Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşağıda yazan olaylar ve kişiler tamamen hayal ürünüdür.

BARONLAR VADİSİ VE ÜÇ KIZKARDEŞLER

Çırak: Olmuyor Patron olmuyor. Bu Hamsispor ne yaparsak yapalım Zirveden kopmuyor. Sırf olumsuz etkiliyor diye Cumartesi 15:15 e aldık maçlarını yine koparamadık. Artık Uğur bile deniyoruz. 15:15 maçları uğursuz gelsin umuyoruz.

Baron: Daha Öğrenmen gereken çok şey var. Biz 25 senedir uğraşıyoruz Şampiyon yapmadık hala pes etmediler. İflahımızı gevrettiler. Ama elimizdeki enstrumanlar bol. Birisi olmassa öbürünü kullanıyoruz. Ama en önemlisi de Hakemler. Bana Hakemleri tayin etme yetkisi versinler amatör bir takımı dünya şampiyonu yapıyım.
    Çırak: Nasıl yani patron direk hakemlerle mi işi bitireceksin.Bu zamanda Tv var medya var. 50 kez izleniyor her pozisyon.
    Baron: Ahahaha.. İzleniyorda ne oluyor. Eskiden daha kolay oluyordu bu işler. Araya aracılar koyuyor haber gönderiyorduk yada direk telefon ediyorduk. Şimdi teknoloji değişti mertlik bozuldu.
    Çırak: Nasıl yani ?
    Baron: Şimdi her tarafta gizli kameralar dinleme cihazları her taraf heryer dinleniyor. Açıkça emir buyuramıyoruz.
    Çırak: E dinlensin patron zaten bizden yana değil mi her yer basın medya üçkızkardeşler.....
    Baron: Sen bu üç kızkardeşleri bilmessin. Bunları besleriz besleriz bi birbirine düşmeye görsünler. Ne seni tanırlar nede beni. Eski kirli çamaşırları hemen ortaya döküverirler. Hem İnsanlarda bozuldu. Bu bizim elemanlardan biri yarın bir gün çulsuz kaldımı yazar "Bir hakemin itirafları" diye bir kitap hem satış rekorları kırar hem para kazanır. Ayıkla pirincin taşını ondan sonra. Ama şimdi bizde kendimizi geliştirdik. Dolaylı yollardan götürüyoruz işi.
    Çırak: Mesela ?
    Baron: Geçen haftaki Hamsispor-Salatasaray maçına kimi atadık? Yunus Yıldız'ı. Yunus hangi takımlı biliniyor ? Fenerli.. Dolayısıyla Hamsispor un bir itirazı olmadı ama Salatasaray geçmişteki bir maçtan dolayı isyan etti. Bu hakem nasıl verirlir dedi bastı yaygarayı? Maç bitti ne oldu? Yunus sayesinde Hamsispor uc puanı alamadı. Şimdi bu insan psikolojisidir. Bir insan bir grup tarafından kotulendimi bilinçaltında o gruba yaranmak icin bir mekanizma oluşur. Yunus akşam maçı izlediginde kendide şaşırmıştır. O kararları nasıl verdigine. Bir taşla iki kuş. Hem Hamsispor'un üç puanını aldık hemde kızkardeşi memnun ettik.
    Çırak: Büyüksün patron.. Ama bu hamsispor da kaç yıldır direniyor bir turlu pes etmiyor.
    Baron: Ah o Hamsispor olmassa ne rahat uyuyacamda uykularımı kacırıyor. 25 yıldır biz darbe vurdukca daha da guclendiler pes etmiyorlar bir turlu. Adı Hamsispor ama onlarda Balina kadar yürek var.
    Çırak: E onlarda katılsa olmazmı bu sisteme onlarıda arada sırada görsek.
    Baron:Yok onlar kahraman olacak ya istemezler öyle haksız başarıyı. Beceremezler yalancı pehlivanları yenmeyi. Herşeyi hakkederek isterler. Ayrıca sistemimizi kurduk. Biz üç kızkardeşi ne kadar allayıp pullarsak o kadar iyi pazarlıyoruz. Medya Raiting gelirleri Naklen yayın gelirleri falan filan işte.
    Çırak: Ama patron yıllardır tiyatro izlettiriyoruz desene.Haksızlık degilmi bu ?
    Baron: Boşversene herkes hayatından memnun üçkızkardeşler ve figüranları.Ah bide şu Hamsispor olmasa. Şu pencereyide kapat bu sene nedense kuzeyden sert esiyor rüzgar yine

Yorum

• şafak ......72...

Yorum

• 7 için yola koyulduk biz bi kere sözümüzden dönmeyiz..
        Ama Bu Sene Ama 3 Sene Sonra..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Fenerbahçe'nin kaybetmesi ile şampiyonluk inancım 2'ye katlandı..

Şafak 72
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Fe-be'den korkum yok. Kaybetmesi gereken Jimnastikci kargalar ve Zirtavasspor.
            7 Ye inaniyoruz ama o son haftalarda verdigimiz havaya ucup giden puanlarimiz yok mu iste o puanlara 7 icin cok yanacagiz.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İnanıyorum ! Şafak 71
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• hazır olmamı hemde ne hazır.ama sabır bu sene olmasakta bıraz daha sabır herşey bi anda yıkılmamalı
                Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnanıyorum ! Şafak 71
                  benden erken davrandın

Yorum

• son 4 macin 3u icerde ama birtanesini bile kazanamamisin neyin sampiyonlugundan bashediyoruzki?
                    icimden geceni yazayim hic ama hic inanmiyorum sampiyonluga bu sezon..
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      son 4 macin 3u icerde ama birtanesini bile kazanamamisin neyin sampiyonlugundan bashediyoruzki?
                      icimden geceni yazayim hic ama hic inanmiyorum sampiyonluga bu sezon..
                      Aslında Düşündümde. Biz İnanmayalım, bjk inanmasın, sivas inanmasın kim inanacak.. Diyoruz Bu Sene olmassa Bile Seneye, olmadı bidahaki seneye..

Şampiyonluk umudumuz bitmez, bitmeyecek..
                      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Açıkçası Antep maçı biraz önem arz ediyor. Geçen haftalarda kaybedilen puanlardan ötürü oyuncularımız bu maça asılacaktır. Direnç gösterirlerse 3 paun bizim olabilir. Ve sonraki haftalarda epey puan toplayabileceğimize inanıyorum...

Kalan 10 maç içinde umarım bu hafta Antep'i mağlup ederiz...
                        Bence ardından 2 maç daha diğerlerine göre kritik; biri Sivasspor, diğeri de Kocaeli...
                        Şampiyon olmak istiyorsak ne olursa olsun Sivas'ı da yenmeliyiz...

Benim umudum hala çok...

Dua ile...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• Lider'in 3 puan arkasindayiz. Hic bir sey icin cok gec degil. Bu karamsarliga niye kapiliyoruz?

Yorum

• Hic hazir degiliz.
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Herşey UEFA kupalarına katılmak için olmalı teknik düşünmek gerek şampiyonluk havasından çıkıp 3. lüğü kaybetmemek gerek en kötü 4. olmamız lazım 5. olursak saf dışı kalıyoruz.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Herşey UEFA kupalarına katılmak için olmalı teknik düşünmek gerek şampiyonluk havasından çıkıp 3. lüğü kaybetmemek gerek en kötü 4. olmamız lazım 5. olursak saf dışı kalıyoruz.
                                Ne uefası yaa.Şampiyonluk giti mi kaldı mı bu akşam belli olacak.

Sonuca göre hedef şampiyonlar ligine dönebilir..
                                *
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim