Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en rahat kazanacağımız maç inanmasam sun ekspres sabah 0.7 uçağıyla gidermiydim
    ismail abi seninle ayni takimi tuttugum icin gurur duyuyorum cehennemi en güzel
    tatacaklar kansizlar bende biletere bakiyorum uygun bulursam gelecem

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizimkiler yine adamların sitesini işgal etmiş ,boşverin uğraşmayın.

Heralde misafirlere açık bir site , Allahtan bizde öyle bir durum yok

Yorum

• birakalim intikam, hesap gibi laflarida kadrolari degerlendirelim.

taraftar acisindan gol attik zatende, futbolculari degerlendirsek daha iyi olur

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim bildiğim bu adam geçen haftaki maçta cezalı idi. bu hafta bize karşı oynayacak. ama senin rakamlara göre haklısın???
          Hayır Konya maçında oynadı ve 4. sarı kartını gördü.. Bize karşı yok..

Diallo neden bize karşı yok onu bilmiyorum ama?
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• macı intikam olarka gormemek gerekiyor ama ben intikam olarak goruyorum

yenecegiz sivası bu sene ALLAH'ın izniyle.

Yorum

• 3 atar 1 sayarız diyorum o kadar net !!
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• intikam sahada yorum yaparken şiddetle sporu ayırt etmek gerekir diye düşünüyorum bakıyorumda sanki birilerine gaz verircesine yorumlar mevcut yarın olumsuz bir hareket bize zarar verecek bu hareketi yapanlarda taraftardan çok maganda olarak olarak tabir edilecek bunuda kimse unutmasın....

Yorum

• Sivas'ın forumlarında Sivaslıdan çok Trabzonlu var.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizimkiler yine adamların sitesini işgal etmiş ,boşverin uğraşmayın.
                    Bende bi bakayim dedim onların sitesine çok terbiyesiz şeyler yazmişlar ama içlerinde akıllı bi kaçtane adamda yok değil inşallah onlara kim olduğumuzu gösterecez ..
                    SÜRMENELİİİ...
                    https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• İndiririz yiğidoları dağdan..

Çok fazla artist olmuş bunların taraftarları..
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• yenmek lazım yenmek lazım sivası trabzonda ezmek lazım.

Yorum

• Zorluk derecesi bakımından antep maçı gibi bir maç olucak diye düşünüyorum. Sivas trabzon karşısında antepin yaptıgı kadar top yapamaz ortasahada. Ama ortada bir balili faktörü var. Bu adam mehmet yıldızdan daha tehlikeli bu maçta. Sivas büyük ihtimal karşımızda kontraatak oynicak bu oyuncuyu durdurursak oyunu alırız gibime geliyor. Forvetlerimiz gününde olup golu erken bulursak farka bile gidebilir oyun. Ama bulşamazsak da aynı oranda zorlaşır.

Yorum

• İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün yukarıdaki yazıyı yazdıktan sonra TV izlemeye gittim ve yaklaşık 20 dk sonrasında Kanaltürk te Melih Gökçek'i dinledim, sizde okumuşdursunuz bugün gazete ve internet sitelerinde. Bu Yunus Yıldırım ligin en eyyamcı hakemidir. Hiçbir maç kazanamadık, hafızası güçlü olanlar bizim maçlarımızdaki eyyamlarını iyi hatırlar.Umarım Sivas maçı da dahil hiçbir maçımıza bu hakem müsveddesi verilmez.
                            bu adam özellikle evimizdeki g.antep maçını ileden çıkartmıştı. o maçta tam olarak birilerinin emir eri olduğunu farkettim. sanırım hakemler arasında baya torpili birisiymiş. arkası kuvvetli yani bu maç olmasada ilerleyen maçlarda tetikcilik görevini üstlenecektir
                            bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• Arkadaşlar yukarıdaki yorumların hepine katılmmk mümkün değil.
                              3 maç Sivas-kayseri-Bursa !
                              Bunlardan 9 puan almak demek ilk yarıyı lider bitiririz.
                              Ama diğer maçlarda puan kaybetmeyeceğimizin garantisi yok.
                              Tutarız Kocaeline puan veririz.
                              Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                              O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• Vallahi ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım da şu Sivassporluları mağdure görünümüne sokmayalım yine.

Bıktım arkadaş ağlak futbol kulüplerinden.

Aman ha, itidal ve de itidal.

Trabzonsporumuzu destekleyelim sadece.
                                Sadece ve sadece.
                                Ve kazanalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X