Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eskisehirspor büyüklerin belalisi ve mutlaka bizim maca da cok asilacaktir, haklisin.

Sivasspor, Kayserispor ve Bursaspor. Oldukca zor bir viraja girdik. Bu 3 zorlu mac öncesinde Genclerbirligi'ni yenmemiz fevkalede derecede iyi oldu. Bu 3 mactan birindeki olasi 3 puan kaybi durumunda liderligimiz devam edecek. Sivasspor'u evimizde yenecegimizi düsünüyorum ama Kayserispor ve Bursaspor ile deplasmanda oyanyacagiz ve hicte sanildigi kadar kolay olmayacak bu maclar. Sivasspor ve Kayserispor maclarindan cekinmiyorum ama Bursaspor maci hakikatten oldukca zor bir deplasman olacak arkadaslar.
    sivas kayseri kocaeli bursa eskişehir fenerbahçe, ligin yarısını (devrearasını değil yarısını) tamamlamak için yapacağımız bu 6 maçta toplanacak 12 puanın muhteşem olacağını, en az şimdiki kadar farkla halen lider olacağımızı düşünüyorum. hangi maçlarda puan kaybedeceğimizin de bence önemi yok. bırakalım büyük maç önemli durumlarını. şampiyonluktan önemli değil... tarih derbilerde başarısız olup şampiyon olan takımları "şampiyon oldu ama derbi kazanamadı" diye not düşmüyor yanına...
    4 galibiyet 2 mağlubiyet, ya da 3 galibiyet 3 beraberlik deseler düşünmeden "tamam" derim. ama bizim takım fazlasını yapabilecek durumda...
    İmza...

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sivas maçını alırız fakat m.yıldızı durdurmamız lazım. adam duvar gibi.
      bizdede kale gibi egemen-song var.
      Bu maçtan hiç korkmuyorum inşallah umut gökhan ikilisi gününde olursa rahat bir galibiyet alırız.
      Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• Herşeyden önce sivas maçına bakmalıyız diğer maçları konuşmaya şu maçı atlattıktan sonra başlamalıyız...

Sivas zorlu bi ekip ortasahası kolay kolay kırılmıyor ama ben yeneceğimize inanıyorum ayrıcada Umut yine oynatılmalı diyorum
        TeVeZ Ap0
        RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !

Yorum

• sarı kart sınırında olan oyuncularımız var mı acaba?
          3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Sivas - Kayseri bu maçların ikisinide alırsak değmeyin keyfimize...!
            .

Yorum

• Sivas -Kayseri maçından toplam 4 puan bize yeter.
              Kahrolsun endüstiryel futbol.
              YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak Gökhan ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sivas -Kayseri maçından toplam 4 puan bize yeter.
                6 puan varken neden azıyla yetinelim :]
                .

Yorum

• Maçlara beraberlik için değil galibiyet için çıkalım.Her takımı yeneceğiz diye kayde yok fakat istikrarı elden bırakırsak işimiz yaş.
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Kazanma hırsımız herşeye yeter.. Alacağız bu maçları inşallah.. Zaten şu 3 maçı kayıpsız geçersek yolu yarılarız..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bu sivaspor beni çok güldürüyor.

Adamların tarihindeki en büyük başarı 4. olmak.

Kendilerini büyük takım ilan etmişleri

Ya ne insanlar var

Kardeşim sen ilk önce 6 kere şampiyon ol,7 kere Türkiye kupası al,Avrupa'ya tanıt kendini,

Kısacası şimdi git,büyüde gel

Sen büyürken bizde devleşicez doğal olarak.Yani senin bizim seviyemize ulaşman mümkün değil

Hayırlısıyla bu maçı alalım.Allah'ım dualarımızı kabul et bize 3 puanı aldır Ya Rabbiimmm
                      Kahrolsun endüstiryel futbol.
                      YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Uzun zamandır iyi oynayamıyoruz. Sivas iyi takım. Hislerim bu hafta yattaradan patlama bekliyor. İyi bi yattara ile 2-3 farklı kazanırız diyorum. 2-0,3-1 skor tahmnilerim..
                        Uftin Karalardayım...

Yorum

• İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ne demek kıyak nasil zihniyet bu. trabzon sahaya cıkar yener veya yenilir.
                          abi ciddi söylemedim onu

Yorum

• Geçen sene Sivas'ın İstanbul takımlarına karşı başarısız olmasının kilit noktası Mehmet Yıldız ile rakiplerin girdiği mücadelelerdeki hakem yorumlarıdır.

İstanbul takımlarına karşı Mehmet Yıldız'ın sırtı dönük top alırken, vücudunu kullanmasına genelde hakemler faul verdi. Bu sebeple Sivasspor'un ataklarını başlamadan bitiriyordu. Ancak diğer takımlara karşı bu vücut kullanmalar ya Sivasspor lehine faul veriliyordu veya oyun devam ettiriliyordu. Ayrıca rahat oynuyordu. Zaten Mehmet Yıldız'ın etkinliğinin bitmesi Sivasspor'un bitmesi demektir.

Maçın hakeminin bu pozisyonlardaki yorumlarına dikkat.
                            Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Hüseyin'in en az 3 tane golu var
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Tevez Apo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herşeyden önce sivas maçına bakmalıyız diğer maçları konuşmaya şu maçı atlattıktan sonra başlamalıyız...

Sivas zorlu bi ekip ortasahası kolay kolay kırılmıyor ama ben yeneceğimize inanıyorum ayrıcada Umut yine oynatılmalı diyorum
                                çok doğrusun, bence bir sonraki maçın ne olduğunu nasıl geçiceğini ne olabileceğini felan hiç düşünmemeliyiz. sadece önmüzdeki maç. sinerji oluşturmk adına bizim taraftarın yapması gereken bu bence ama heleki futbolcular ve teknik kadro bir maç ötesini bile kesinlikle düşünmemeleri gerekiyor.

farzedelimki lig bu hafta sivas maçıyla bitiyor ve bizim şampiyon olmamız için 3 puan almamız lazım, yada en azından şampiyonlar ligine gidebilmemiz için 1 puan lazım. bu mantalite her maça daha iyi konsantre olmamızı sağlar.
                                bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X