Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cok maerak ediyorum yöneticiler bu konu hakkinda en ufak bir aciklama bile yapti mi? yapmadiysa onlarin serefine tüküreyim ben!
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bu gün 12 kutu iade ettim . Ortak calısalm arkadaslar ... Cafelerimi kapattım ligtv.com.tr de üyeligimi iptal ettim sitelerini boykot ediorm hep beraberr...

Yorum

• İlk olarak tesekkurlerbm.n tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu gün 12 kutu iade ettim . Ortak calısalm arkadaslar ... Cafelerimi kapattım ligtv.com.tr de üyeligimi iptal ettim sitelerini boykot ediorm hep beraberr...
        Teşekkürler duyarlılığınıza...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Bazı arkadaşlar yönetimden dem vuruyor Bu yönetim 2-3 milyon dolarını kurtarmak için benzin istasyonu ihalesini yapıp paralarını allmakla uğraşmak için trabzonu bu kaosa sürmedimi onların umurundamı maçı tv vermiş vermemiş.

Nuri albayrağa koyamadığımız tepkiyi, dökülemedik trabzonda sokaklara, tesislere girmelerine izin verdik bu yönetim tayfasının. Gariban ligtv ekibini mi sokmayalım avni akere ,diye demek boşuna.

Bugün ligtv yanlış yaptı yarın başkası yapacak bu 2+2=4 kadar belli bunun sonu yok ligtvyi halletsek başka bir sorun çıkacak bence Trabzon a oyun yapmaya çalışanlara en büyük tepkiyi Trabzon- Bursa Maçında boş yer bırakmayacak şekilde doldurup tepki koymalıyız. Baktık olmuyo burada yazılamayacak şeyler yapmak lazım onlarıda anlayan anlamıştır.

Eriyor Trabzonspor inadına konya sokaklarında Bordomavi kaşkolla yürümeye devam

Yorum

• Federasyon hikaye arkadaşlar! Bu dangalakların sizi kandırmasına müsade etmeyin. Efederasyonun şu maçı yayınlayacaksın diye bir durumu mevcut değildir. Bu tilkiler akılları sıra tepkiyi bertaraf etmek istiyorlar.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Bu gün 12 kutu iade ettim . Ortak calısalm arkadaslar ... Cafelerimi kapattım ligtv.com.tr de üyeligimi iptal ettim sitelerini boykot ediorm hep beraberr...
              Bizde mail yollayarak telefon ederek sonuna kadar yakalarındayız....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Arkadaşlar, birazdan bazı açıklamalarda bulanacağım, belkide bunları ilk defa duyacaksınız ama bunlar gerçektir.Öncelikle bazı konularda anlaşalım.Verdiğiniz tepki maillerinde küfürler yazıyormuşsunuz! Bu BMN olarak beni çok üzmüştür.Tepkilerimizi lütfen daha mantıklı şekilde ortaya koyalım.

Özellikle Mehmet Ayan'a gönderdiğiniz maillerde bu küfürlerin bolca olması bizi üzmektedir.Bu konuda Mehmet Ayan en masum olanıdır.Ben sabahki proğramını dinleyemedim ama bazı arkadaşlar bize hakaret etti tarzında bir başlık açtılar.Bu konuda kendisi kesinlikle böyle bir şey amaçlamadığını söyledi.Eğer kendisine medenice mail atarsanız sizlere cevap verecektir...Mehmet Ayan'dan gelen açıklamayı burada yayınlamak boynumuzun borcudur...

Lig TV’nin Trabzonspor – Bursaspor maçını yayınlamama kararı sonrası gelen e-mailime gelen hakarete varan eleştiriler, gerekse dinleyicilerin telefon ile radyomuzun telefonlarını kilitlemeleri üzerine aşağıdaki açıklamayı yapmayı uygun buluyorum.

1-) Maçın televizyon yayınının niçin yapılmadığını bilmiyorum. Konu tamamen Lig TV’nin verdiği bir karardır.

2-) Yapılan eleştiri ve edilen hakaretlerin mecraı olan Lig Radyo Trabzonspor-Bursaspor maçını 90 dakika naklen yayınlıyor.

3-) Bu radyo, Trabzon’a Trabzonspor’a sözde sahip çıkan diğer medyadan farklı olarak, Yavuz Saltık ve Nevzat Aydın ile Öteki Trabzonspor programına 1 yıldır en dinlenir saatlerinde yer vermektedir.

