Bende Gençler maçından daha kolay geçeceğini düşünüyorum... Ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanacağımıza inanıyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com Sundu : Trabzonspor 0 - 0 Sivasspor
Daraltma
X
-
6 günde 3 maç oynuyoruz.Ardından 9 günde 1 maç.
Nasıl program düzenliyorlar...Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
sivas maçı kolay bi maç değil... hem geçen yılı düşünerek bu maça çıkarsak işimiz dahada zorlaşır... onlar bunun farkında ve en iyi şekilde kullanacaklardır bunu... takımı ve taraftarı sinir etmeye çalışacaktır... sakin olup sadece oyunu düşünmek ve maçı almayı hedeflemek lazım... eğer bu maçı alırsak bu hafta baya bi rahat ederiz diye düşünüyorum çünkü puan farkı fikstürden dolayı her an artabilir... bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
-
Sivas maçını alacağımıza eminim o maçta iyi oyun neticesinde alacağız hemde 3 puanı ve geçen senenin cevabını bu şekilde onları sahadan silerek şov yaparak vereceğizzz..
TeVeZ Ap0RaB'La ARaNa GiReN ŞiFReYi ÇöZ !
Yorum
-
İntikam maçı gibi görürsek zarar görürüz, taraftar ile kazanacağımız bi maç..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Arkadaşlar unutmayın yolumuz şampiyonluk.İntikam kavga gibi bu maç öncesi kullanacağımız kelimeler vede futbolcularımıza yükleyeceğimiz saha dışı misyonlar bize en büyük zararı verecektir.Uutmayalımki alacağımız bir galibiyet en büyük ve güzel cevap olacaktır sivaslılaraTRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR
Yorum
-
Bu maç kesinlikle intikam maçı değil. Ligde oynayacağımız diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Olaya intikam diye bakarsanız kendinize ve takıma zarar verirsiniz. Eğer takımın zarar görmesini istemiyorsanız artık aklı başında bir taraftar gibi davranın. Kimseyi de intikam diye strese sokmayın. Artık fanatizmi bir kenara bırakın. Futbolun da bir spor olduğunu unutmayın da tadına varın.
Maç elbetteki diğerleriyle olduğu kadar zorlu geçecek. Bir tane kolay maç gösterebilir misiniz bana? Sivas takımı Fener'i yendi, Beşiktaş'la deplasmanda berabere kaldı. Gençler maçı için de kolay diyenler çoktu; ama ne kadar zorlandığımızı herkes gördü. Herkes aklı başında davranıp takıma 90 dakika boyunca destek olsun. Elbette kazanmayı çok istiyoruz ama olası bir ters duruma da her zaman hazırlıklı olalım. Bugün dünyanın en iyi takımları dediğiniz takımlar bile kimlere yeniliyor. O yüzden fazla düşünüp de çıldırmayın sonra.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum