Biz hazırız lakin Takım hazır değil...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Bu mesajı tashih etmem gerekiyor.İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gidşle başlığın adını "7'klerimizi Hazmetmeye Hazır Mıyız?" diye değiştirmek gerekecek.
Sanırım oldukça gerginiz, ne tam anlatabiliyor ne de tam anlayabiliyoruz.
Pisi pisine yediğimiz gollere atfen bu mesajı yazmıştım, ama farklı algılandı.
Kulüpten birilerinin nemalandığı ya da transferlerden para yenildiği yönünde bir imada bulunmadım. Söylentiler ve yakıştırmalarla kimsenin günahını almayalım bu mübarek ayda.
Trabzonspor kötü mü yönetiliyor?
Kesinlikle.
Birileri nemalanıyor mu?
Allah bilir.
Yorum
-
gidişhat kötü... evet... ama belkide düzelir bu umut hepimizin içinde var. o zaman tekrar alevleneceğiz yapımızda da bu var. kimseye metanetli ol diyemem bende değilim ama ilk galibiyetimiz olmasada 2. galibiyette bu topic patlama yapacaktır ben bilirim toprağımın insanını çünkü o patlama sırasında bende bu topic de olacağım...
Yorum
-
Biz Şehir olarak hiç hazır değiliz bence . . .
Geçen yıl ki gibi fırsat da gelir 40 yılda bir biz en iyi 2. oluruz bu ligde bu seneyi hiç sormayın ...
İnşALLAH toparlanırız ama hiç ümit vermiyorlar ya . . ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Devam edelim öyleyse:İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba bizi kimin ahı tuttu.
Liste okadar kabarık ki yazmaktan vazgeçtim.
Ben listenin başına "Hüseyin Çimşir" yazıyorum.
Hami Mandıralı
Fatih Tekke
Ersun Yanal
...
Marcello dos Santos
Milan Stepanov
...
Bu liste uzar gider...
Yorum
-
Allah`in bildigini kuldan niye saklayalim ki Hocam !İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Birileri nemalanıyor mu?
Allah bilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum