are you reeadyHAYIR
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
UEFA diyorum bu defans turları atlar 2 adam daha alırsak UEFA'da başarı sağlayabiliriz 3. sırayı kaybetmememiz gerek.İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe uefası yaa.Şampiyonluk giti mi kaldı mı bu akşam belli olacak.
Sonuca göre hedef şampiyonlar ligine dönebilir..
Şampiyonluğu boşver ya ne şampiyonluğu Şampiyonluğa inanmamak demek bu takım bu futbolla olamaz demek ben demiyorum ki benim ruhum gitti ben daha destek vermem hayır herzaman tam destek veririm ama şampiyon olamayacaklarını biliyorum profosyonel düşünelim Uefa kupaları önemli.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
71 + 365 diyelim ona.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanıyorum ! Şafak 71
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
Bildiğim kadarıyla bu pozisyonda fener kupayı aldığı için sıa bize atlıyor uefa ya bizde gidiyoruz.İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer beşiktaş şampiyon,sivas 2., galatasaray 3, fener 4. olursa ve de Türkiye kupasını alırsa 5. olsak bile intertotoya gideriz heraldeTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
-
Intertoto kaldırıldı..İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer beşiktaş şampiyon,sivas 2., galatasaray 3, fener 4. olursa ve de Türkiye kupasını alırsa 5. olsak bile intertotoya gideriz heralde
3.-4. sıraları alan takımlar ile Türkiye Kupasını kazanan takım UEFA'ya direk gidiyor.Şu görüntüde BJK ve FB'nin finale çok yakın olduklarını düşünürsek 5. sıradaki takımda UEFA'ya gidebilecek..
Şuraya konuştuğumuz şeylere bakın.Nerden nereye..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
eyvallah sağolasın verdiğin bilgiler için.o zaman uefa cepte kasmaya gerek yokİlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIntertoto kaldırıldı..
3.-4. sıraları alan takımlar ile Türkiye Kupasını kazanan takım UEFA'ya direk gidiyor.Şu görüntüde BJK ve FB'nin finale çok yakın olduklarını düşünürsek 5. sıradaki takımda UEFA'ya gidebilecek..
Şuraya konuştuğumuz şeylere bakın.Nerden nereye..
Yorum
-
Evet sorun yok işte bende bunu diyorum kasmaya hiç gerek yok rahat olmak gerek bu takım UEFA'da iş yapar.İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyvallah sağolasın verdiğin bilgiler için.o zaman uefa cepte kasmaya gerek yok
Ya Berk'e birde ben birşey sorayım 3.4.veya 5. sıradaki takımın oynayacağı tur sayısı felan farkediyor mu ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
bjk yenerse 5. oluruzİlk olarak Medallion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu aksam BJK yenerse 2.olabiliriz. Ama bizim takim 2. olmak bile istemiyor...
antepi yeneceğimizi düşünüp sivasın kazanmasını istiyordum
berabere bitsin !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum