Trabzon akp belediye başkan adayı Trabzonspor la ilgili konuşacak birazdan atvde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
İlk olarak Zeynep Terzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim Hala UMUDUMUZ var
Ne olursa olsun bu sene 7 gelecek Allahın izniyle
inşallah
TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
Başkanın açıklamalarını dinledikçe ümidim azalıyor..
Bu sene şampiyonluk hedefte yok diyor, takımda stres yaratmamak için, başkan şampiyonluk hedeflemiyor diye nasılsa rahatladılar sanki takımca
Başkan ters tepki oldu sanki bu açıklamaları.. Gaz ver başkanım gaz ver bu takıma güven en önemli etken..
Oyuncuların yerinde ben olsan Başkan bize güvenmiyor diye düşünebilirim yani..
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Sezon basinda'da ayni bu laflari söyledi, "bu seneki hedefimiz Avrupa kupalarina katilmak" dedi ve sunuda dedi "bu sezon'dan sonra hedefimiz sampiyonluk olacaktir"İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın açıklamalarını dinledikçe ümidim azalıyor..
Bu sene şampiyonluk hedefte yok diyor, takımda stres yaratmamak için, başkan şampiyonluk hedeflemiyor diye nasılsa rahatladılar sanki takımca
Başkan ters tepki oldu sanki bu açıklamaları.. Gaz ver başkanım gaz ver bu takıma güven en önemli etken..
Oyuncuların yerinde ben olsan Başkan bize güvenmiyor diye düşünebilirim yani..
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=54178
yani senin dedigin gibi oyuncular yok böyle düsünürler yok böyle .. öyle düsünmezler cünkü sezon basindan beri diyor bizim baskan bunu
Yorum
-
Bu yıl hedefte şampiyonluk var, başkanın açıklaması takıma öz güven yaratmak için.. Başkanın düşüncesi Şampiyonluk..İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon basinda'da ayni bu laflari söyledi, "bu seneki hedefimiz Avrupa kupalarina katilmak" dedi ve sunuda dedi "bu sezon'dan sonra hedefimiz sampiyonluk olacaktir"
yani senin dedigin gibi oyuncular yok böyle düsünürler yok böyle .. öyle düsünmezler cünkü sezon basindan beri diyor bizim baskan bunu
Takım Başkanın bu kadro ile şampiyon olamayız, 1-2 takviye gerek açıklaması futbolcuların pek olumlu düşüneceğini sanmıyorum..
Önümüzde ki yıl bundan daha iyi bi çizgi yakalayacağımızın garantisini kimse veremez asıl yanlış olan bu olmaz mı?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Başkan sanki öyle, yada bana öyle geliyor..İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHazırız ama çaktırmıyoruz.@tsmustafakemal
Yorum
-
Bence bizim de öyle olmamız lazım. En azından bu yıl için.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan sanki öyle, yada bana öyle geliyor..
Yorum
-
bir yerde eksilkler var..aslında fiskstür kalan haftalar için çok ii..sadece moral vede inanç lazımm.eziklerin fikstürü vede birbirleriyle maçları var..inanın biz bundan sonraki her maçı alacak kapasiteye sahibizs..umut yada gökhna kazmasından birini kesmek kaydıyla..beşikdüzü_akkese
Yorum
-
Özgüven lazım, Başkanın bu yıl şampiyonluk beklemiyorum yerine takımı sürükleyici mesajlar vermesini bekliyorum !
Adnan Polat :"21:45'te şampiyonuz"
Mustafa Denizli "26. Hafta lideriz" vs vs gibisinden takıma Öz Güven gerek@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum