Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar yukarıdaki yorumların hepine katılmmk mümkün değil.
    3 maç Sivas-kayseri-Bursa !
    Bunlardan 9 puan almak demek ilk yarıyı lider bitiririz.
    Ama diğer maçlarda puan kaybetmeyeceğimizin garantisi yok.
    Tutarız Kocaeline puan veririz.
    3 maçıda alırsak devre arasına büyük puan farkıyla lider gireriz.
    Bu durumda yönetim bombaları patlatır gibi geliyor bana.
    Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 maçıda alırsak devre arasına büyük puan farkıyla lider gireriz.
      Bu durumda yönetim bombaları patlatır gibi geliyor bana.
      Devre arasına her ne durumda olursa olsun, nasıl girersek girelim.
      Sol açık ve orta sahaya direk oynayacak kaliteli adam alınmazsa bu ligi bize bırakmazlar, bunca emeğe yazık olur.
      Kesinlikle sol açık ve 10 numara alınmalı uygun olursa 1 tanede forvet alınabilir.
      Ama bu ikisi olursa bu forvetlere zorla gol attırırlar.
      Yoksa hakikaten yazık olacak bu seneye !
      Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
      O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• allahim kurban oldugum yarabbim su kansizlari avni akerde cehennemin ortasinda tezek ezer gibi eze eze yensek
        ve ardindan gözlerine soka soka kolbastilar oynasak catir catir catlasalar
        ve ben eminim bu olacak allah askina trabzondaki taraftar büyüklerimez sesleniyorum
        cehennemi yasatain yasatinki topa bile dokunamasinlar
        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 17.11.2008, 16:45.

Yorum

Zaten sivas kayseri bursa maçlarından 9 puan alırsak bence şampiyon oluruz. Bursa ve kayseri deplasman zaten. Başka deplasmanımız yok fb haricinde. Kocaeli ve eskişehiri sahamızda yendiimizi düşünürsek bence ilk yarı sonunda en yakın rakibimize bi 10 puan fark atarız. Ama öle kolay değil kayseriyi sivası bursayı yenmek.

Yorum

Kardeşim bilmem dikkatini çekiyor mu ? Bu sene kesinlikle rakip küçümseme yok.Çünkü hem yeni takım olmamız hemde haksız eleştirilere maruz kaldığımız için hep savaşıyor takımımız kazanmak için.O yüzden Kocaeli'ne falan takılmayız.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Sivas,Kayseri ve Bursa maçlarından 9 puan çıkaracağımızı düşünüyorum.Ama Eskişehir maçında puan kaybedeceğiz (bence)
              7n bitirdin bizi

Yorum

• sivasspora gecen sezonun sonunda en güzel cevabi verdik. adamlar bizim yüzümüzden uefaya gidemedi. hesap kesilmistir.

ha tabiki yenelim, ama sivas oldugu icin degil. ligi yukarilarda bitirmek icin yenelim. evimizde oynadigimiz icin yenelim. eze ezemi yenelim? evet, cünkü takimi güzel futbol oynarken görmek hosuma gidiyor. ama kötü futbol ve 3 puan neden olmasin. sadece bu.

besiktas macindaki gibi taraftarimiz olsun, önümüzdeki sivas macini aliriz. sivas macinin önemi, en zorlu dönemeclerden birisi olmasi. cünkü oturmus ve diri bir takim. onu yenersek kayseri ve bursa maclarindada galib gelmemiz gerekiyorki, ilk yariyi lider kapatalim. yenilmek istemiyorum 3 mactada...

bu macin önemi bu.

Yorum

• tolunay kafkas yaparmı bize bir kıyak

Yorum

• bu maçta erdoğdulular acaba pankart açar mı???bu rezilleri taraftarımızla ezeriz bırakın futbolu.ama ne olursa olsun maç oynanmadan kazanılmıyo o yüzden maçı heyecanla bekliyorum.inş görecekler geçen senenin hesabını
                    inadına TRABZON
                    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• ben dört zorlu maçtan 8 puan çıkarmayı çok iyi görüyorum. iyinin ötesi bence süper.
                      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak Orhan_Gazi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        allahim kurban oldugum yarabbim su kansizlari avni akerde cehennemin ortasinda tezek ezer gibi eze eze yensek
                        ve ardindan gözlerine soka soka kolbastilar oynasak catir catir catlasalar
                        ve ben eminim bu olacak allah askina trabzondaki taraftar büyüklerimez sesleniyorum
                        cehennemi yasatain yasatinki topa bile dokunamasinlar
                        Az sakin ol kardeş !
                        Neden bu kadar hırs !
                        Ben geçen yıl o tribündeydim, Allah'ın izni ile Pazar günüde orada olacağım.
                        Ama sonuçta onlar bir şehrin takımı ve istanbul takımlarına karşı olduğu gibi bir antipatim yok onlara karşı.
                        Onlar sıradan bir takım.
                        Büyütmemek gerek !
                        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 17.11.2008, 16:46.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim bilmem dikkatini çekiyor mu ? Bu sene kesinlikle rakip küçümseme yok.Çünkü hem yeni takım olmamız hemde haksız eleştirilere maruz kaldığımız için hep savaşıyor takımımız kazanmak için.O yüzden Kocaeli'ne falan takılmayız.
                          ha Tamam !
                          Dikkat edelim diye söylemiştim.
                          Tama tamam !
                          Kontroldeyse sorun değil. Okey

Yorum

• İlk olarak Celâl Emre Samancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tolunay kafkas yaparmı bize bir kıyak
                            ne demek kıyak nasil zihniyet bu. trabzon sahaya cıkar yener veya yenilir.
                            Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

Az sakin ol kardeş !
                              Neden bu kadar hırs !
                              Ben geçen yıl o tribündeydim, Allah'ın izni ile Pazar günüde orada olacağım.
                              Ama sonuçta onlar bir şehrin takımı ve istanbul takımlarına karşı olduğu gibi bir antipatim yok onlara karşı.
                              Onlar sıradan bir takım.
                              Büyütmemek gerek !
                              güzel abim kusura bakma mac gunu yaklastikca sinirimden kalbim küt küt atiyo
                              ben bunlar kadar cirkef takim hayatimda görmedim
                              en cok zoruma giden bize saha disi olaylara kafa tutabilmeleri
                              eskiden herkes bizden korakrdi simdi noldu herkes elini kolunu salliyo
                              istedigimi hareketei yapiyo bunu kaldiramiyom ya
                              kizmayin bana abi

Yorum

• Burda beni gören eleamnalr atlıyorlar hemen: "Abla Trabzonsporlu musun?" diye.Yok,renk uyumunu sevdim atkının ondan takıyorum diyemiyor tabi insan...

"Evet" deyince,dedikleri cümle "En büyük rakibimizsiniz." oluyor."Kimsiniz siz?" diyorum,zira hangi takımı tuttuklarını bildikelrini sanmıyorum. "Sivas" diyorlar."Öyle mi? Garip...Bizim için öyle değil durum diyorum." Uzatmadan gidiyorum ortamdan...

Allah utandırmasın Trabzonsporum...!

Biliyoruz biz,bizden başka dostumuz yok bizim ve herkes rakip bize...Herkes karşı bize...Ama o günü görüp,can vermeye hazırız biz....

Allah yardımcın olsun Trabzonsporum! Şansın bol olsun...! Taraftarının inancı dolsun yüreğine....
                                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X