Eskisehir macinda ilan ederiz sampiyonlugu Allah'in izninyle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Ben şahsen Trabzon'daki insanımız için söylüyorum bunu ;
belkide yeniden tartışılacak ama gerçek şu ki gerçekten hem taraftar olarak hemde şehir olarak o havada değiliz ve olmalıyız 96'da daha çoşkulu daha canlı idi şehir ve insanlar taraftarlar neden böyle oldu bilemem ama bu tartışılmalı üstüne gidilmeli!!!!
Taraftar organize olamıyor hala çok küçük çekişmeler yok işte ben büyüğüm ben tekim ben yaptım olayıvar hala ciddi bir problem olarak önümüzde duruyor sene başıuna yönetimiz Mahmut Aksu bu konuyu gündeme getirmişti sanırım ancak bu kadar yol alabildi ama yeterli değil bence taraftarımızın o stadda boğması ,rakibi sıkması ,rakibi ürkütmesi lazım madem Şampiyonluğa oynuyoruz madem çok istiyoruz bunu göstermemiz gerekli.
Kabul ediyorum futbol bir şölen Futbol bir hobi ama bizim gibi küçük şehirler bizim gibi şehrin tek moral kaynağı en baştaki gündemi olan bir Futbol takımına bizim bunu yapmamız lazım.Villereali düşünün ,Liverpool kentini düşünün ,Hoffeneim kentini düşünün taraftar her konuda destek özelliklede takım ve takım oyuncuları işlerini yapmaları için destek ve rahat bırakmaları bizim için büyük örnek ama biz yerel düşünüp global hareket edemiyoruz.
Bu yerel basının sürekli araması sorması pofpoflaması veya en ufak bir olayda günyüzüne çıkarması olayları abartması ,halkın tepkisi(Staddaki küfürler özelliklede )olumsuz eleştiriler ,yerine olumlu yapıcı takımı ve takımdakileri geliştiren üreten eleştiriler yapılsa çok daha değişik olur herşey.
Hocamızın öncelikle işine karışılmamalı zaten başarısızlık sonunda bizden önce kendisi biliyor gönderiliceğini sadece destek ve yapıcı eleştiri olmalı insanları kırmamalı soğutmamalıyız .Bakın Ziya Doğan Ersun Hocamızdan daha agresif bir yapıya sahip olduğu için şehirle bağlantısını tamamen koparmıştı buda yanlış ama demekki üstüne geliniyor sürekli baskı altına alınıyor ,o zaman o antrenör de buradan ne alırsam kardır mantığıyla hareket ediyor o futbolcuda aynı şekilde ,
Zaten Trabzonspor gibi bir kulübde oynadıkdan sonra bir şekilde Süper Lig 'de yerini alırsın kalbur üstü bir takımda ,kentin takım ile bir bütün olmasını çok iyi idrak etmeli ona göre davranmalıyız ve özelliklede dünyadaki diğer başarılı Şehir takımları örneklerini incelemeli hem Kulüb düzeyinde hemde kent düzeyinde ona göre davranmalıyız.Bu hem şehrimize hemde Kulübümüze çok büyük katkısı olacağından eminim arkadaşlar...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sıfır ı bulduğumuzda zafer bizimdir inşş diyoruz ve başlıyoruz
Yorum