olarak bir bireyin hatası sonucu kabahatlisiniz. ÜSte çıkıp güçlü olmaya çalışmak tekrar ediyorum; AYIPTIR..
            Bana iade edeceğiniz birşey yok.

Gs veya Fb ye birşeyler peşkeş çekildi diye bize de çekilsin diyemez hiç kimse. Ben onlar için verilen yanlış kararın bana da yanlış uygulanmasını talep etmem. Başkası kendisinden sorumludur. Mide olayıdır bu. Benim midem kaldırmaz.

Saygısız bir kelime falan kullandığım yok.
            Kimse şapkadan tavşan diye saygı kuralı çıkarmasın.
            Konuşmaları kaldıramıyorsanız TARTIŞMAYACAKSINIZ.
            Karar mevkisi Hakemler Kuruluysa istemediğin hakem atıldığında yada 3büyük maçlarına kendi taraftar hakemi atılınca neden ses çıkarırız? Ayrıca dayı dayı konuşma bura meydan okuma yeri değil edepli ol! Bir sivaslı bukadar alınmazdı sen sivasın avukatımısın?

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu hayret bir şey

Bir yandan Firidin' in yazdıklarına diğer yandan da Fatih' in yazdıklarına bakıyorum..

Okuduktan sonra her ikinizin yazdıklarına da katılıyorum ama ne gariptir ki siz biribirinize katıl(a)mıyorsunuz

Bence her ikinizin yazılarından bir harmanlama yapmak lazım aslında
              O iki arkadasin fikri gecen sezon beim de oldugum macta ,Trabzonspor taraftarini ikiye ayirmisti.
              Bir kismi sahaya girenleri siddetle reddederken ,digerleri oranin Trabzon oldugunu ve hickimsenin bu taraftari galeyana getirmeye hakki yok diye yirtiniyordu.
              Bence önemli olan ,orada tahriklere kapilmayip sagduyulu olmakti.
              Bunu basaramadigimiz icin kazandigimiz maci kaybettik;daha ne olmaliydi.?
              Sonrasinda 3 puanimizin gitmesi bana göre dogruydu,haksiz olan verilen 5 mac seyircisiz cezasiydi.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Cafer; anladığım kadarı ile Firidin de sahaya girilmesini doğru bulduğunu söylememiş zaten

GW

Yorum

• İlk olarak Uğur Karataş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Karar mevkisi Hakemler Kuruluysa istemediğin hakem atıldığında yada 3büyük maçlarına kendi taraftar hakemi atılınca neden ses çıkarırız? Ayrıca dayı dayı konuşma bura meydan okuma yeri değil edepli ol!

Hakemler kurulu değil.
                  Tahkim kurulu.

Karar mercii arayan sizsiniz. Soruyu bana sormayın.
                  Kendinize sorun.

Sen karar mercii değilsin diyen ben değilim.
                  Madem ben değilim al orada karar mercii.
                  Onun verdiği karar da belli.

Konuşmalarımın içinde dayılık içeren yer neresi?
                  Edebi adabı senden mi öğreneceğim?
                  Soru soracaksan sor, cevap vereceksen ver.
                  İşiniz gücünüz k.vadisi kültürü olmuş.
                  Dayılık seyfo ile gitti...
                  Edepten hayadan bahsedilecek söz etmedim.
                  Yaşına başına bak madem edepten söz edeceksin.

Yorum

Bir sivaslı bukadar alınmazdı sen sivasın avukatımısın?
                    Bunu sonradan eklemişsin.

Ben hata yaptığında söyleyebilenlerdenim.

Nüfus Trabzon-çaykara.

Meslek mühendis..

Ne avukatlıkla ne sivaslılıkla işim yok.

Yorum

• Fatih, hayırdır yahu; İstanbul Trabzon Rusya dan sonra şimdide Ankara...Sen ne kadar mühendisim diyorsan ben ciddi ciddi "toplum mühendisi" olduğunu düşünmeye başladım. Türk-Rus münasebetlerinimi şekillendiriyoruz)
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih, hayırdır yahu; İstanbul Trabzon Rusya

Biraderi hastaneye kaldırdılar abi.. Bir haftalığına ankara..

Onun yanında değilken de evinde bilgisayarına oturuyorum.

Toplasan 3 kere geldiğim şehir. Bilmem etmem.. Eve tünedim.

Yorum

Bunu sonradan eklemişsin.

Ben hata yaptığında söyleyebilenlerdenim.

Nüfus Trabzon-çaykara.

Meslek mühendis..

Ne avukatlıkla ne sivaslılıkla işim yok.
                          Senin bu yazılarını sivaslılar kendi sitesine koyuyor biraz dikkatli yazılar yaz

Yorum

Senin bu yazılarını sivaslılar kendi sitesine koyuyor biraz dikkatli yazılar yaz
                            Koysun bana ne?

Doğru olmadığına inanmadığım şeyi buraya yazmam zaten.

Ben doğru olduğuna inandıktan sonra isterlerse c.başkalığı senfoni orkestrası eşliğinde resmi törende söyletsinler güfteleyip.

Yorum

• Ayrıca o maçta 3 puanımızın gasp edilmesi de bence tamamen saçmalık..

Kurallar çerçevesinde bu doğru olabilir ama o zaman da söz konusu kurallar bana göre saçmalıktır..

Ortada tüm sezon öncesinde şampiyonluk için çalışmış bir takım, tribünlerde 25 bin ve TV başında milyonlarca taraftar varken sahaya kıçıkrık 3-4 kişi daldı diye bunca insanın ceza alması saçmalıktan başka bir şekilde açıklanamaz..

O kadar kalabalıktan sadece 4 kişi sahaya daldı diye bize 5 maç ceza ve -3 puan kesintisi uygulanırken 25 bin kişinin uslu uslu izlediği maçlar sonrasında bize madalya mı takıyorlar sanki?

Birkaç kişinin dangalaklığını koskoca bir camianın tamamına uygulayan başka bir ceza sistemi yoktur herhalde..

Bu tıpkı içtimada bir askerin postalı boyasız olduğu için tüm bölüğün sıra dayağından geçmesine benziyor doğrusu..

Yani itirazım genele; sadece geçen sezonki TS-Sivas maçı ile sınırlı değil..

O sebeple kimse bana geçen sezon aldığımız cezayı bu bağlamda savunmasın..

Bu arada geçmiş olsun Fatih
                              En son Great White tarafından düzenlendi; 20.11.2008, 21:21.

GW

Yorum

Koysun bana ne?

Doğru olmadığına inanmadığım şeyi buraya yazmam zaten.

Ben doğru olduğuna inandıktan sonra isterlerse c.başkalığı senfoni orkestrası eşliğinde resmi törende söyletsinler güfteleyip.
                                Anlamıyorsun galiba senin bu yazıları koz olarak kullanıp dalga geçiyorlar ne kadar inatçı bir adamsınya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X