Saygılarımla, Trabzonspor ve futbol kamuoyunun bilgisine sunarım
                Mehmet AYAN
                En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 14:36.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Arkadaşlar tanıdığınız cafeler kahveler falan varsa onlara da söyleyin asıl parayı onlar ödüyor. Tam bilmiyorum ama 2 milyar üzeri ödüyorlar diye biliyorum.
                  #!/bin/bash

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Teşekkürler duyarlılığınıza...
                    İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizde mail yollayarak telefon ederek sonuna kadar yakalarındayız....
                    adamlar bizi takmıyolar malesef.ne kadar kendi çapımızda tepki göstersek de umularında değil.birinci ağızdan yetkili kişilerle bu konu izah edilmesi gerekiyor..
                    devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Bende protesto mesajı yazdım. Kesinlikle ligtv e dava açılmalıdır.
                      61>34 Trabzonspor
                      En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                      Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Arkadaşlar Digitürk sezon başında Trabzonsop'un maçlarını yayınlayacağını her raklamda belirtiyordu.
                        "4 büyüklerin maçları bu sezon sadece Lig Tv'de"... gibi
                        Ben Digitürk'e üye değilim ancak üye olan arkadaşlarımızın dava açma hakkı bulunuyor mu ? Reklam şartlarına aykırı bir durum değil mi ?
                        Bence hukuki olarak hakkımızı arayabiliriz.
                        En son Muhammet_61 tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 14:40.
                        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biraz önce Karadeniz gazetesi spor servisinden Ali Öztürk ile görüştüm.Kendisine bu organizasyondan bahsettim ve bu konuda bize destek olup olamayacaklarını sordum.O da bizde bu konuda çalışıyorduk, yarınki Karadeniz gazetesinde DIGITURK aleyhine haber yapacaklarını, ayrıca bu haberi bir kaç gün daha sürekli hale getireceklerini bana söyledi.Buna çok sevindim, en azından Trabzon yerel basını sayesinde bir şehir bilinçlenecektir.
                          evet güzel haber!

yerel gazetelerden

günebakış-ilkhaber-taka-kuzeyekspres-türksesi

tv kanallarından

zigana-kanalmavi-trabzontv-mavikaradeniz-kuzeytv

bunlar yerel medyamız. bunların bu haberin üzerine titizlikle gitmesi lazım.

eğer bu medya bizden para kazanıyorsa SOSYAL SORUMLULUKLARINI da yerine getirmeliler.
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Aslında sözleşmede üye olan kişinin hangi takımı tuttuğuda yazılmalıydı.Bunlar bizi küçük bir camia zannetti galiba.Telefonlar,mailler yağınca "bir defaya mahsus"cevabını vermeye başladılar.Türkiyede ve dünyada ne kadar Trabzonspor taraftarı var yeni yeni öğrenmeye başladılar.
                            Ama bursa maçı dahil her maçımızın naklen yayınlanması için tepkimizi arttıralım arkadaşlar.Ben Trabzonda olduğum için bu maça gideceğim ama bu şansı olmayan milyonlarca taraftar ellerinde digitürkleriyle dışarda kalacak.
                            Ya bunlar bizim ne kadar Trabzonspor hastası olduğumuzu bilmiyorlar.
                            Bizi diğer anadolu takımlarıyla karıştırdılar.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında sözleşmede üye olan kişinin hangi takımı tuttuğuda yazılmalıydı.Bunlar bizi küçük bir camia zannetti galiba.Telefonlar,mailler yağınca "bir defaya mahsus"cevabını vermeye başladılar.Türkiyede ve dünyada ne kadar Trabzonspor taraftarı var yeni yeni öğrenmeye başladılar.
                              Ama bursa maçı dahil her maçımızın naklen yayınlanması için tepkimizi arttıralım arkadaşlar.Ben Trabzonda olduğum için bu maça gideceğim ama bu şansı olmayan milyonlarca taraftar ellerinde digitürkleriyle dışarda kalacak.
                              Ya bunlar bizim ne kadar Trabzonspor hastası olduğumuzu bilmiyorlar.
                              Bizi diğer anadolu takımlarıyla karıştırdılar.
                              Bana sözleşeme yaparken sordular ve sözleşmeyede işartelidi zaten
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• evet benim sözleşmedede işaretliydi
                                Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X