Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DİGİTÜRK'ÜN YAYIN REZALETİ!!! LigTv 3 Ezik hariç;diğer Maçlarımızı yayınlamayacakmış!
    ben bu başlığın değiştiğini şuanda farkettim,önceki başlık bursaspor maçı yayınlanmayacaktı,şimdiki ise bundan sonraki maçlarda yayınlanmayacak,peki arkadaşlar bundan sonraki maçlar yayınlanmayacakmı,eğer doğruysa bu bilgiyi nerden aldınız,
    ben ligtv ye mail attım ,cvb gelmedi
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• arkadaşlar lütfen şu küfür olaylarını bırakıp haklı olduğumuz yerde haksız duruma düşürmeyelim kendimizi.küfür olayı bize yakışmıyor kendimizi küçük duruma düşürmeden tepkilerin en sertini verelim.hadi koçlar sesimiz yavaş yavaş duyuluyor tepkiye devam üyelik iptallerine devam bundan sonra trabzonun idmanlarını bile naklen verseler gözümde yoklar gerçek yüzlerini bir kez daha görmüş olduk.bu arada maraton pogramına nasıl uluşıcaz onun hesaplarını yapalım,yerel medyayı ayaga kaldıralım.bursa maçında çok büyük gürültü kopartalım.

Yorum

• biz büyük kulübüz biz bu işin üstesinden geliriz bir tv kanalına söz geçiremezsek zaten büyüklüğümüzden nasıl söz edelim ısrarlı bir şekilde yılmadan protestoya devam sonunda biz kazanacaz

Yorum

• haklınorhan
          kardeşım adamlar haklı trabzon sporun sıradan anadolu takımlarından ne farkı ha kümeye oynayacaksın bıde maclarını yayınlayacaklar güleyım barı yakında 4 büyük sıvas olursa şaşırmam ıstanbulda kahveye gidib mac seyredemiyoruz herzaman boynumuz bükük yayınlamazsın daha ıyı trabzonu bu yönedim bitirdi lıg tv uğraşacağına bulardan hesab soralım bu kulubun gercek sahıblerı taraftardır kahroluyorum şu gurbette
          07 Şubat 2008 Perşembe 13:11
          Adamlar haklıbye bye trabzon
          ne var bunda bende olsam yayınlamam Kümeye gitmemek için uğraşan takımın maçlarını neden yayınlasın kendi taraftarı bile artık maçlarını izlemiyor Trabzonsporun rezalet haberlerinden başka habermi geliyor Trabzonspordan yok onu aldık son dakika olmadı yok öyle yok böyle arkadaşlar Trabzonspor önce bir silkinsin kendine gelsin bakalım ne oluyor neden buradayız bu olanların hesabını versin yöneticiler 3 sınıf topçularla oynayan bir takım iyi topçularımız var onları saymıyorum
          07 Şubat 2008 Perşembe 11:19

Bu üste yazılanlar ne biliyomusunuz haber61.net sitesindeki yapılan yorumlar yazık bize derdimiz maç seyretmek değil niye kimse bunu anlamıyor. acaba bizmi yanlış yapıyoruz boşunamı bağırıyoruz büyük takımın taraftarı böle yapmazmı yoksa / hiç sessiz sedasız gidip üyeliğinimi iptal etirir (sözüm meclisden dışarı havlayan köpek ısırmaz diyemi düşünüyolar acaba) ne düşünürlerse düşünsünler ben avazım çıktı kadar müşteri hizmetlerindeki lere bağırmaya devam edeceğim.
          Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• sesimiz duyulmaya başlandı. daha gür duyuracağız! yarından itibaren Yerel Basında üzerine düşeni yapacak.
            Bir haftalığına bu uygulamaya gidiyoruz haftaya maçınız var diyebilirler. telefon açanlara böyle dedikleride oluyormuş. ama kesinlikle taviz yok. gerekirse gidip dışarda bi cafede izleriz maçımızı. bunlara en sert tepkimizi vermemiz gerek . can evlerinden vuralım. gözlerini boyayan şeyden. para ile. DECODERLER İPTAL

alemcipirana
            o yukardaki mesajı yazanlar eminimki başka taraftardır. sen sanmaki sadece biz giriyoruz o sitelere. neler dönüyo bi bilsen.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• büyüklük 2 maç kazanmak demek değildir büyüklüğü taraftar kitlesi belirler şampiyonluklarda o büyüklüğün meyvesidir

Yorum

• bu sayfa 61. sayfa bu sayfada adam gibi bir organizasyon yapma fikri çıksın ortaya hala klavye başındayız

Yorum

• Arkadaşlar aradım ve sadece bursa maçı yayınlanmayacakmış özür diliyolar ve diğer maçlar eskisi gibi yayınlayacaklarını söylüyolar bunu söylemelerinn sebebi ben trabzonspor taraftarıyım ve trabzonspor maçlarını izlemek için abone oldum ve reklamlarınızda abone olurken trabzonsporun tüm maçlarını vereceginizi söylediniz. Bursa maçını vermiyorsunuz mağdurum kime hesap sormam lazım felan dedim bu cevabı aldım.

Onlarda anladı yaptıkları hatayı ama maça daha çok var bence tepkiye devam bir şekilde bursa maçını yayına aldırmamız lazım. Para toplanıp bu konu hakkında vekalet verip adam gibi bir tepki koyalım sonuçta yasalar açık bana satarken söz verdiği şeyleri yerine getirmiyorsa burda bir yanlış var ve hakkımızı arayabiliriz gibi geliyor.

yönetiminsizlik yüzünden taraftar olarak çektiğimiz sıkıntılara bak ne diyelim Allah a havale ediyorum .

Yorum

• 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bir arkadaş da 'Ben Sivasspor taraftarıyım, bundan sonra bütün maçlarımız verilecek mi acaba?' diye sorsun. Gerçek niyetlerini öğrenelim.

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sesimiz duyulmaya başlandı. daha gür duyuracağız! yarından itibaren Yerel Basında üzerine düşeni yapacak.
                        Bir haftalığına bu uygulamaya gidiyoruz haftaya maçınız var diyebilirler. telefon açanlara böyle dedikleride oluyormuş. ama kesinlikle taviz yok. gerekirse gidip dışarda bi cafede izleriz maçımızı. bunlara en sert tepkimizi vermemiz gerek . can evlerinden vuralım. gözlerini boyayan şeyden. para ile. DECODERLER İPTAL

alemcipirana
                        o yukardaki mesajı yazanlar eminimki başka taraftardır. sen sanmaki sadece biz giriyoruz o sitelere. neler dönüyo bi bilsen.

yapma be rahatladım şimdi bende bizim taraftar filan sandımdı ( eğer gerçekten öyleyse .... )

Yorum

• bu ülkede üvey evlat muamelesi görmekten bıktım bişeler yapmalıyız bursa maçından sonra maçlarımızı vermeleri bişeyleri değiştirmesin trabzonsporun 2 dklık yorumunu dinlemek için 2 saat fb bjk gs muhabeetini dinlemek zorunda kalıyorum bu işleri sistematik bi şekilde yapılmalı biz 2dk konuşulacak takım değiliz

Yorum

• pirana kardeş biz o büyüklük sıfatını uzaydan almadık kimsede bize bedavaya vermedi,biz takımımıza sıralamadaki yerine göre bağlı değiliz başarılıysa severim seyrederim yok değilse tuu kaka yok öyle şey bize kötü gün dostu lazım.isterse takımım amatör kümeye düşsün farketmez biz trabzonluyuz bu bizim kimliğimiz bu sevgi tarif edilemez.

Yorum

• ya bazilarini anlayamiyorum hala 1 mac yayinlanmazsa ne olur,zaten takim kötü izlemeseke olur gibi laflar ediyolar..Bence bu sadece 1 macin yayinlanip,yayinlanmamasi degil.Bu olay bu kadar basit degil.Anadolu takimlari gecen seneden baslayarak Trabzonumuzun aldigi yayin gelirlerine kafayi takmis durumdalar ve bunu sürekli gündem getiriyolar.Artik Trabzonun maclari canli yayinlanmamaya da baslarsa emin olun bu les kargalari seslerini daha cok yükseltmeye basliyacaklar..Bunun iin gözümüzü acik tutalim ve tepkiye devam edelim..

Yorum

• abone değilim... sürekli mail atıyorum... bu iş o kadar ucuz değil.......................

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X