Neden üzerimizde baskı olsun, bence hepimizde yeni bir heves var. 7. şampiyonluğa inanan taraftar, inanan yönetici, inanan hoca ve inanan futbolcular varsa %51 şampiyonuz demektir. Herkes bilmeli ki maçlarımızı sadece rakip onbir kişi ile oynamayacağız. Hakemler, federasyon, medya hepsi bize rakip olacaklar bu sene. Ama iyi bir kadro kurduk (2-3 nokta oyuncu daha gelirse) söke söke şampiyonluğu alacağız bu defa.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Biz her zaman hazırız.
İnşallah bu sene şampiyonluk bize nasip olur...
Yorum
-
o günün hayaliyle yaşıyoruz kesinlikle hazırız istanbulun halini dusunemiyorum her taraf bordo mavi bundan daha onur verici birsey olamaz heralde insanların bize imreneke bakması eski gunler için hep beraber arkandayız sadri baskanımızİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
güzel ve yerinde yazı olmuş...
Kendimi bildim bileli destek olmuşumdur savunmuşumdur takımımızı ve 27 senedir de şampiyonluk düşüncesiyle yaşadım ve her zaman her sene buna canı gönülden inandım...
tabuları yıkan takım 7. yide hakkıyla alacak Allahın izniyle....
Gazamız mübarek ola...!!!!
Hep Yek
Hep Tek
anlayışımızla yine arkandayız..."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
Bir kaç transferle hemen bahar gelmiyor ne yazık ki. Şu anda güzel bir hava oluştu. Hücum ağırlıklı bir kaç transfer daha yapılırsa iyi bir takım oluruz. Ancak şampiyon bi kadro kurduğumuzu düşünmüyorum. Eğer bu kurulan kadro oturur, uyum sağlanırsa önümüzdeki sene bir kaç nokta transferle işimiz daha da kolay olur. Genel tabloya baktığımızda başarı için bütün şartlar oluştu gibi. Yönetim güzel çalışıyor, futboldan Trabzonspor'dan soğuyan taraftar tekrar gaza gelmiş durumda. Birbirini yiyen camia duruldu birlik beraberlik sağland gibi. Bunlar güzel şeyler. Allah bozmasın. Bu sene şampiyon olamayız mı peki ? neden olmasın. Tarihteki en büyük zaferler, orduların sayı olarak kalabalık ve silah olarak tam donanımlı olmasından ziyade taktik anlamında iyi yönetilen, inanç ve hedefe odaklananların eseridir. Bunu sağlarsak tekrar neden olmasın.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
o zaman mağlubiyette beraberlikte kötü pas atışında veya hatalı bir gol yenildiği zaman çılgınlarca takımımızı desteklemeyede varız.öyle değilmi arkadaşlar.
evet ben bu mantaliteyle 7. şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum ve hazırım.tur için arabamı dahi aldım!!!!
Yorum
-
KUTADGU
İyi tespitler....İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç transferle hemen bahar gelmiyor ne yazık ki. Şu anda güzel bir hava oluştu. Hücum ağırlıklı bir kaç transfer daha yapılırsa iyi bir takım oluruz. Ancak şampiyon bi kadro kurduğumuzu düşünmüyorum. Eğer bu kurulan kadro oturur, uyum sağlanırsa önümüzdeki sene bir kaç nokta transferle işimiz daha da kolay olur. Genel tabloya baktığımızda başarı için bütün şartlar oluştu gibi. Yönetim güzel çalışıyor, futboldan Trabzonspor'dan soğuyan taraftar tekrar gaza gelmiş durumda. Birbirini yiyen camia duruldu birlik beraberlik sağland gibi. Bunlar güzel şeyler. Allah bozmasın. Bu sene şampiyon olamayız mı peki ? neden olmasın. Tarihteki en büyük zaferler, orduların sayı olarak kalabalık ve silah olarak tam donanımlı olmasından ziyade taktik anlamında iyi yönetilen, inanç ve hedefe odaklananların eseridir. Bunu sağlarsak tekrar neden olmasın.
Katılıyorum
Yorum
-
Ben hazır değilim!
Şampiyon olduğumuzda nasıl sevineceğimi bilmiyorum. O hissi nasıl yaşayacağımı bilmiyorum.
Tunga Abi,
7 yi görünce bir transfer haberi de Tunga abiden gelecek sandım bir an. Bu sene diğer senelere nazaran daha iyi yapılanıyoruz. İçimde bir heyecan var zaten kıpır kıpır şimdi bu güzel yazıyı da okudum ya " HAZIRIZ " diyorum.
Şampiyonluk yakışır! BU BÜYÜK TARAFTARA..
diye de ekliyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
en önemlisi sezon öncesi travması yaşamadan sezona umutla ve hevesle bakan muhteşem bir taraftar.
bu cümle haricindekilere katılıyorum ama maalesef bizim SEYİRCİMİZİN TARAFTAR olabilmesi için daha oldukça yol almamız gerekiyor. Buradaki taraftar profili ile tribünlerdeki taraftar profili arasında ciddi farklılıklar var. Bu konuda hepimize ciddi görevler düşüyor. Benim aklıma gelen yapılması ve yapılmaması gerekenler;
1)Hiçbir şekilde , her ne olursa olsun sahaya birşey atmamak, meşale yakmamak, sahaya girmemek
2)toplu olarak hakarekt ve küfredip sesimizi boşu boşuna kısacağımıza bu enerjiyi takımımızı desteklemek için kullanmak
3)tribün gruplaşmalarına son vermek , o mahalle bu grup çekişmelerini bir kenara bırakıp trabzonspor için yapılan ve iyi olan herşeye destek vermek
4)takımımız galipken değil son düdük çalıncaya kadar desteklemek ve son düdük çalındıktan sonra da o maç kötü bile sonuçlanmış olsa bir sonraki maçı düşünerek takımımızı alkışlarla sahadan uğurlamak.
5)bu sene yeni kurulan takımın özellikle ilk dönemde uyum sorununu aşıncaya kadar olası mağlub iyetlerine hatta farklı yenilgilerinde takıma köstek değil destek olmak
ve son olarak ben kulübün yerinde olsam yaptıkları bunca güzel işe bir yenisini daha ekler tribünler için uğraşırım.
500 adet davul alıp bu davulları çalacak kişileri eğiterek, koordineli bir destek verilmesini sağlarım. bunu yapan bir kulüp görmedim bu konuda ilk olabiliriz.
renkli kartonlarla tribün showları yapılmasıda desteklenmelidiri diye düşünüyorum.
yani bunca doğru işin arkasaından bizlere çok büyük göerv düşüypr. haydi sıra bizde...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

umarım bu yıl bizim yılımız olur...
Yorum