ulan nuri bu işler hep senin yüzünden oldu takımın içini boşalttın yıldız bırakmadın takımı dibe vurdurdun bu da yetmezmiş gibi kasasını da boşalttın üstünede transfer yapmadın senin yatacak yerin yok nuri yooooookk
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Az önce aradım ve maçımızın yayınlanmayacağı bilgisini teyit ettirdim. Nisan ayına kadar olan taahhütlü üyeliğim nedeniyle şu anda üyeliğimi iptal ettirmem durumunda daha önce yapılan indirimlerin alınacağını ve Nisan ayına kadar beklememi önerdi, kabul etmedim.
Trabzonspor maçının yayınlanmamasından ötürü üyeliğimi iptal ettirmek istediğimi ve çevremdeki herkese de gerek LigTv gerek DigiTurk üyeliklerinin iptal edilmesi için her türlü çabayı göstereceğimi söyledim.
Kısaca üyeliğim iptal oldu, yaşasın Fox Tv ve NTV.
Yorum
-
trabzonsporumuzdaki tüm olumsuzluklar gibi bunu da nurinin eseri diye sayabiliriz.ama yayıncı kuruluşun da trabzonsporun büyüklüğünü hiçe sayması kabul edilemez bir davranış.gerekli tepki gösterilmelidir..İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulan nuri bu işler hep senin yüzünden oldu takımın içini boşalttın yıldız bırakmadın takımı dibe vurdurdun bu da yetmezmiş gibi kasasını da boşalttın üstünede transfer yapmadın senin yatacak yerin yok nuri yooooookkdevamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
İtlere baksana,bir de "indirimini geri alırız haa" diye korkutmaya çalışıyorlar,bunlar karşılarında kimin olduğunun farkında değiller hala...İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce aradım ve maçımızın yayınlanmayacağı bilgisini teyit ettirdim. Nisan ayına kadar olan taahhütlü üyeliğim nedeniyle şu anda üyeliğimi iptal ettirmem durumunda daha önce yapılan indirimlerin alınacağını ve Nisan ayına kadar beklememi önerdi, kabul etmedim.
Trabzonspor maçının yayınlanmamasından ötürü üyeliğimi iptal ettirmek istediğimi ve çevremdeki herkese de gerek LigTv gerek DigiTurk üyeliklerinin iptal edilmesi için her türlü çabayı göstereceğimi söyledim.
Kısaca üyeliğim iptal oldu, yaşasın Fox Tv ve NTV.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
bizim hayalet yönetim Transfer yapmadığı gibi ufukhan ve yusufuda satmış bu arada konuyla alakası yok ama yinede yazayım dedim...
şimdi bu yönetimden böyle bir rezaletede ses çıkarmasını beklemek hayal olurdu herhalde...
son gün yapılan bu transferlerede düpe düz soygunculuk denir yoktur başka tarifi....
Yorum
-
Abi sendeki bu bilinç zaten Trabzonsor taraftarının %10'luk bir kesiminde olsa böyle bir ahlaksızlıkla karşılaşmayız. Her sene aynı numara, nefret ettiğim doğan grubunun d-smartını destekler duruma geleceğim neredeyse. Federasyon ile kavgalı mevcut yönetim, Lig Tv ile kavgalı, Şansal ve Erman Toroğlu ile kavgalı, fırsat kolluyorlardı ve ele geçirdiler.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önce de söylemiştim,bunlar tüccar değil,bunlar misyoner,bunlar yalaka...
Geçen sezonun son haftasını hatırlayın,bizim maç hariç bütün maçları vermişlerdi,bu ne demektir?Düpedüz adamın anasına sövmek demektir.Bu olaydan so0nra hiçbir Trabzonsporlunun digitürk almaması gerekirdi.Bana bankadan mail geldi,"ayda şu kadar harcayın bedava lig tv üyesi olun" diye,söyledikleri meblağ da aylık kredi kartı ödememin 3'te 1'inden az...Yine de istemedim,başlarım ligtv'den dedim.BMN deki herkes üyeliğini iptal ettirsin,bu eşşeklerin başka türlü akıllanacağı yok...
Ne oldu, TRT1'deki Stadyum programının reytinglerini artırdılar. Bir sürü de kendilerine antipati besleyen müşteri kitlesi kazandılar.
Fenerbahçe bunların yayın kablolarını kesti gıklarını çıkaramadılar, biz son hafta öyle bir şey yapsak herhalde bir ligden düşürülmediğimiz kalır.
Bunlara layık sıfat bulamıyorum..
Yorum
-
Evet bu güzel fikir, son hafta büyük bir ihtimalle fener, Trabzon'da şampiyonluk maçına çıkacaktır.Çıkmasa bile şampiyonluğu garanti en yüksek takımlarından bir tanesidir.Yani bu maç tüm fener zamiası tarafından dört gözle beklenecektir.
Kesinlikle Avni Aker'de bu şerefsizlerin yayın kablolarını kesmeliyiz.Bir taşla bir kaç kuş vururuz.O zaman bakalım nasıl edecek bu utanmazda, arlanmazlar?...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Vallaha bunu yapmalıyız. Gerekirse organize olup o şekil gidelim Avni Aker'e. Ben her türlü varım anasını satayım. Bunların laftan anlayacağı yok.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet bu güzel fikir, son hafta büyük bir ihtimalle fener, Trabzon'da şampiyonluk maçına çıkacaktır.Çıkmasa bile şampiyonluğu garanti en yüksek takımlarından bir tanesidir.Yani bu maç tüm fener zamiası tarafından dört gözle beklenecektir.
Kesinlikle Avni Aker'de bu şerefsizlerin yayın kablolarını kesmeliyiz.Bir taşla bir kaç kuş vururuz.O zaman bakalım nasıl edecek bu utanmazda, arlanmazlar?...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Arkadaşlar Lig TV'yi aradım ağızıma geleni söyledim...TFF nunda böle izin çıktığı için yayınlanmadığını söylediler.Bende istanbuldaki TFF basın bölümünü arayıp sordum.LigTV'nin Sivas maçını yayınlamak için resmi başvurusu olduğunu bunları onların belirlediğini ve kendilerinin buna birşey yapmayacağını söylediler.Teşekkür edip telefonu kapadım.Az öncede kulübe telefon ederek bu rezaletten haberiniz var mı diye soracaktım ki öğlen arası olduğu için kimsenin olmadığını söylediler....Bu iş iyice çığırından çıkmaya başladı.İşimi gücümü bırakıp bunlarla uğraşacağım.LigTV aboneliğimi de iptal ettirmeyeceğim.Sonuçta bana göre bu işten kaçmak olur bu.Trabzondaki arkdaşalardan bir ricam olacak. Bursa maçında ellerinden geldiğince bunu protesto etsinler.Gerçi Lig TV bunu yayınlamıcak ama pazar gecesi o Şansal'la Erman nasıl program yapabilecekler göreceğiz.
Gönülden bağlı olduğumuz Trabzonsporumuzu ve bizleri bu duruma düşüren yönetime ve beceriksizlere birşey diyemiyorum....Hani bir laf varya Gaffur'un dediği...ANLADIN SEN ONU NURİ...Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
Vayyy beeeİlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevermemesi doğal.bir iddamız mı var.sivasın maçını versin bencede.boşuna yazı yazmayun buraya
Biz bunu nasıl düşünemedik ya!!!!!!!
____________________________________________________________-
Az önce aradılar. Sorunun Federasyondan kaynaklandığını söylediler.
Bende kendilerine;
Eğer ortada bir sorun varsa ki var ve bu sorun federasyondan kaynaklanıyorsa bu sizin sorununuzdur bizim değil. Siz şimdi federasyona Trabzonspor macını yayınlamak istediğinizi belirttinizmide kabul etmediler. Gidin federasyona Trabzonspor macını yayınlamak istediğinizi bildirin, bakalım kabul etmeyecekler mi?
-Beyefendi yayın saatleri belirlendi
-Bıraksanıza ya. Bir maçın yayın saatleri günde üç defa değişiyor bu ülkede. Neyse sizi fazla tutmayayım. Bu maç yayınlanmadığı takdirde bütün arkadaşlarım gibi üyeliğimi iptal ettireceğim. BilginizeEn son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 06.02.2008, 12:55.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Yönetimi Geçtik de..!
Genel Müdürü,iletişim sorumlusu,,,
Bunlar için bu konu önemlimidir.?
Değildir?
Orda maçı izleyecekler,stadyumdan,canlı ...
Özel yerleri de vardır elbet.
Mesela kulübü arasak sorsak..
Ama santral aloooooooo diye açarmı telefonu...
Ürkütürmü arayanı.
Sadri başkan...
İşin çok zor.
Yorum
-
sn. yonetecı arkadaşlarim uyeligimi iptal ettirmek istiyorum ama senelık sozleşme yaptigimiz icin etmiyilar etsembile sezon sonuna kadar kıredı kartından parayı cekecekmışler hakkımızi mahkemede aramalıyız bu resmen dolandırıcılık sen bana trabzonspor maclarını verecegını soyluyorsun sozunden cayıyosun sonra ben uyelıgımı iptal ettırmek ıstıyorum edemezsın dıyolar yonetecı arkadaşlar veya avukat arkadaşlar bize yardım edın
Yorum
-
Gercekten mi arkadaslar ben uzun zamandir nette giremiyom, onun icin meslelere uzak kaldim.
Ben LigTV den beöly ebi rezillik bekliyordum ama bu kadar erkende degil yani.
Bursa macini yayinlanmadigi taktirde Ligtv ye hemen cikis vericem insallah cogunuzda öyle yaparsiniz.
Benim normalde 2 sezon mecburi sözlesmem var ama böyle bisey yaptiktan sonra mahekemeye verirde yinede cikarim.
Harbi yaw sinirimi bozdular suan bu kadar serefsizlik olurmu.
Yorum
-
2005 YILINDAN BU YANA LİG TV ABONESİYİM VE SİZİNDE - Kİ NE İÇİN SORDUĞUNUZU BİLMİYORUM- TRABZONSPOR TARAFTARIYIM. BU HAFTAKİ TS&BURSA MAÇININ YAYINLANMAYACAĞINI GÖRDÜM VE "İŞTE YİNE TEZGAHLAR ÇALIŞMAYA BAŞLADI" DEDİM. BİZİMLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN ARTIK.SIKMAYIN CANIMIZI.BİZLER BU ÜLKENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN EFENDİ,FUTBOLDAN ANLAYAN VE GEREKTİĞİ YERDE GEREKTİĞİ ŞEKİLDE DAVRANMASINI BİLEN BİR TARAFTAR TOPLULUĞUYUZ.BİZ FUTBOLU PARAYLA DEĞİL KÜLTÜRÜYLE OYNAYAN BİR TAKIMIZ.LAFIMIZ ASLA SİVASSPORA DEĞİLDİR. SÖZDE 3 BÜYÜK DENEN TAKIMLARIN YOLUNA TAŞ KOYAN HER TAKIMA,BİZİ ABİLERİ OLARAK GÖREN HER TAKIMA SAYGIMIZ SONSUZDUR...
İŞİN TİCARİ BOYUTUNU BIRAKTIM.YAPTIĞINIZ DÜPEDÜZ ADAM KAYIRMA VE AHLAK DIŞI. SİZLER GEÇEN SEZON YAYIN SIRASINDA KABLO KESEN TAKIMIN MAÇLARINI ISRARLA YAYINLAMAYI DEVAM ETTİNİZ. BİZDEN DE Mİ BÖYLE BİR ŞEY İSTİYORSUNUZ? BUNU MU YAPALIM. YANİ KABLOLARI KESELİM DE "KURTLAR VADİSİ TURKCELL SÜPERLİG'DE " Mİ DİYELİM. EĞER İŞLERİN KURALI BUYSA BUNLARI DA YAPARIZ.
BİZ O LİG TV'NİN BAŞINDA KİMLERİN OLDUĞUNU KİMİN TARAFINI TUTTUĞUNU BİLİYORUZ. LİG TV ABONELİĞİMİ İPTAL ETTİRMİYECEĞİM. BU BANA YAPILAN HAKSIZLIĞI KABULLENİP SİNEYE ÇEKMEKTİR.
SİZ KABLOLARINIZI KESİP YAYINLARINIZI SABOTE EDENLERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİN. TÜRK FUTBOLU BÖYLE ÇOK İYİ YOLLARA GİDER.. EĞER FUTBOLUMUZUN İYİ YOLA GİTMESİ İÇİN TRABZONSPORUMUZUN ÖNÜNÜN KESİLMESİ GEREKİYORSA BİZ BUNA DA VARIZ.
BAŞARILARINIZIN VE ADAM KAYIRMACILIĞINIZIN SON SÜRAT DEVAM ETMESİNİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE İLETİRİM.
aynen bunu maille gönderiyorum..biraz sonra da başka bir şey yazıp faxlıcam...Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum