BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
intikam sahada yorum yaparken şiddetle sporu ayırt etmek gerekir diye düşünüyorum bakıyorumda sanki birilerine gaz verircesine yorumlar mevcut yarın olumsuz bir hareket bize zarar verecek bu hareketi yapanlarda taraftardan çok maganda olarak olarak tabir edilecek bunuda kimse unutmasın....
Bizimkiler yine adamların sitesini işgal etmiş ,boşverin uğraşmayın.
Bende bi bakayim dedim onların sitesine çok terbiyesiz şeyler yazmişlar ama içlerinde akıllı bi kaçtane adamda yok değil inşallah onlara kim olduğumuzu gösterecez ..
Zorluk derecesi bakımından antep maçı gibi bir maç olucak diye düşünüyorum. Sivas trabzon karşısında antepin yaptıgı kadar top yapamaz ortasahada. Ama ortada bir balili faktörü var. Bu adam mehmet yıldızdan daha tehlikeli bu maçta. Sivas büyük ihtimal karşımızda kontraatak oynicak bu oyuncuyu durdurursak oyunu alırız gibime geliyor. Forvetlerimiz gününde olup golu erken bulursak farka bile gidebilir oyun. Ama bulşamazsak da aynı oranda zorlaşır.
Dün yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra TV izlemeye gittim ve yaklaşık 20 dk sonrasında Kanaltürk te Melih Gökçek'i dinledim, sizde okumuşdursunuz bugün gazete ve internet sitelerinde. Bu Yunus Yıldırım ligin en eyyamcı hakemidir. Hiçbir maç kazanamadık, hafızası güçlü olanlar bizim maçlarımızdaki eyyamlarını iyi hatırlar.Umarım Sivas maçı da dahil hiçbir maçımıza bu hakem müsveddesi verilmez.
bu adam özellikle evimizdeki g.antep maçını ileden çıkartmıştı. o maçta tam olarak birilerinin emir eri olduğunu farkettim. sanırım hakemler arasında baya torpili birisiymiş. arkası kuvvetli yani bu maç olmasada ilerleyen maçlarda tetikcilik görevini üstlenecektir
bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır
Arkadaşlar yukarıdaki yorumların hepine katılmmk mümkün değil.
3 maç Sivas-kayseri-Bursa !
Bunlardan 9 puan almak demek ilk yarıyı lider bitiririz.
Ama diğer maçlarda puan kaybetmeyeceğimizin garantisi yok.
Tutarız Kocaeline puan veririz.
Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum