O stadi oyle doldurunki o sivasli oyuncular isinmaya ciktiklarinda ayaklari titresin hissetirin o baskiyi ,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
öncelikle söyleyyeim söylediklerine bakılırsa se bu 70 in içindesin, ve bana kalırsa yüzde 70 i futboldan anlıyor hatta o kadar anlıyor ki fazla ayrıntıya giriyor, farklılıkta buaradan kaynaklanıyor, hemen herkes aynı şeyi söyleyip farklı ayrıntılardan örnekleme yapıyor ve ortaya farklılığın cok olduğu cıkıyor, futbolun birayselliğinden takımsalllığına herşeyin farkında trabzon taraftarı. . .İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen kendimi disinda görüyorum. Niye mi dersin. Ben 96 yilini en aci yasayanlardanim. Ona ragmen, ertesi gün düsündügüm, bu taqkimin kesinlikle dagilmamasi, yani taraftarin onun yaninda olmasi idi. Ama maalesef olmadi.
Mesela 2004 sezonundan itibaren, yani Sampiyonlugu kovaladigimiz yillarda bile iyi bir futbol oynamiyorduk, sadece kisisel beceri ile maclari kazaniyorduk. Iste o zaman bile takimin müthis bir futbol oynadigini söyleyenler cogunluktaydi burada (O zaman sadece misafir olarak giriyordum buraya). Iste yanlis burada, önemli olan o andaki durumu analiz édebilmek
ve bana kalırsa futbolda ayrıntılarla kazanılıyor, özellikle büyük maclaradaBİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .
Yorum
-
ben sivası alkışlama taraftarıyım, ikinci yarı kafada giden bir trabzonspor ile ligden kopmuş bir sivas macında bize faydası olabilir, herşeyi hesaplamak gerek, cünkü son 6 haftaya sivas, kayseri, bursa ve fb maclarını bırakarak gireceğiz, kocaelininde düşme potasında olma ihtimalini göz önünde bulundurursak dişli 5 takım ile macımız var demek. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
bence futboldan anlamak icin cok zahmet gerektirmiyor ondan dolayi bu kadar ilgi goruyor herkes anliyor sadece o kadar cok etken varki hepsini hesapliyamiyorsunuz ama yuzde 70 eger anladigini soyleyen( bir seyde ukalalik yapmak ben anliyorum demek erdemsizliktir ) guruptansa onemli degil eger tum trabzon taraftarindan bahsediyorsan o feci cunku aziz nesin simdi bu benide asti diyecek mezarinda kemileri kiskancliktan catliyacak yani rahat uyuyamiyacak.Arkadasim konustugumuz futbol herkes elestiriliyor bugun futbolun iyiyse ozelinle elestirilirsin ofansin iyiyse defans yonunden elestirilirsin yada sac modelinden elestirilirsin elestirilmekten hicbir futbolcu gocunmaz (hepsi hakarete varmadigi surece) bizim soyledigimiz eksiklikleri ilk farkedenlerdir.İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutboldan cok iyi anladigini iddia eden Trabzonlularin maalesef %70´i futboldan anlamiyor.
Mesela Gökhan Ünal...Bu adam bu takima 2 sezon hizmet vermek icin geldi. Yani sonrasi takima en az 8-10 milyon Euro kazandirmak icin. Oynadigi partneri Umut, top kontrol edemeyen, kisacasi sadece kosan o.
Gökhan´in tek problemi Umut gibi biriyle yeterince uyumlu oynayamamasi. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, anlayan anlar.
Sivas macina gelince, ilk 30 dk. müthis bir futbol bekliyorum ama tek sorun Umut iste!!!
O ilk 30 dk. da gol veya golleri bulursak, fark bile yaratabiliriz. Sahsen bu mactan hic mi hic korkmuyorum.
Besiktas bile Delgado´sunu, Nobre´sini bize karsi oynatamiyorsa, gerisini Sivas düsünsün.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Yani bize kolaylık sağlarlar :: ))İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya birilerine sataşmak istiyorum ama herkes güzel akılcı şeyler yazıyor.
erdal abi sana mı acık muhalefet olsam ne. şimdi biz onları alkışlarsak onlarda bize ikinci yarı maçta kolaylık mı gösterir
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
öncelikle bu %70 trabzonluların arasında siz varmısınız? daha sonra gökhanın bu takıma 2 sene hizmet vermek için geldiğini yazmışsınız. bu adam bu futbolla 2 sene sonra değil bize 8-10 kazandırmak inşallah erdinç gibi alacaklarına karşı bonservisi verilip de gönderilmez. unutmayalım ki erdinç de şampiyonluğun elimizden alındığı sene tolga ile revaçta ve milli takıma alınmadıpı için milli takım heyetini yuhaladığımız bir futbolcu idiİlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutboldan cok iyi anladigini iddia eden Trabzonlularin maalesef %70´i futboldan anlamiyor.
Mesela Gökhan Ünal...Bu adam bu takima 2 sezon hizmet vermek icin geldi. Yani sonrasi takima en az 8-10 milyon Euro kazandirmak icin. Oynadigi partneri Umut, top kontrol edemeyen, kisacasi sadece kosan o.
Gökhan´in tek problemi Umut gibi biriyle yeterince uyumlu oynayamamasi. Uzun uzun anlatmaya gerek yok, anlayan anlar.
Sivas macina gelince, ilk 30 dk. müthis bir futbol bekliyorum ama tek sorun Umut iste!!!
O ilk 30 dk. da gol veya golleri bulursak, fark bile yaratabiliriz. Sahsen bu mactan hic mi hic korkmuyorum.
Besiktas bile Delgado´sunu, Nobre´sini bize karsi oynatamiyorsa, gerisini Sivas düsünsün.
umudun yapamadılarını yazarken ligin 11 haftasında sahada kalan ve bir tane bile futbolcuyu teke tek de geçemeyen gökhan ünalı yazmayı unutmuşsunuz. yani yazdıklarınızdan eğer yanlış anlamadım ise gökhanın formsuzluğu bile umuda kesiliyor. madem sivas maçında sorun umud neden gökhan tek forvet çıktığı beşiktaş maçında harikalar yaratmadı.
bu arada beşiktaş delgadosunu sakat olduğu için, nobresini ise grupda rahat olduğu ve bize beraberliğe geldiği için oynatmadı. arada çok büyük farklar var.
umarım sizde anlamışsınızdır
En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 16.11.2008, 01:15.
Yorum
-
ne bilim belki deİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani bize kolaylık sağlarlar :: ))
Yorum
-
yo kolaylık gösterirler değil ama en azından hırslanmazlar, hatta o dahi kesin değil ama kesin olan birşey biz burda onlara intikam ile yaklaşırsak onlarda bize intikam için yaklaşacaklar, bu kesin. . .İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya birilerine sataşmak istiyorum ama herkes güzel akılcı şeyler yazıyor.
erdal abi sana mı acık muhalefet olsam ne. şimdi biz onları alkışlarsak onlarda bize ikinci yarı maçta kolaylık mı gösterir
BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Yorum
-
abi gerçekten sana inanmıyorum ben. gökhan ünalı gökdeniz gibi bir FORVETLE onarsa ii olur dediniz. bence bu çok doğru bir yaklaşım değil. bir kere gökdeniz forvet değil. gökhan bitirici vuruşları son noktayı koyması ile çok iyi forvet. yani bu adamın yanına pivot santrafor lazım. o da ne yazıkki 190 lardan başlıyor. gökdeniz sadece 170.İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana detayli bir sekilde anlatirdim ama o kadar zamanim yok maalesef.
Buraya üye olmamin tek sebebi Nuri Albayrak gibi birini Trabzonspor taraftarina karsi uyarmakti. Ama sadece normal bir Vatandas oldugum icin kaale bile alinmadi.
Gäkhan´in iyi veya kötü bir futbolcu, daha dogrusu büyük takim golcüsü oldugunu anlamak icin, partnerinin Umut degil, (mesela Gökdeniz´le oynamis olsa) adam gibi bir santraforla oynamis olmasi gerek.
Ha bu arada 3 cacik taraftari beni hic hic ilgilendirmiyor. % l70 lik rakamada burada, yani Trabzonspor´un Dünya üzerindeki en büyük taraftar sitesini baz alarak yorumluyorum
derseniz ki gökdeniz yerden onarda pas atardı. o zaten şimdi de geliyor ceza sahası içinde. ama adama ne olduysa karşısındaki rakibini geçemiyor ki. yani bende artk umuda kızmaya başlıyorum ama lütfen ya sudan sebepler ile de yüklenmeyelim. acık elle tutulu birşeyler bulaım da hakkaten eleştirelim
Yorum
-
ya abi anladım da bunlar anadolunun büyüğü biziz diyen dengesizler. yani bizim başarımızı istemiyenler. bunlar istanbul uşakları abicim. yani sen burda güller çiçekler ile karşıla onlar da nazendelerini yırtar seni yine yenmeye oynar. boşverrrr. şampiyonuz diyeceksek adamın nefesini tıkayacaksın gıtlağına. yok öyle ben alkşlayayım sen bana asılma. kralını oynasınlar abicim. küçük hesaplar yapmayalımİlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyo kolaylık gösterirler değil ama en azından hırslanmazlar, hatta o dahi kesin değil ama kesin olan birşey biz burda onlara intikam ile yaklaşırsak onlarda bize intikam için yaklaşacaklar, bu kesin. . .
Yorum
-
Sivasspor maçi trabzonsporumuz için şampiyonluktan öte bir prestij ve gurur maçi olacaktir umarim avni akerin baskisiyla sivasi hezimete uğratir ve burnu kalkanlarada iyi bir cevap vermiş oluruz hala aklimizda musa hala aklimizda taraftarimiza olan formamiza olan saygisizlik şerefsizlik!!!3 eziklerin kölesini de yeneceğiz hayde trabzonBİZ SENİ ŞAMPİYON OLASIN DİYEMİ SEVDİK
Yorum
-
gb maçındakiserkan balcıyı ortasaya çekip rakibi orda yıldırıp atağa çıkmamız bana daha mantıklı geliyo.yattara da sol taraftya oynayabilir.ortasahanın ortasını da üçleriz.hem comanı da asıl yeri olan ortasahanın ırtasında izleyebilirz selçkla.
benim alıma yatan kadro bu ama hücum gücümüz düşebilir diye çekiniyorum.
son olarak da şunu sölemek isterim
futbolhem de sonuç ne olursa olsun.
--------------------sylva----------------------
tayfun----song---------egemen-----------cale
------------hüseyin-------------------------
serkan---selçuk------colman-----------yattara
----------gökhan----------------Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum