Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bu basligin bir sure kapatilmasi lazim. Ne zaman havaya girsek, ters biseyler olmaya basliyor.
    "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Valla ben işi gücü bıraktım bütün karıyer planlarımı erteledim bütün gün maçları düşünüyorum şu sene bi bitsede şampiyon olsak ..
      SÜRMENELİİİ...
      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• zevk vermiyor artık karşımıza istanbul karmasını istiyoruz yoksa ligten çekiliyoruz.

eskilerden bir pankart.
        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Devrearasi yapilacak iki nokta transfere (Teo´nun affedilmeyecegini baz alirsak) bakar Sampiyonluk. Yoksa bu kadroyla ikinci yari Max. 30 puan toplariz..o da Sampiyonluga yeter mi?
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ruhu gördüm...

2002 Yılında Türkiye’yi Dünya üçüncüsü yapan Şenol Güneş, bu yıl Trabzonspor’un başına dördüncü kez geçmiş oluyordu...

Ilk olarak 1988-89 yılları arasında Trabzonspor’u çalıştıran Güneş bu periyodta 32 maç sonunda 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyete imza attı ve ligi 64 puanla 5. sırada bitirdi. Bu yıllarda %50’lik bir başarı ortalaması tutturdu Şenol Hoca Trabzonspor ile.

Ikinci defa takımın başına geldiğinde ise yıl 1993’ tü ve 1997 yılına kadar görevinde kaldığında o unutulmaz 1996 yılını yaşadık. 1996 yılında, 12 yıl aradan sonra şampiyonluğa çok yaklaşmıştık. Ama Avni Akerde’ki o unutulmaz Fenerbahçe maçı ve 2-1 lik mağlubiyet şampiyonluk umutlarını başka hocalarla başka baharlara bırakmıştı. (Bu maçtan ziyade yine Avni Aker’de Vanspor’a karşı alınan 1-0 lık talihsiz mağlubiyette kaçan şampiyonlukta büyük etkendi) 1997 de görevinden istifa eden Şenol Güneş bu yıllar arasında Trabzonspor ile toplam 110 maça çıkmış, 71 galibiyet, 24 beraberlik ve 15 mağlubiyetle oldukça başarılı bir grafik çizmiş.

Bundan tam 7 yıl sonra yine takımın başına geçti Şenol Hoca. 2004-2006 yılları arasında 2 yıl görevde kalan Güneş bu kez 2005 yılında şampiyonluğa cok yaklaşmıştı. Evet Trabzonspor 1984 sezonundan beri şampiyon olamıyordu ve bu özlemine son vermek için Şenol Güneşle ikinci kez bu fırsatı yakalamıştı. Ama o sezonda yine bir Fenerbahçe maçında eski hakem müsvettelerinden Cem Papila tüm kamuoyunun gözü önünde Trabzonspor’u kıyım kıyım doğrarken , şampiyonluk hevesimiz yine kursağımızda kalmıştı.

Ve şuan 2010 yılındayız. Şenol Günes dördüncü kez Trabzonspor’un başında. Takım 2010/11 sezonunun 11. Haftası itibari ile lider durumda. 11 maclık periyod sonunda 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 25 puana sahip. Trabzonspor icin şuan ligimizin en iyi futbolunu oynayan takımı diyebiliriz. Sanırım buna kimsenin itirazı olmaz.

Herşeyden önemlisi takım Şenol Hoca önderliğinde derbi maçlarında sadece gecen sezon Türkiye kupasında Galatasaray’a karşı yenildi onun haricinde ise hiç bir derbi maçını kaybetmedi.
            Bu sezon ise ilk yarı itibari ile bütün derbi maçlarını tamamlayan Trabzonspor, Fenerbahce’yi 3-2, Besiktas’ı 1-0 ve son olarak Galatasaray’ı 2-0 gibi net bir skor ile yenerek derbi kralı ünvanını kaptı. Kesinlikle şampiyonluk yolunda en belirleyici unsurlardan biriside budur. Yani büyük maçları kazanabilmesini bilmektir. Trabzonspor bunu başarabiliyor artık.

Bunun haricinde kısa bir dönem icerisinde bir Türkiye Kupası ve bir de Süper kupa kazandık Senol Hoca ile birlikte.

Dört farklı dönemde takımın başında olan Şenol Güneş her defasında Trabzonspor’a iyi futbol oynatmış ve şampiyonluk icin önemlı fırsatlar yakalamıştır. Iki kez şampiyonluğu kaçıran Senol Hoca, ücüncü kez yani bu yıl bunu başaracak tecrübe ve erdeme sahiptir. Cünkü kendisi yılların getirdiği tecrübe ve bu tecrübeleri takıma aktarma ve uygulatmada büyük bir başarı kaydetti.

Ünlü düşünür Francis Bacon’un çok güzel bir sözü vardır bu bağlamda: “Tabanıma batan her bir çivi sayesinde ileriye daha çok atlayabiliyorum. Eger bu çiviler olmasaydı böyle rahat yürüyemezdim aydınlığa.” Yani her bir tekrar dönüş ve her bir kaçan şampiyonluk Şenol Güneş’in ileriyi daha iyi görebilmesini saglamış ve şampiyonluk yolunda daha saglam adımlar atmasına neden olmuştur.

Sampiyonluktan bahsetmek için daha çok erken olduğunu sürekli vurgulayan, bu konuda çok temkinli davranan ve futbolcularını tek tek her bir maç icin motive eden Şenol Güneş,1998’ den günümüze kendini cok geliştirmiş. (Kendisi suan Türkiye’de ki en derin futbol bilgisine sahip olan ve rakiplerini teknik ve taktiksel anlamda en iyi analiz eden ve çözen Teknikdirektördür.)

Türkiye ile dünya ücüncülügü ünvanına sahip olan Senol hoca bu sefer şeytanın bacağını kıracaktır ve Trabzonspor’umuzun şampiyonluk hasretine son noktayı koyacaktır.

Tabiki son iki sezondur yakalanan başarıda Sadri Başkan’ın ve cefakar Trabzonspor taraftarının hakkınıda teslim etmek gerekir. Bu camia birlik ve beraberlik içerisinde oldugu müddetce başaramıyacağı hiç bir şey yoktur. çünkü Trabzonluluk ve Trabzonsporluluk ruhu bambaşkadır. „ Bu ruh Trabzonsporumuza kimsenin hayal edemeyeceği başarılar kazandırmıştır.“ Ve o ruh artık geri döndü… Ben, o „ruhu gördüm…“

......
            arkadaslar sampiyonluk yolunda ilerledigimiz bu günlerde bende nacizane kendi fikirlerimce takimizi analiz etmeye calisiyorum kanal61.com da... bu konudaki fikirlerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim. ben bir trabzonspor asigi olarak bu isi cok seviyorum ve kendimi gelistirebilmem icin sizin önerileriniz ve elestirlerinize ihtiyacim var. simdiden tesekkürler.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa maçını aldıktan sonra bu takım herşeyi yapar ve şampiyon olur...
              2.yarı önemli maçlar deplasmanda.onlarıda göz önünde bulundurursak ilk yarıyı bu takımlardan baya önde kapatmalıyız...

Yorum

• en önemli rakiplerimiz bjk,ve gs'ye 9.10 puan fark atmışken devre arasında direk oynayabilecek orta saha ve stoper alınmalı.fiyatı varsın beş milyon euro olsun ama mutlaka buralara çok kaliteli oyuncu almak lazım..sonra pişman olmamak için..

Yorum

• Hiç hazır olmadığımız kadar hazırız!...

Yorum

• Bir dörtlük de ben çiziktireyim:

7 geliyor 7
                    Ya lelli ya lelli
                    Şampiyonuz bu sene
                    Besbelli

Yorum

• Hic olmadimiz kadar haziriz bitsun bu hasret gelsin bu sampiyonluk artik. Fener macina kadar en fazla 1 beraberlik olursa ozman iste kutlamalara hazirlanabiliriz demektir arkadas haydi sanli TRABZONUM bir kez daha getir bunlari dize
                      TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• hazırda ne kelime şimdiden uykularım kaçıyor....
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          2.yarı önemli maçlar deplasmanda.onlarıda göz önünde bulundurursak ilk yarıyı bu takımlardan baya önde kapatmalıyız...
                          Bu mantıj tartışılır.Derbiler 2. yarı dışarda doğru ama onlar dışardayken anadolu takımlarıyla maçlarda içerde olacak?.Bu arada deplasmandaki derbilerde rakipler açık oynayacağı için oradan iyi puanlar toplayabiliriz.Sonuçta birde biz derbileri dışarıda oynayacağız ama istanbul takımlarının kendi aralarındaki maçlarıda göz ardı etmemeli.
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu mantıj tartışılır.Derbiler 2. yarı dışarda doğru ama onlar dışardayken anadolu takımlarıyla maçlarda içerde olacak?.Bu arada deplasmandaki derbilerde rakipler açık oynayacağı için oradan iyi puanlar toplayabiliriz.Sonuçta birde biz derbileri dışarıda oynayacağız ama istanbul takımlarının kendi aralarındaki maçlarıda göz ardı etmemeli.
                            Söylediğinizde haklısınız .

Öte yandan ikinci yarı istanbul maçlarında sıfır puan çekilse dahi şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olabileceğimiz tesbiti var . Bu durum bile başlı başlı başına psikolojik üstünlük kuruyor .

Elimize ciddi bir fırsat geçti , iki deplasman maçını kayıpsız geçebilirsek devreye en az 15 puan daha kazanarak girme şansımız var .

Şu koşulda , herhangi bir istanbul takımının 34-35 puan üzerine çıkabilmesi gerçekten zor , kimisi için imkansız .

Yorum

• Farabi abi bence fener 35i a$ar, fikstur olarak bakarsak pek zor maclari kalmadi.
                              tahminimce fener 2. sirada 37 puanla arkamizda olur
                              TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• bazen diyorum ki şu olayı çok dillendirmesek.
                                Taraftar olarak bile rehavete girmemeliyiz.
                                Bize takılır diyenler kendileri takılmaya devam ediyor.
                                Biz lig sonunda konuşalım. ve tam konuşalım
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim