İnanıyoruz ; Lakin gs maçını yenersek inancımız perçinlenecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Avni Aker'den çıkış yok.Deplasmanda da geçen sezonlara oranla oldukça performansımız iyi.Tutabilene aşk olsun..
7..7..7..7..!!!
Yorum
-
İlave ;
Galatasaray 6 kasımda Benfica deplasmanında 9 kasımda kadıköyde fenerle oynayacak. Bu maçta galatasaray'ın ligden kopuş maçı olabilir. Allah bozmasın herşey lehimize..
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Biz 25 senedir kendumuzi hazir tutayruk hadi bakalım şu cimbomuda patlatabilirsek taamdır ...
Yorum
-
Hazır olun Eskişehire İnşallah Şampiyonluk Turu Atmaya gideceğiz.Belkide İzmitte atarız Turuİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7'ye inanmamak mümkün mü ?
2007-2008 sezonu şampiyonu ilk yarıda 36 puan toplamış 79 puanla şampiyon olmuş. 2006-2007 sezonu şampiyonu ilk yarıda 37 puan toplamış sadece 70 puanla şampiyon olmuş.
İlk yarı için önümüzde ikinci yarıda oynayacağımız fenerbahçe maçını da sayarsak 11 maç daha var.
Bu 11 maçta en kötü ihtimalle 2 mağlubiyet 2 beraberlik aldığımızı varsayarsak (Allah korusun) yine de ilk yarıda 39 puan toplamış olacağız. Yani son iki sezonunun şampiyonundan daha fazla puan toplamış olacağız.
İkinci da yarı bizim için fikstür avantajları ile dolu. 3 büyük maçın ikisini kendi evimizde oynayacağız. Son 5 haftada Kayseri Bursa gibi takımlarla kendi evimizde oynayacağız deplasmanda da oynayabilirdik. Kocaeli büyük ihtimalle küme düşmesi kesinleşmiş olacak. Son haftada fenerbahçe maçı var ondan önceki haftada yani 33. haftada da beşiktaş galatasaray ile karşılaşıyor. Karıştırdık biraz durun son 5 haftaya bakalım.
Trabzonspor - Kayseri
Kocaeli - Trabzonspor
Trabzonspor - Bursaspor
Eskişehir - Trabzonspor
Trabzonspor - Fenerbahçe
Bu maçlarda puan kaybedeceğimizi sanmıyorum.
Şimdi söyleyin ben nasıl inanmayayım.
Yedi geliyor Yediiii...
Eskişehirde Tur atmayı gönlüm çok ister,Ben Eskişehirde Okurken Takım Şampiyon olamamaya başlamıştı.
Yani Çöküş Eskişehirde Başlamıştı.İnşallah Dirilişte Eskişehirde Başlar.(benim için)SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum